Sto se tice kave i pusenja...ja popijem ness ujutro (inace to doma pijemo), popodne eventualno cappuccino popijem al mozda jednom u tj dana. Cigarete sam ostavila par dana otkako sam piskila test jer su mi postale odvratne. I sad kad netko zapali pored mene sve mi smrdi 😂
Slatkisi?? Neke stvari koje sam obozavala su mi se zgadile al neke stvari maznem tu i tamo od slatkog, najvise mi pase slano i kiselo, al nije sad da pretjerujem u necemu posebno...uglavnom mi skoro sve pase. Znaju me neki mirisi odbit od hrane al brzo nadjem zamjenu za prizalogajit 🤪
Angie i ja sam mogla ponesto pregristi na pocetku, mislim od slatkisa, ali kako trudnoca odmice, ne mogu smisliti slatko, al vjeruj i apetit mi se bas smanjio, iako me ponekad uhvati glad 😀.. a sto se tice pusenja, hvala Bogu, nikad nisam pusila... hajde cure prijavljujte termine za tablicu
Jutro! Pijem kavu upravo, da mogu intravenozno bi ju ubrizgala. 🤣😂 Nismo spavali pola noci, mala se preselila k nama u krevet, prozori skripee. Koma, sad me i glava boli.
Popijem kavu ujutro, crnu nessicu. Nisam pusac pa se te jedne kave ne odricem.
Od hrane sam i inace veliki junkie za slatko, sad me vuce slatko i sve vrste ugljikohidrata 🙈🙈 I jagode. Pokusavam se kontrolirat, nekad uspijem, nekad ne.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Iva ja ti nemam iskustva sa aritmijom bas al vjerujem da te dr samo zeli imati pod kontrolom, sto je dobro i za tebe i bebu.
Ma i ja pričam o ness, crna turska mi ne pada na pamet. 🙈 Sto se slatkog tiče, u prvoj trudnoći, prva 4 mj nisam slatko skoro uopce jela, a inace se ne znam kontrolirati. Jednostavno sam radije izabrala nesto slano il kiselo, umjesto slatkog. Negdje od sredine trudnoće pa sve do kraja, stalno sam trazila nesto slatko, pogotovo sladoled, bilo je ljeto i odlicno je pasao. To se i vidjelo na vagi, 20 kg sam se udebljala. I evo kad sam ih napokon sve izgubila, opet sam trudna 🙈 Al ovaj put si ne mislim bas u svemu ugađati, ne moram jest ćevape u 11 navecer, nee? 😆
Lela samo ti udri po onom kaj ti pase, ja se opravdavam da je bebac gladan i nema prigovora 😂
Ja kad navecer zbrojim sto sam sve kroz dan pojela dodje mi muka, srecom pa mi to dodje na pamet tek poslije vecere 🤪
Moj je termin 20.12.😀
Takodjer nemam zelju jest slatko u T a dosad sam bila preovisna o njima. Jednostavno nemam teka zadnjih 15 dana, najvise mi pase suha hrana...valjda jer nema mirise i okuse...
Meni je puls bio pojacan nekih 10 dana, kad legnem cula bi to i smetalo mi je...dr mi je dala uputnicu za ekg al nisam otisla...sad vise nemam tih problema. Trudna zena ima vise krvi pa zato i srce zna pojacano udarati.
Ali zato pijem klavocine zbog jake eserihije koju mi je pokazala urinokultura...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Malale ja i sad osjetim i cujem svoje otkucaje, pogotovo kad lezim na lijevom boku, a vecinom sam na lijevoj strani, bas onak ko da sam trcala prije koju minutu pa mi sad puls nabija. Al ne pridodajem neku preveliku paznju tome, meni bitno da mi tlak ne pada prenaglo i da ostajem pri svijesti 🙈
Druga trudnoca me dotukla sa nesvjesticama i preeeeniskim tlakom.
Sortiraj odgovore
Najstariji