Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Livia
    09. Svibanj 2019. 16:29

Mislim da je u Sloveniji cca 1000 kn jeftiniji. Pada cijena svugdje, s vremenom sve vise. 
    Meni je ok da predloze testove bez obzira na anamnezu i godine jer time daju informacije i znas koje su ti mogucnosti dostupne. Dalje je na svakome da odabere zeli li to ili ne. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

09. Svibanj 2019. 17:55

Julie

Curke citam vas stalno. Sto se testiranja tice netko je ja mislim na ljetnim bebama spomenuto Nifty i Harmony u Sloveniji koji je daleko jeftiniji nego kod nas. Ja ga osobno nisam radila bez obzira sto imam spontani iza sebe i 32 godine. Radila sam probir (statisticka pretraga) pa da je on mozda bio los onda bi ovaj. Vecina doktora predlaze ta testiranja neovisno o amnezi i godinama iz razloga sto zele obuhvatiti velik broj ljudi koji su testirani kako bi u konacnici dobili krajnji rezultat preciznosti istih. Inace Nifty se salje u Koreju, Harmony u SAD, oba rade istu stvar.

Da te ispravim u vezi niftiya vise se nesalje u Koreju nego u Hrvatskoj, ja sam ga radila i od 1.1 ima kod nas lab. 

annika
    09. Svibanj 2019. 18:11

ayla

Julie

Curke citam vas stalno. Sto se testiranja tice netko je ja mislim na ljetnim bebama spomenuto Nifty i Harmony u Sloveniji koji je daleko jeftiniji nego kod nas. Ja ga osobno nisam radila bez obzira sto imam spontani iza sebe i 32 godine. Radila sam probir (statisticka pretraga) pa da je on mozda bio los onda bi ovaj. Vecina doktora predlaze ta testiranja neovisno o amnezi i godinama iz razloga sto zele obuhvatiti velik broj ljudi koji su testirani kako bi u konacnici dobili krajnji rezultat preciznosti istih. Inace Nifty se salje u Koreju, Harmony u SAD, oba rade istu stvar.

Da te ispravim u vezi niftiya vise se nesalje u Koreju nego u Hrvatskoj, ja sam ga radila i od 1.1 ima kod nas lab.

ayla, koji tjedan si točno bila? 

[iimg]

Julie
    09. Svibanj 2019. 18:23

ayla

Julie

Ockej, nisam znala tj ažurirana 😂🙈

Nasty
    09. Svibanj 2019. 18:27

Annika super, drago mi je da je sve u najboljem redu! 
    Mala.le žao mi je zbog eserihije. Što ti je dr rekao hoćeš uzimat neki antibiotik?
    Ja se vratila sa pregleda i sve je ok sa plodom, srce kuca. Ali kad sam stala na vagu odmah mi je tlak skočio. Ispada da sam dobila 8kg u 2tjedna!!! I naravno nakon toga mi mjerila tlak i kao uredu je ali povišeniji nego zadnji put. Rekla mi je da sam možda skupila tekućine ako sam jela slano. A stvarno sam jela slani feta sir zadnjih dana u salati i pijem puno vode. Sad moram izbjegavati sol i izbacit skroz slatko. I naravno kad su to vidjeli rekli mi da mogu trenirat. Inače sam trenirala rekreativno i prestala u 4mj. Dušu sam isplakala. Sad ću se vagat svaki drugi dan. Od testova ću ić na probir prvo, a za nifty ću vidit ako ovaj prvi bude baš loš nalaz. 

Nasty
    09. Svibanj 2019. 18:30

Sad tražim di da idem trenirat. Strah me da ako ovako budem dobivala kile da neću ni doživit porod. 

Nasty
    09. Svibanj 2019. 18:31

Postoji još mogućnost da me prvi put krivo izvagala. Bila je druga sestra. Loše mi je. 8kg u 2 tj. A tek 7tj.t.

mala.le.90.
    09. Svibanj 2019. 18:32

Nasty, bitno da je beba dobro. Ja sam dobila antibiotik, pijem puno tekucine i cesto mokrim. Bas me ovo iznenadilo jer nisam imala nikakvih simptoma.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nasty
    09. Svibanj 2019. 18:40

Mala. le ma bit će to ok sve. I ja sam ti popila turu antibiotika zbog upale jer sam se spremala na mpo a nisam ni znala da sam trudna. I prijateljica mi je isto dobila antibiotik isto za eserihiju, i sve je ok sad je u 23tt.
    A ja sam se malo prepala te kilaže jer inače imam kile, nisam mršavica i sklona sam dobivanju kg. Nije me briga za skidanje kg nakon trudnoće, nego me strah visokog tlaka i mogućeg gestacijskog dijabetesa i dr. komplikacija zbog dobivanja previše kila. A sad moram strogo pazit, nema mi druge. 

annika
    09. Svibanj 2019. 19:10

Nasty, nemoj se toliko brinuti, moguće da do kraja dobiješ samo par kg. Ja sam stvarno planirala u ovoj trudnoći paziti što i koliko jedem jer one priče kako se dojenjem kile skidaju ko lude kod mene nisu držale vodu. ja sam svaki put u trudnoći dobila po 12 kg i većinom ih skinula još u bolnici. ali kad dodjem kući i krenem dojiti i jesti, udebljala bih se i to nisam mogla skinuti godinama. meni je apetit bio strašan, za užinu bih smlavila kutiju keksa kao od šale. sad zamislite da dodjem iz bolnice s velikim viškom, pa imala bih 100 kg za čas a visoka sam metar i žilet. no sad mi mučnine rješava samo ako nešto stalno žvaćem, trudim se bar da to bude nešto zdravo.

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI