Moj termin je 16.12,i meni je puls malo povisen,a cujem ga navecer kad legnem,ali brzo zaspim,a to je normalno jer ipak imamo ziva bica u sebi :) meni mucine strahovito ubijaju sad sam pocela i navecer povracati ne samo ujutro,nadam se da ce prestati 😫
Iva, nisam znala za taj klavocin, ako budem morala duplu dozu, sigurno cu ga traziti!!
Hrabrice, mene je u 7.tjednu peckalo i lagano probadalo oko jajnika, sutra ulazim u 9. i uglavnom me boli kao da cu dobit....legnem i brzo prodje..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mene probada i s lijeve i s desne strane. Baš onako me na jednom mjestu boli. Moram se onda nekako namjestiti da prestane.
Najčešće navečer kad legnem na lijevi bok počne boliti s lijeve strane. Jučer navečer me to toliko iznerviralo da nisam mogla zaspati.
Doktor mi je rekao, kad sam bila na pregledu prije tjedan dana, da je normalno da svašta osjećam i da svašta boli, jer se ipak puno toga događa u meni, ali ja toliko proucavam sve da je to čudo 🙄

Cure jel vas zateze i probada povremeno dolje u trbuhu? Meni je jedan dan super a drugi pocne boljet…
Evo mene bas danas boli s lijeve strane di je kao lijevi jajnik malo nize.. A stvar je da ni nemam lijevi jajnik jer su mi ga izvadili sa jajovodom.. Pa si mislim mozda od vremena neki utjecaj jer sam operirana 26.2.2019

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cestitke tebi ,i svima.
Reci sta ti je vidio na ultrazvuku? Ja cekam drugi ultrazvuk.posto na prvom.nista nije vidjela osim zadebljane sluznice maternice,pa me narucila za 2 tj .
I koliko duphastona dnevno ti je prepisala?
Jer sam ga i ja.pila zbog ciste al cista je pukla

Danas sam ustala iz kreveta da stavim rucak da se kuha I nakon malo hodanja, cucanja, ponovo se pojavio smedji iscjedak, vec 7. dan. Uzimam progesteron 3x1 I vecinom lezim iako mi Dr nije naglasila strogo mirovanje, Ali cim se malo aktiviram, pojavi se. Doduse, nije mnogo ali ne znam da li treba stalno da lezim ili je mozda dobro da se to iscisti. Da li see ikome slicno desavalo?

I da dodam, nakon sto se pojavi pojave see blagi bolovi kao da imam mengu

Danas sam ustala iz kreveta da stavim rucak da se kuha I nakon malo hodanja, cucanja, ponovo se pojavio smedji iscjedak, vec 7. dan. Uzimam progesteron 3x1 I vecinom lezim iako mi Dr nije naglasila strogo mirovanje, Ali cim se malo aktiviram, pojavi se. Doduse, nije mnogo ali ne znam da li treba stalno da lezim ili je mozda dobro da se to iscisti. Da li see ikome slicno desavalo?
Ja sam u prijasnje dvije trudnoce imala smedji iscjedak pracen jakim grcevima od 6tt, odmah sam se javila doktoru koji mi je propisao Duphaston i zabranio podizati ista tesko i odnose. Nazalost druga trudnoca je zavrsila spontanim. Ja bih te savjetovala da se javis doktoru jer oni taj smedji iscjedak smatraju prijetecim pobacajem te naprave sve sto mogu da ga se rijese. Samo bez panike, sve ce to biti dobro
Ako imaš hematom to je normalno. Dok lezis se nakuplja iscjedak pa jace iscuri kad ustanes. Ako je hematom, dobro je da curi van.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji