Pozdrav cure, ova tema me malo vratila na našu prošle godine. I ja sam imala zimsku bebu, a ispala kasno jesenska ipak.
Želim vam svu sreću 😄😄
Hvala ti😊
boli na lijevoj strani na sredini trbuha…iskreno se nadam da je probava
Iva i mene zna boliti skoro svaki dan. Mislim da ti cure dobro kažu. Vjerojatno je sve uredu. Ali da užiriš sebe otiđi ako možeš na hitnu. Sretno!
Evo da se javim.
Sutra idemo na čišćenje
Znači nalazi uredni…..
Sve u stanju kako treba biti
Beta se dupla vadila ju danas opet
Sve dobro ali ploda nema
Tijelo ga je odbacilo jer nešto nije bilo u redu i zato krvarenje.
4 mj sad ništa
A onda bude neka ljetna beba očito
Jako mi je žao, drži se i čuvaj se
Imam potporu. Dobro samo isplakali smo se. Iskreno laknulo mi je. Ta neizvjestnost ubija. Nema toga na svijetu a da ti može misli skrenuti kad znaš da je u tebi život. Svi govore ok je ok je. A sama žena najbolje osjeti. Osjetila sam da nije dobro. Sad 3-4 mjeseca mir i ima da silujem zaručnika. Nema druge od toga ne mogu pobjeći
Koliko si bila trudna? Naravno, pusti malo da se oporavis i gas gas😀
6 tjedana
Malazg e ne mogu ti opisati koliko mi je žao Toliko mi teško padne kada pročitam nešto ovakvo
Vjerujem da je to strah svih nas koje tek čekamo vidjeti plod i kad sam vidjela što ti se dogodilo uhvatila me ogromna panika i strah i žalost, mix svih emocija
Ako te smijem pitati, ne moraš odgovoriti ako ti je nelagodno, rekla si da si imala feel...kakav, po čemu, je li postojao neki razlog da si predosjećala ili imala simptome, bolove, nešto?Oprosti ako je pitanje previše intimno i kažem, ne moraš odgovoriti...mi smo vidjeli gv 6mm prije par dana a sad smo 5+3 a uzv tek u utorak i sad kad sam pročitala me pošteno počeo prati strah..ispalit ću do utorka...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
petrova ima trudnicku hitnu ambulantu jel tako?
Petrova, Merkur, Vinogradska, Sveti Duh.
Otidi na hitnu, biti ćeš mirnija.
I javi nam se obavezno.
Bokic cure evo i mene, u guzvi sam cijeli dan. Bila na pregledu pa dosla doma kuhala pa na vrt do navecer 😁 dobila sam danas i nalaz od pretraga. Krv mi je odlicna ali urin nije dobar... Tako da moram na urinokulturu. To cu sutra obaviti.
Iva, sve ce biti super bebac su radi mjesta ali kad obavis javi nam se 😊😊
Malazg jako mi je zao, uz tebe smo drzi nam se i odmori.. ❤️
Hrabrica ja sam imala biokemijsku, napravila sam test na dan kad sam trebala dobit m i bio je pozitivan. Sreca i veselje.. Nismo nikom govorili do prve kontrole. I nakon 5 dana, probudim se ujutro, zeludac me rastura, muka zlo, kad piskim pece me. I nekako uspijem na posao doc I popijem ranital za zeludac ali ne pusta i ne pusta i oko pola 10 krenula krv. Vise me nista nije bolilo. Ja sam se pocela plakat gore nego da me neko supio. Takva bol. Kad znas da nije uspjelo. I u pocetku sam imala osjećaj da sam ja kriva. Da nisam smjela piti kavu, jesti mozda zdravije i nisam smjela pusiti i jos million stvari. Na kraju se smiris I shvatis da ti jednostavno ne mozes utjecati na to... Sta bude u bit ce.. Znam se cesto sjetiti navecer malog andela.. Ipak je bila bebica, pa makar i kratko... Ako imas pravu osobu pored sebe, sve ces prebroditi.. Samo se ne smijemo kriviti..
Oprostite na ovom dugackom postu, nekakva me tuga uhvatila kad sam procitala za maluzg😔❤️❤️❤️
Evo da se javim.
Sutra idemo na čišćenje
Znači nalazi uredni…..
Sve u stanju kako treba biti
Beta se dupla vadila ju danas opet
Sve dobro ali ploda nema
Tijelo ga je odbacilo jer nešto nije bilo u redu i zato krvarenje.
4 mj sad ništa
A onda bude neka ljetna beba očito
Malazg jako mi je zao sto ti se to dogodilo. Vjerujem da ti je tesko. Saljem ti veliki zagrljaj i neka te Bog blagoslovi i cuva i podari bebicu!
💕💕💕
evo samo da vam se javim da je moja mrvica dobro…problem je probava i strogo moram pazit sta jedem
od utorka je cak i naraso/la <3
Bravoo za mrvicu 😀 samo neka ona raste na sigurnom u busi 😀💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Cure dobro jutro.
Malazg tako mi je zao 😢 Znam da te mi sada s nicim ne mozemo utjesiti, ali znas da smo tu za tebe... ❤️
Iva eto, bar si vidjela mrvicu a od danas ima da jedes samo bljutavo 😉
Ja sam sinoc zaspala kao zaklana, iscrpio me roditeljski pa jos shopping, dosla sam doma, zalegla na kauc i nema meeee...
Otvorim oci oko 2, muz zbrisao u spavacu, pored mene pas i mala 🥰 tako da smo samo nastavili.
Sad kavica, vrtic, zadaca...opet odeee dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji