Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iwancheee
    14. Svibanj 2019. 21:19

I ja se pitam do kad umor nas pratiii!?? Msm da ce me svi napustit,il ce svi oko mene zavrsiti na tabletama.😂 Skoro je decko trazio bobicu za smirenje koju je meni dokt. dao. Aaa sta cu,ne mogu se kontrolirat. 🙈

Nasty
    14. Svibanj 2019. 21:19

Iva nije ni tvome lako🙄 A trebamo im s vremena na vrime spomenut da smo hormonske bombe i da nisu oni krivi🤣

Nasty
    14. Svibanj 2019. 21:20

Iwancheee 🤣🤣🤣

Nasty
    14. Svibanj 2019. 21:21

Neće te nitko napustit ne brini.. 

• iwancheee
    14. Svibanj 2019. 21:24

Sreca je i moja sto sam na bolovanju,i ovo prije 2tj dok sam radila,samo sam plakala (radim s bebicama) i tako uzmem ih i zamisljam svoje i placem. Skoro sam ih posjetila i plakala jer ce eto me zaboravit. Bas me peru hormoni. A 13tj sam,msm da bi mene trebalo malo smanjiti sve. A ja sve gora.🙈

• iwancheee
    14. Svibanj 2019. 21:25

iva4

jadan mi psuje vec te hormonene zeli da ih vise spominjem
    iskreno se nadam da ce to proc jer nemogu zamislit da takva budem 9 mjeseci

Ja se jos vise nazivciram kad pomislim da cu ovakva biti jos naredni pola god.Aaaaaàa 😪🙈

malabubamara
    14. Svibanj 2019. 21:27

iwancheee

Pozz curke,citam vas svakodnevno. Divne ste! 😍
    Ja apsolutno nikakve promjene nemam osim sto strasan umor osjecam,isla sam par komada farmetica i majica da slozim toliko mi je leđima dosadilo kao da sam stan krecila i cistila. 😪
    Malabubamara ja sam iscjedak imala od 6tj pa sve do 10og. Pijem tablete i sad,vise nema uredno mi je sve sa bebicom. Al razumijem tvoj strah,dok mi je islo ubila sam u pojam svog ginekologa.🙈 Bit ce sve uredu,drzi se. 😘
    I prijavljujem termin 26.11

Da li si morala mirovati u tom periodu ili ?

Nasty
    14. Svibanj 2019. 21:28

Iva 🤣🤣🤣 
    Ajme iwancheee pa nadam se da hoće.. Ti već 13tt. Još koji tjedan i bit ćeš ko nova, nadam se.. Ja ne mogu sebe zamislit da budem ovakva cijelu trudnoću.. Ne znam kako ću to moć. A i taj umor. Kad me strefi ja se ujutro ne mogu dić iz kreveta do 11. Ono zvoni mi sat za popit tablete koje jedva popijem i nastavim krmit. Užas

• iwancheee
    14. Svibanj 2019. 21:31

malabubamara

iwancheee

Pozz curke,citam vas svakodnevno. Divne ste! 😍
    Ja apsolutno nikakve promjene nemam osim sto strasan umor osjecam,isla sam par komada farmetica i majica da slozim toliko mi je leđima dosadilo kao da sam stan krecila i cistila. 😪
    Malabubamara ja sam iscjedak imala od 6tj pa sve do 10og. Pijem tablete i sad,vise nema uredno mi je sve sa bebicom. Al razumijem tvoj strah,dok mi je islo ubila sam u pojam svog ginekologa.🙈 Bit ce sve uredu,drzi se. 😘
    I prijavljujem termin 26.11

Da li si morala mirovati u tom periodu ili ?

Jesam,al ne strogo cak sam ja i na posao isla. Bilo mi stalo neko vrijeme i onda krenulo opet i tad sam odmah dokt otisla i poslao me na bolovanje. Al opet mi rekao da se krecem al da pazim tesko da ne dizem,da ne treniram i sto manje stresa. Sad mi je sto se toga tice sve uredno. Nadam se da ce i ostati. 

Nasty
    14. Svibanj 2019. 21:33

Iwancheee ali da si tila posjetit bebe jer će te zaboravit🤣 a joooj😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.