Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Livia
    20. Svibanj 2019. 15:35

Lea ta bol je od rasta maternice i sirenja ligamenata okolo, normalna je. 
    Mrgud_zg super vijesti! 😊 Dodala sam te na listu. 
    Ja sam prosla po city centru danas, snimila par zanimljivih stvari ali nisam stigla nista probati. Otic cu ujutro jedan dan, dok su cure u vrticu/skoli i nije guzva. 
    Vuce me arena park, nisam jos bila 😁 Samo mi je to na drugom kraju grada pa mi se bas i ne da toliko potezati a i kaze mi frendica da je guzva sad. Jeste bile mozda?

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Tonkica1
    20. Svibanj 2019. 17:17

Pa ne mpgu vjerovati koliko sam izvan toka svega. Jucer sam isla u kino u Arenu i uopce nisam skuzila da taj Arena Park uopce postoji 😅😅😅😅

• lea4444
    20. Svibanj 2019. 18:05

Hvala Liva☺☺

• Tonkica1
    20. Svibanj 2019. 18:54

Cure, drzite mi fige sutra ujutro 😭😭😭

Aristea
    20. Svibanj 2019. 21:21

Tonkica1

Cure, drzite mi fige sutra ujutro 😭😭😭

Tonkica sretno, drzim ti fige 🙏🏻❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    20. Svibanj 2019. 21:23

iva4

cure danas sam razmisljala da si kupim onaj jastuk bananu za spavanje…dode 400kn pa mi se ne bacaju novci ako ne funkcionira i olaksava situaciju prilikom spavanja,pa me zanima vase misljenje i ako koja od vas ima vec taj jastuk???

Mene to isto zanima... Ovako se okrecem cijelu noc na lijevu ili desnu stranu, pazim da ne spavam na leđima... Navodno nije dobro... I stalno imam borbe u kojem sam položaju... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

UnaNuna
    20. Svibanj 2019. 23:22

ja lagano vec stavljam obicni jastuk medju bedra pa mislim da je ono bas dobra stvar. al ima ih anatomskih ili samo ko valjak obican. treba investirati u dobar jastuk.

Aristea
    21. Svibanj 2019. 06:52

Evo ja sam ovu noc zarolala deku i legla na lijevi bok i iza leđa metla deku.. Ni jednom se nisam probudila u polozaju na leđima.. Ili lijevi ili desni bok... Cak sam procitala da je dobro izmjenjivati lijevi i desni bok tokom noci.... Sad šta je istina nemam pojma.... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lala3
    21. Svibanj 2019. 08:19

Jutro cure, evo mene cekam na nalaze... uh guzva je katastrofa, nikog nije briga sto sam trudnica, mada stomak se tek malo nazire, ne bi se ni reklo da sam trudna... ali vidim niko ne pazi ni sto su djeca, ni trudnice, nikog nije briga ni za sto... a ja nista nisam jela ☹, srusit cu se od gladi...

Angie1205
    21. Svibanj 2019. 08:25

Dobro jutro curke!
    Tonkica javi se kad obavis, cekamo lijepe vijesti 🥰
    Lala ako ti nije dobro nemoj sutjet, vuci za rukav, ak treba budi bezobrazna, reci da si trudna i da ti nije dobro! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.