Leptiricprekrasno! Bravo 😍😍
Znam ja cure da se ne moze sprijeciti. No, moja situacija je bila takva da sam dosla na pregled u 8tj i na sljedeci pregled u 12 tj. Niti sam osjetila pobacaj, niti je krenulo, niti su mi simptomi prestali. Ne trazim ja prevenciju. Nego da mi se ne ponovi da mjesec dana u sebi nosim to.
Doslovno, ako se dogodilo zelim znati da mogu to sto prije sanirati da se ne bi nekakve druge posljedice dogodile.
Moja sestra je bebu izgubila sa 13tt sve u redu,jedino je sitnjaca bila u krivu,opce nije znala do pobacaja ,istrazivala sve i svasta i dosla do stitnjace i ginic joj je rekao sigurno je zbog stitnjace izgubila bebu,eto danas pije tablete i do kraja zivota ih bude pila,al eto ima zdravog klinca a drugoga ce sad dobiti,provjerite stitnjacu obavezno!!!! Ja sam ju jos prije trudnoce isla provjeravat jer je velikki krivac za pobacaje
Znam ja cure da se ne moze sprijeciti. No, moja situacija je bila takva da sam dosla na pregled u 8tj i na sljedeci pregled u 12 tj. Niti sam osjetila pobacaj, niti je krenulo, niti su mi simptomi prestali. Ne trazim ja prevenciju. Nego da mi se ne ponovi da mjesec dana u sebi nosim to.
Doslovno, ako se dogodilo zelim znati da mogu to sto prije sanirati da se ne bi nekakve druge posljedice dogodile.
Moja sestra je bebu izgubila sa 13tt sve u redu,jedino je sitnjaca bila u krivu,opce nije znala do pobacaja ,istrazivala sve i svasta i dosla do stitnjace i ginic joj je rekao sigurno je zbog stitnjace izgubila bebu,eto danas pije tablete i do kraja zivota ih bude pila,al eto ima zdravog klinca a drugoga ce sad dobiti,provjerite stitnjacu obavezno!!!! Ja sam ju jos prije trudnoce isla provjeravat jer je velikki krivac za pobacaje
Stvarno nikad se ne zna. Da, cula sam to za stitnjacu...
Znam da su grozne price i da je grozno cuti/citati, ali to ne znaci da ne postoje. A sta cu ja kad mi je mozak morbidan pa o svemu i svacemu razmisljam...
Ali svakako idem kod privatnika za 2-3 tjedna, pa drzite fige da mogu staviti jos jednu slikicu 😁😁😁😁
Hvala Tonkica 🥰
Mogu muza, nadam se, poslati sa uzorkom i uputnicom?
To se sve izmjenjalo od moje prosle trudnoce 🙈
Ja svog nisam dosad slala ostavljati uzorke, ali jesam da pokupi nalaz. Mislim da moze oboje samo neka uzme tvoju zdravstvenu. Pitaj - sta god znam reci cu ti
Stvarno nikad se ne zna. Da, cula sam to za stitnjacu…
Znam da su grozne price i da je grozno cuti/citati, ali to ne znaci da ne postoje. A sta cu ja kad mi je mozak morbidan pa o svemu i svacemu razmisljam…
Ali svakako idem kod privatnika za 2-3 tjedna, pa drzite fige da mogu staviti jos jednu slikicu 😁😁😁😁
Drzim fige 🤞🏻🙏🏻
Hvala ti jos jednom Tonkica 🥰
Jesi zvala Zahija?
Nisam jos, poslat cu mail ovih dana
Samo hrabro i sretno! Bude to sve super i budes nam uskoro postala slikicu bebuske 🥰
Tonkica joj uplase me takve price. Bolje da ne citam…. Zao mi je
Eto i mene je potaknulo na razmišljanje, a pregled je tek idući tjedan 😑 ništa think pink💆♀️💪💪💪💕❤❤
Tonkica joj uplase me takve price. Bolje da ne citam…. Zao mi je
Eto i mene je potaknulo na razmišljanje, a pregled je tek idući tjedan 😑 ništa think pink💆♀️💪💪💪💕❤❤
Tako i moj.... U srijedu u 3 popodne... Uh... Di je srijeda :) al eto mislit pozitivno pa kako bude
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Kaj se ne provjerava stitnjaca na redovnom prvom nalazu krvi na koji vas posalje ginic nakon potvrde trudnoce... TSH? Ili da inzistiram na dodatnim pretragama stitnjace?
Sortiraj odgovore
Najstariji