Njurko dodala sam te 😊 Zalijepim popodne opet listu da ne ugusim temu sad, mozda se jos netko i javi u meduvremenu.
Za rucak danas tortilje, a desert hrpa jagoda 😋
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Joooj jagodeeee, bas bi mogla po koju kosaricu za popodne da imam za gricnut 🥰
Obozavam svo voce al me nekako ova trudnoca najvise vuce limunima, svaki dan smazem bar jedan 🍋
Ja sam ujutro imale tolike mucine da sam dosla doma s posla,jos ovaj tjedan radim nadam se da ce brzo proci,sutra idemo na pregled da vidimo koliko je bebica narasla,neznam ako je to normalno ali imam bijelu sluz?? Vi ju imate? Ili??
Leptiric to ti je normalno, ja sam je imala par dana bas gustu bijelu i onda odjednom je vise nema. Sad sam na utrogestanu pa mozda i imam iscjedak al utrogestan to zbrka.
Obzirom da ti je pregled vec sutra vjerujem da ce te i gin smiriti da je sve ok 😉
Ja prijavljujem termin 29.12
Bila danas na 2.uzv, 8 tt, sve je ok. Malo je manje jer imam duze cikluse pa po uzv velicina 7+5. Sljedeci pregled tek za mj dana. Al ici cu pocetkom 6 mj radit panoramu
Moji simpomi su svakakvi i nikakvi. Muka mi je al ne povracam. Onda sam stalno gladna. Kad pojedem mi je muka. Zgaravica. Hrana mi pase sva al nikakve posebne zelje nemam. Stalno mi se spava i umorna sam, to mi je najgore. Muci me i stitnjaca koja mi je posebno podivljala s trudnocom al povecana mi je doza pa se nadam da ce to sad bit ok..
Ja sam ujutro imale tolike mucine da sam dosla doma s posla,jos ovaj tjedan radim nadam se da ce brzo proci,sutra idemo na pregled da vidimo koliko je bebica narasla,neznam ako je to normalno ali imam bijelu sluz?? Vi ju imate? Ili??
Ja ju imam stalno...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
jutro cure…mi vec gotovi sa pregledom i definitivno je bila lazna menga te nisam u 10 tt nego vec skoro kraj 13tt…
kaze doktorica -oooo pa ovo ce bit velika bebasve nam je razvijeno,i jednostavno smo prekrasni,danas nas je cak i tata prvi put gledo i nado se da ce saznat kojeg sam spola ali nista od tog jos
joooj van sebe sam..btw napravila sam probir obican uzv i krv pa cekamo nalaze
Bas mi je drago Iva 💕💕💕💕😁😁😁
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Leptiric to ti je normalno, ja sam je imala par dana bas gustu bijelu i onda odjednom je vise nema. Sad sam na utrogestanu pa mozda i imam iscjedak al utrogestan to zbrka.
Obzirom da ti je pregled vec sutra vjerujem da ce te i gin smiriti da je sve ok 😉
Oke,da jedva cekam,hvala,
Ja jos ne kuham…mirisi mi smetaju, slabo i jedem zbog toga. Sreca pa mi ima tko donijeti skuhano…al najvise jedem juhu i suhu hranu, to mi pase jer nema mirise…
Smrsavila sam 2 kg ali vratit cu kad se sve smiri…
ISTO! samo juha i sve ostalo bez okusa i mirisa, molim... groooozna muka. danas nije ko jucer. mijenja se ritam iz dana u dan...
Mame ja sam nova kod vas😉
Naime imam pitanje...trudna sam 7tjedana i imam bolove sa lijeve i desne strane ispod trbuha mada je sa lijeve strane nešto intezivnije
Dal je imala koja od vas takvu bol?
Molim pomoć,hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji