Evo rjesenja za sve vas koje imate probavnih problema kao i ja. Jutros sam pojela 2 kivija na prazan zeludac...upravo sam se sva presretna vratila s wc-a!!! Ovo je prva prva stolica u zadnjih 10 dana🙈
Imate li jos uvijek prozirni iscjedak na gacicama?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
E pa da, gazirano i opcenito sokove sam izbacila, drzim se vode, caja od kamilice i tu i tamo slabiju kavu.. A trbuh mi se dosta kuzi ali to je radi one slobodne tekucine koja se jos povlaci pa nisam bas mjerodavna
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Pa ono malo se vidi i stomak.. Ali znao mi je ovoliki bit i prije i veći🤣
Malazg jako mi je žao. Isplači se, odtuguj i hrabro naprijed. Drži se
Ja sam bila na pregledu, uzv pokazuje 6+1 i srce kuca. Sve je u najboljem redu. Kaže da nema potrebe za komplikacijama, da nastavim raditi dok mogu i dala mi utrogestan čisto preventivno, zbog prijašnjeg spontanog. Kaže da odgodim vježbanje za drugo tromjesečje i pitala me za prenatalne testove jer sam graničnih godina (u kolovozu punim 35). Suprug i ja smo se već dogovorili da ću ih napraviti tako da ću se naručiti za neka tri tjedna za nifty ili harmony. to ću se još dogovoriti sa dr.
danas me pere malo manja mučnina pa sam odmah malo bolje volje.
[iimg]
Meni stigla urinolultura...imam eserihiju coli...cekam da dobijem terapiju😐
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
mala.le.90. žao mi je zbog e. coli ali vjerujem da će se sve srediti uz terapiju.
[iimg]
Annika odlicne vijesti 😍❤️❤️
mala.le rijesit ce ju terapija 😘
Ja vidim maale naznake trbuha ali cak ga ni muz jos ne vidi 😅 Stanem u sve hlace ali mi u nekima vise nije udobno. Pijem strasno puno a onda sam i na wc-u svako malo.
iva4 slicni su, znam da je prije par godina nifty smatran pouzdanijim jer je puno vise postupaka njime napravljeno. Mozda ga je u ovih par godina stigao harmony, ne znam. Kod niftyja je isto bila manja statisticka sansa da uzorak ne bude dovoljan za analizu, odnosno da se test mora ponavljati. Ostalo mislim da je jako slicno, oba se placaju.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Pozdrav curkama i mrvicama u buši 💓 ☺️ Da vam se i ja pridružim nakon prvog i dobitnog ivf-a 😁 Prva beta u sub je bila 180 i jucer se lijepo uduplala na 380 💓🙏 Ono sto me malo zabrinulo sinoć su dvije kapi neceg smedeg (nije se nastavilo) pa sam zvala na odjel i dobila odg da je to sve normalno u tako ranoj trudnoci (usli u peti tjedan ako brojimo od prosle m) i da nema razloga za brigu 💓 U sub prvi uzv 💓🙏 Ima koja medu vama iskustva sa takvim mini i kratkim spottingom koji je stao?
To vam je implatacijsko krvarenje bez brige i normalno je :)
Danci23
Gledala sam cijene tih testova i vrte se oko 3500kn tako je svugdje ili??
je iva, 3300 je basic nifty i kaže dr da bi mi preporučila da taj basic napravim.
[iimg]
Curke citam vas stalno. Sto se testiranja tice netko je ja mislim na ljetnim bebama spomenuto Nifty i Harmony u Sloveniji koji je daleko jeftiniji nego kod nas. Ja ga osobno nisam radila bez obzira sto imam spontani iza sebe i 32 godine. Radila sam probir (statisticka pretraga) pa da je on mozda bio los onda bi ovaj. Vecina doktora predlaze ta testiranja neovisno o amnezi i godinama iz razloga sto zele obuhvatiti velik broj ljudi koji su testirani kako bi u konacnici dobili krajnji rezultat preciznosti istih. Inace Nifty se salje u Koreju, Harmony u SAD, oba rade istu stvar.
Sortiraj odgovore
Najstariji