Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    23. Svibanj 2019. 11:26

Angie ,i ja ću uskoro morati u kupovinu grudnjaka . Inače imam malo veće grudi ,sad već kipe polako 🤣

• Mangomum
    23. Svibanj 2019. 11:55

Livia

Hrabrice zao mi je zbog sokova, hvala Bogu da je mrvica dobro ❤️ Zelim ti odsad najdosadniju i najuredniju trudnocu ikad 😘
    Mangomum dobrodosla! Kad krece ta rasprodaja? 🤣

13.6 u mene u Manga. S tim da sam ja u St pa neznam jel po ostalim gradovima isto. Vec me muka vata

• Mangomum
    23. Svibanj 2019. 11:58

Tonkica1

Mangomumdobrodosla!
    I tako kazes rasprodaja, ha? 🤣

Da da evo lito doslo dosla i rasprodaja samo sunca i topline nigdi haha

Nasty
    23. Svibanj 2019. 12:18

Dalindas

Hrabrice ,Samo miruj i nadam se da će sve biti ok ❤️
    Nasty ma vise me nanerviralo sto mi mi ništa nije rekla . Kad me pregledavala rekla mi je da je sve super i da pijem folnu . Kad smo sjeli rekla mi je da razmislim da li želim napraviti neki od testova i rekla da kupim trudničku knjižicu i naručila me tek za 6 tjedana . Bilo mi je to malo predugo pa sam se naručila privatno

Ma kužim, možda je ona odličan stručnjak ali ipak malo više obzira prema pacijentima ne bi škodilo. Super, bolje da odeš privatno.. Dugo je 6tjedana. 4 bi bila ok. Gle ako ne budeš zadovoljna s njom možeš se raspitat i promijeniti ginića. 

Nasty
    23. Svibanj 2019. 12:29

mala.le.90.

Hrabrice, budi hrabra i ne boj se. Puno trudnica je to proslo i sve je bilo ok. Hematomi su cesta pojava.
    Nezz za vas cure al ja i dalje nemam teka. Izgubila sam 3 kg. Mucnine mi krenu u podne i muka mi je sve dok ne zaspem. Tako svaki dan. Nisam ni jednom povratila, ali bas mi je u grlu neka stega.
    10. sam tt. Ponekad me boli kao da cu dobit i to je to od bolova.
    U srijedu nam je drugi pregled.

Mislim da ti to nije ništa strašno pto si izgubila kg, nadoknadit ćeš ih već uskoro. I ja jedem na silu pola dana.. Gadi mi se većina hrane. Izgubila sam 1-2kg u 2 tjedna. A inače imam usporen metabolizam i sklona ostilacijama s kilima. Idem danas na pregled. Nadam se da me neće napast da držim dijetu, nakon prošlog puta kad sam bila +8 u dva tjedna. Išla sam zbog toga u nutricionistice i ispostavilo se da me prvi put žena krivo izvagala. Sad im to moram reć. Nastojim jest ok ali puno tog na silu jer mi se gadi. 

Nasty
    23. Svibanj 2019. 12:31

iva4

znate sta cure meni je vise toliko dosta ove mucnine da cu joj se suprotstavit i iz inata radim gulas,uzasno mi smrdi i skoro sam povracala rezajuc meso na kockice,ali jesst cu ga pa makar sve povracala ko i jucer jer ne zelim vise bit gladna i osjecat se sugavo zbog mucnine

To je duh Iva legendo💪💪💪

Aristea
    23. Svibanj 2019. 12:36

Hrabrice, beba je kao i ti hrabrica! Neboj se! Samo hrabro i jako!💕

Iva4 hahahah nasmijala si me! 😂😂😂😂 Koji je to stav!! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

23. Svibanj 2019. 13:11

Evo mii upravo cekamo da nas gin.primi da vidim dal je sve u redu .. srcee lupa skrozz 

malabubamara
    23. Svibanj 2019. 14:07

Stigliiii :) 
    Sve je u redu :) 
    Definitivno smo 11+4 (ja sam do sad racunala sto je govorila po UZV, Ali Dr kaze da ce beba stici tu razliku :) ) 
    Kaze da nam je termin 07.12 🥰🥰🥰

• leptiric00
    23. Svibanj 2019. 14:12

Hrabrice zao mi je,znam strah je tu,ali neboj se sve je uredu i bebica je i dAlje ispod tvog srca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.