Mislim da je u Sloveniji cca 1000 kn jeftiniji. Pada cijena svugdje, s vremenom sve vise.
Meni je ok da predloze testove bez obzira na anamnezu i godine jer time daju informacije i znas koje su ti mogucnosti dostupne. Dalje je na svakome da odabere zeli li to ili ne.

M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Curke citam vas stalno. Sto se testiranja tice netko je ja mislim na ljetnim bebama spomenuto Nifty i Harmony u Sloveniji koji je daleko jeftiniji nego kod nas. Ja ga osobno nisam radila bez obzira sto imam spontani iza sebe i 32 godine. Radila sam probir (statisticka pretraga) pa da je on mozda bio los onda bi ovaj. Vecina doktora predlaze ta testiranja neovisno o amnezi i godinama iz razloga sto zele obuhvatiti velik broj ljudi koji su testirani kako bi u konacnici dobili krajnji rezultat preciznosti istih. Inace Nifty se salje u Koreju, Harmony u SAD, oba rade istu stvar.
Da te ispravim u vezi niftiya vise se nesalje u Koreju nego u Hrvatskoj, ja sam ga radila i od 1.1 ima kod nas lab.
Curke citam vas stalno. Sto se testiranja tice netko je ja mislim na ljetnim bebama spomenuto Nifty i Harmony u Sloveniji koji je daleko jeftiniji nego kod nas. Ja ga osobno nisam radila bez obzira sto imam spontani iza sebe i 32 godine. Radila sam probir (statisticka pretraga) pa da je on mozda bio los onda bi ovaj. Vecina doktora predlaze ta testiranja neovisno o amnezi i godinama iz razloga sto zele obuhvatiti velik broj ljudi koji su testirani kako bi u konacnici dobili krajnji rezultat preciznosti istih. Inace Nifty se salje u Koreju, Harmony u SAD, oba rade istu stvar.
Da te ispravim u vezi niftiya vise se nesalje u Koreju nego u Hrvatskoj, ja sam ga radila i od 1.1 ima kod nas lab.
ayla, koji tjedan si točno bila?

[iimg]
Ockej, nisam znala tj ažurirana 😂🙈

Annika super, drago mi je da je sve u najboljem redu!
Mala.le žao mi je zbog eserihije. Što ti je dr rekao hoćeš uzimat neki antibiotik?
Ja se vratila sa pregleda i sve je ok sa plodom, srce kuca. Ali kad sam stala na vagu odmah mi je tlak skočio. Ispada da sam dobila 8kg u 2tjedna!!! I naravno nakon toga mi mjerila tlak i kao uredu je ali povišeniji nego zadnji put. Rekla mi je da sam možda skupila tekućine ako sam jela slano. A stvarno sam jela slani feta sir zadnjih dana u salati i pijem puno vode. Sad moram izbjegavati sol i izbacit skroz slatko. I naravno kad su to vidjeli rekli mi da mogu trenirat. Inače sam trenirala rekreativno i prestala u 4mj. Dušu sam isplakala. Sad ću se vagat svaki drugi dan. Od testova ću ić na probir prvo, a za nifty ću vidit ako ovaj prvi bude baš loš nalaz.

Sad tražim di da idem trenirat. Strah me da ako ovako budem dobivala kile da neću ni doživit porod.

Postoji još mogućnost da me prvi put krivo izvagala. Bila je druga sestra. Loše mi je. 8kg u 2 tj. A tek 7tj.t.

Nasty, bitno da je beba dobro. Ja sam dobila antibiotik, pijem puno tekucine i cesto mokrim. Bas me ovo iznenadilo jer nisam imala nikakvih simptoma.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala. le ma bit će to ok sve. I ja sam ti popila turu antibiotika zbog upale jer sam se spremala na mpo a nisam ni znala da sam trudna. I prijateljica mi je isto dobila antibiotik isto za eserihiju, i sve je ok sad je u 23tt.
A ja sam se malo prepala te kilaže jer inače imam kile, nisam mršavica i sklona sam dobivanju kg. Nije me briga za skidanje kg nakon trudnoće, nego me strah visokog tlaka i mogućeg gestacijskog dijabetesa i dr. komplikacija zbog dobivanja previše kila. A sad moram strogo pazit, nema mi druge.

Nasty, nemoj se toliko brinuti, moguće da do kraja dobiješ samo par kg. Ja sam stvarno planirala u ovoj trudnoći paziti što i koliko jedem jer one priče kako se dojenjem kile skidaju ko lude kod mene nisu držale vodu. ja sam svaki put u trudnoći dobila po 12 kg i većinom ih skinula još u bolnici. ali kad dodjem kući i krenem dojiti i jesti, udebljala bih se i to nisam mogla skinuti godinama. meni je apetit bio strašan, za užinu bih smlavila kutiju keksa kao od šale. sad zamislite da dodjem iz bolnice s velikim viškom, pa imala bih 100 kg za čas a visoka sam metar i žilet. no sad mi mučnine rješava samo ako nešto stalno žvaćem, trudim se bar da to bude nešto zdravo.

[iimg]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji