Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malabubamara
    14. Svibanj 2019. 15:48

piba7

malabubamara

Danas sam ustala iz kreveta da stavim rucak da se kuha I nakon malo hodanja, cucanja, ponovo se pojavio smedji iscjedak, vec 7. dan. Uzimam progesteron 3x1 I vecinom lezim iako mi Dr nije naglasila strogo mirovanje, Ali cim se malo aktiviram, pojavi se. Doduse, nije mnogo ali ne znam da li treba stalno da lezim ili je mozda dobro da se to iscisti. Da li see ikome slicno desavalo?

Ako imaš hematom to je normalno. Dok lezis se nakuplja iscjedak pa jace iscuri kad ustanes. Ako je hematom, dobro je da curi van.

Dr mi nije nista rekla za hematom kada je radila ultrazvuk :/ 
    Nadam se samo da nije nista opasno, Ali be brinem pomalo. Juce nije moja Dr bila u ordinaciji Ali je sestra rekla da moze iscjedak potrajati, smao da odmaram. Mozda je najbolje da sutra ponovo odem :( 

Hrabrica
    14. Svibanj 2019. 16:04

malabubamara

Danas sam ustala iz kreveta da stavim rucak da se kuha I nakon malo hodanja, cucanja, ponovo se pojavio smedji iscjedak, vec 7. dan. Uzimam progesteron 3x1 I vecinom lezim iako mi Dr nije naglasila strogo mirovanje, Ali cim se malo aktiviram, pojavi se. Doduse, nije mnogo ali ne znam da li treba stalno da lezim ili je mozda dobro da se to iscisti. Da li see ikome slicno desavalo?

Meni je receno da su takva curkanja u pocecima normalna jer se velike promjene desavaju u tijelu i puuuno cura ih ima.. Pitaj doktora da ti mozda poveca utrice, meni su ih digli na 4x2 i to vaginalno.. Ne brini, nase mrvice su jace nego sto mislimo 💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

malabubamara
    14. Svibanj 2019. 16:14

Hrabrica

malabubamara

Meni je receno da su takva curkanja u pocecima normalna jer se velike promjene desavaju u tijelu i puuuno cura ih ima.. Pitaj doktora da ti mozda poveca utrice, meni su ih digli na 4x2 i to vaginalno.. Ne brini, nase mrvice su jace nego sto mislimo 💓

Moracu sutra otici ponovo... Jooj, nadam se da je tako,ovo mi je prva trudnoca I toliko smo joj se obradovali, alo treba dubicu na trepavicama samo da prodje ovaj kriticno period kako treba ❤️

• Tonkica1
    14. Svibanj 2019. 17:28

Prijavljujem 3.1. po ZM, a vidjet cemo iduci utorak sta ce reci dr.
    Mene isto laganini grci i zna zaboliti na podrucju jajnika, ali je to sve normalno jer se siri maternica... Smedi iscjedak srecom nisam imala, ali s obzirom da je prosla zavrsila sa spontanim, puhat cu i na hladno i ak treba svaki tjedan visit kod dr ako bude nekih takvih simptoma. Pa makar joj isla na zivce 😌

Hrabrica
    14. Svibanj 2019. 18:18

malabubamara

Hrabrica

malabubamara

Moracu sutra otici ponovo… Jooj, nadam se da je tako,ovo mi je prva trudnoca I toliko smo joj se obradovali, alo treba dubicu na trepavicama samo da prodje ovaj kriticno period kako treba ❤️

Skroz te razunijem ❤️ I nama isto prva trudnoca (nakon dvije godine borbe) Stalno mi muz ponavlja da moram imati vise vjere u naseg malenog junacinu ❤️

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• iwancheee
    14. Svibanj 2019. 18:52

Pozz curke,citam vas svakodnevno. Divne ste! 😍
    Ja apsolutno nikakve promjene nemam osim sto strasan umor osjecam,isla sam par komada farmetica i majica da slozim toliko mi je leđima dosadilo kao da sam stan krecila i cistila. 😪
    Malabubamara ja sam iscjedak imala od 6tj pa sve do 10og. Pijem tablete i sad,vise nema uredno mi je sve sa bebicom. Al razumijem tvoj strah,dok mi je islo ubila sam u pojam svog ginekologa.🙈 Bit ce sve uredu,drzi se. 😘 
    I prijavljujem termin 26.11.😍

Nasty
    14. Svibanj 2019. 21:03

Dobrodošle sve nove trudnice i pozdrav svim trudnicama! Nadam se da ste sve dobro koliko vas ima i neka tako ostane do kraja! 🍀🤞💗
    Malabubamara ne brini se, otiđi opet kod ginića da budeš mirna i on će ti možda pojačati to što karistiš ili će ti dati duphaston. I ja ga pijem 2x2 još par dana pa ću preći na 1x1.
    Iva ja se svađam s mužem zadnja dva tri dana, sve mi ide na živce. Istresem se na njemu pa mi onda bude žao i tako u krug. On jadan ne zna kako bi se ponašao i što bi rekao jer računa da me pucaju hormoni. Jedva čekam da uđem u 13tt. Nadam se da će mi ove promjene raspoloženja splasnut. Prijateljica mi je trudna sada 4mj i rekla mi je da je toliko bila luda da se rastavljala od muža jednom tjedno dok nije prošla prvo tromjesječje. Nadam se da ću se i ja refat. Ne znam jeli od hormona ili južine ili od kombinacije. Inače sam prilično staložena i znam se kontrolirati. Ovako luda nisam bila nikad. 
    Kakve ste vi s promjenama raspoloženja? 

• iwancheee
    14. Svibanj 2019. 21:11

Mene umor frustrira,i svi su mi za to krivi. I sa svima se svadam,najvise s deckom toliko mi bude kasnije zao i tako sve u krug. 🙈
    On samo ponavlja i zapomaze 11.mjesec. da beba dode i da mama se vrati u normalu.🙈
    Hoce li ovaj umor ostati do kraja? 😔

mala.le.90.
    14. Svibanj 2019. 21:15

Mene isto umor ne prolazi...sutra ulazim u 9.tjedan...dokad je normalno da bude? 
    Do podne mogu ponesto, nakon toga me pokosi...danas 2 sata odspavala popodne, a nikad to ne radim..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nasty
    14. Svibanj 2019. 21:16

Iwancheee ima nas još.. Utješila si me. Mislim da i umor odlazi sa prvim tromjesečjem. Bar se nadam. Mene potrefi na dane pa odspavam 12 sati u komadu. A neke dane mi je ok. Ali ovo svađanje, ajme 🙄 Sva sreća da sam na bolovanju, kolege se ne bi dobro proveselili samnom a ni učenici. A njih bi mi bilo baš žao da im ispalim nešto pa se poslje kajem. Kolega baš i ne bi🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI