Bolove nikakve. Dojke su me slabije boljele, nije me žgaravica u jutro mučila, onak osjetiš, pusti te taj osječaj uzbuđenosti 😔😔
Malazg jako mi je zao 😢😢 Nemam sto dodat da vec nije receno, dajte si ti i dragi vremena da se oprostite od ove mrvice. Vasa beba vas ceka kad budete spremni 💗💗
Iva dragi mi je da je sve dobro. Sad definitivno mijenjat prehranu da nema vise ovakvih plasenja. 😘
Sto mi je dosta ovog kisnog vremena, gdje je sunce?? 😭
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
MalaZg jako mi je žao :( znam kako ti je, isto sam prošla prije 3 mjeseca..
I evo, 3 mjeseca nakon toga ugledala srceko, tako da samo budi hrabra i nemoj odustati. Nažalost takve stvari se dogadjaju, a najgore je što ti ostane pitanje "zasto" u zraku.. samo pozitivno i hrabro dalje ❤❤
Iva, to su prekrasne vijesti, beba očito ne voli ljuto, morati ćeš prehranu prilagoditi bebi 😊
Jutro cure, Iva drago mi je da je sa bebicom sve super! Baš čitam cure sa jesenskih beba i one kupuju tajice, grudnjake i neke haljine u lidla. Baš dobra ideja, nisam do sad baš tamo hidočastula al mislim da ću sada ići redovno.
Jutro cure...ima li koja da je u 8.tjednu? Kako se osjecate, desava li se ista upecatljivo?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro curke 🤗 ne znam kako vi, al meni je ovaj kisni dan kao stvoren za izlezavnje 😂😂 Kako vi provodite vrijeme? 😁
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Nasty neznam koliko ce ko povjerovat ali bila sam svega dva puta u lidlu otkako je uopce otvoren u hr…nisam ni znala za tu odjecu ni nista,ali sada kako prica vas vise o svem tom mislim da cu bas otic zavirit sta se nudi
Mala.le.90 ja sam sad u 10 tj i jedina razlika mi je kod sisa sta me vise ne bole cijeli dan nego samo kad im dode….
Ja sam usla u 8. I tako mi je sa sisama😂 nisu izgubile volumen samo me vise ne bole onako kao dosad...teske su i napuhane ali bole samo ako ih ja dirnem...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
U lidlu vam bas od danas mislim traje akcija trudnickih haljina i ima i grudnjaka za dojenje al meni to sve nekak jos prerano.
Dal vi meni vjerujete al ja stanem u sve manje svoje robe 😱
Rijetko koje tajice su mi dobre da me ne stezu, jutros oblacim svoju dugu haljinu i jedva je navucem. Jel samo meni tako u ovako ranoj trudnoci il vas ima jos!?
Utjesite meeeee
Hrabrice mislim da je dovoljno rec da se sa kreveta prebacim na kutnu u dnevni ili obrnuto….danas se cak necu maknut iz pidame koliko sam uspavana od vremena
Hahahaha ni ja 😂😂😂 samo sam jos navukla mucasti ogrtac i milina 😂😂😂 Pogledala vec onaj stari film Matilda i sad vrtim sto dalje 😂😂 nesto mi pasu ti lagani filmovi 😂😂😂
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
U lidlu vam bas od danas mislim traje akcija trudnickih haljina i ima i grudnjaka za dojenje al meni to sve nekak jos prerano.
Dal vi meni vjerujete al ja stanem u sve manje svoje robe 😱
Rijetko koje tajice su mi dobre da me ne stezu, jutros oblacim svoju dugu haljinu i jedva je navucem. Jel samo meni tako u ovako ranoj trudnoci il vas ima jos!?
Utjesite meeeee
Evo ti utjehe...jucer sam prvi put u zivotu kupila hlace/tajice vel 36 😂😂😁😁😁😁 (usporedbe radi, inace bila 32/34) koji gust i ponos 😁😁😁😁😁 vec sam pocela ludit, sve tiska, nis ne pase i velim muzu, il idemo po nove il cu po svijetu gologuza pa ti objasnjavaj 😂😂😂😂😂😂
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Sortiraj odgovore
Najstariji