Znači svima nam se spava i nervozne smo oko UZV-a. Hjoooj! :)
Obavezno javite vi koje idete uskoro kako je prošlo...
Inače, ja sam nervozna i zato što još nikome osim mom dragom nisam rekla da sam trudna. Izludit' ću. A strah me reći, da se ne daj bože desi nešto.. ma ne znam., neću ni razmišljati o tome. Mislim da ću nakon pregleda kod gin, kad potvrdi da je sve u redu, reći svojim roditeljima, pa onda pričekati još malo za ostale (prijatelji, posao itd.)
Jeste vi rekle svojima? Ako da, kada? Ako ne, zašto još ne?
Pozdrav curke, evo ja na poslu, nisam si mogla pomoci da malo skicnem na forum da vidim sta ima 😁
Opa Angie obavezno se javi poslije 😘😘
Nove cure, dobrodošle!
Buha ja cu reci samo svojoj mami i svekrvi kad obavim pregled iduci tjedan, a tek kad udem u 2. tromjesecje cu poceti govoriti drugim ljudima. Bas zato jer se zadnji puta desilo da sam imala spontani, iako nisam ni onda govorila, nitko nije znao, ne zelim objasnjavati nikome nista.
Pozdrav curke, evo ja na poslu, nisam si mogla pomoci da malo skicnem na forum da vidim sta ima 😁
Opa Angieobavezno se javi poslije 😘😘
Nove cure, dobrodošle!
Buhaja cu reci samo svojoj mami i svekrvi kad obavim pregled iduci tjedan, a tek kad udem u 2. tromjesecje cu poceti govoriti drugim ljudima. Bas zato jer se zadnji puta desilo da sam imala spontani, iako nisam ni onda govorila, nitko nije znao, ne zelim objasnjavati nikome nista.
Ja sam svojoj mami rekla odma.. A ostalima kasnije, mislim ostali su seke, brat i tata... Sad cu u subotu biti 11. Tjedana pa mislim da polako izlazim iz najopasnijeg perioda... Nisam imala krvarenja ni nista tak da mislim da je sve oke.. Odma iza 12 tjedna idem na drugi pregled
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Angie cekamo te 😂😂😁😁😘😘
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Angiee di sii?😁😁
Joj mi smo taj plua tolko cekali da smo odma svima mojima i njegovima rekli i molimo bogabda bude sve u redu i znam duboku u srcu,osjecam da je to to!!!
A ako.dode do.kakvih komplikacija ,nedaj bozek, budu imali razumijevanje,tako da nemam straha.
A i od mog dragog roditelji jos nisu baka i deda 🤩🤩🤩🤩🤩
Evo meeee!! ❤️ kuca, veci smo za par dana po mjerama, vidi se i manji hematom, nije u neposrednoj blizini bebe i full je mali al mi je za svaki slucaj dala utrogestane.
Ja sam u ludnici i sad sam uhvatila par sek da vam se javim.... 🙈 Obaveze sa curama, doktor, shopping...kaos sam danas
Evo da me vidite 🥰
Ajme Angie bas mi je drago!! Bogu hvala da si vidjela mrvicu malu! 💕
Bas sad gledam da si trudna s 8 tjedana i 2 dana... Ja sam sa isto toliko isla na prvi pregled i uzv.. Evo slike sa mog uzv pregleda....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji