Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    06. Svibanj 2019. 09:48

Piba draga, nisam nocas bas spavala, bila si mi i ti u mislima. Zelim ti svu srecu i da bude sutra sve ok!!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Hrabrica
    06. Svibanj 2019. 09:51

iva4

ja sam bas jucer rekla decku da ne zelim apsolutno nista gledat ni kupovat do samog kraja…njemu to zvuci totalno glupo i vec se uspanicio jadnicak da kako ce to zadnji tren sve namontirat i kupit ali ne odustajem od tog plana
    meni je danas plan nazalost na kratko izac van iz kuce ali se odma vratit u krevet i gledat serije i filmove

hehe ma ni ja ne želim još ništa kupovati, bar ne još par mjeseci ali reko valja istražiti  Joj više ne mogu bit u kući a vani tako ružno..jedva čekam sunce da mogu šetat i glumit guštera na suncu 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Hrabrica
    06. Svibanj 2019. 10:02

iva4

jucer sam nasla odlicnu lezaljku za dvoriste sta sam mu rekla da mi mora kupit cim se vrijeme popravi da mogu cijeli dan provest vani

hehehehe mene pere da bi demolirala pol stana.. mijenjala lustere, stavila novu policu, presvukla garnituru u drugu boju i još čudo toga a sve je to nepotrebno  to su valjda sad te naše faze 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

mala.le.90.
    06. Svibanj 2019. 10:07

iva4

mala.le.90.

Jutro cureee…ima li itko usporenu probavu? Meni je pocelo😐 inace imam redovnu stolicu, ovo mi je mucenje…sto preporucujete osim donata?

jaooo molim te nemoj o probavi mucim se vec tjedan dana sa njom…vise sam luuudaa doktorica kaze pi samo sto vise tekucine ujutro jogurt i vidjet ces da ce bit bolje….hmmm i nije bas

Ma meni je vise muka od tekucine, pijem je bas puno...al doduse jedem zadnjih 7 dana najvise suhu hranu jer mi je od nje najmanja mucnina..

06. Svibanj 2019. 10:12

Ja imam problema sa time jako. I bas sam se mucila. I onda mi je doktorica dala cepice za guzu Eva. Sad cu vam slikat

06. Svibanj 2019. 10:14
    Angie1205
    06. Svibanj 2019. 10:15

Zao mi je vas cura kaj se patite s probavom. Ja zasad nemam problema al jako dobro znam kako vam je. U 1.trudnoci sam plakala dok bi kakala, uzasno nesto 🙈
    Ako mi gin i ovaj put da piti zeljezo, najezila sam opet. 
    Kod mene je vrijeme odvratnooii, malo pada pa malo ne a danas obaveza preko glave! Mala logopedu, velika u skolu, pa trk za Zgb pa nazad po stariju pa opet na trening i nemam mira do 20 navecer 👿
    Srecom mm je danas slobodan 🥰 pa ce mi olaksat u vecini stvari al nemrem ni na njega sve prebacit 🙈

mala.le.90.
    06. Svibanj 2019. 10:21

Ja sam bas preumorna u ovom tjednu, samo lezim i spavam. Jedva cekam da se vratim u normalu. Maternica vjerojatno raste jer osjetim i peckanje i blage grceve...osjetim i lagano stezanje s desne strane, iznad kukova otprilike...moguce da je to i od previse lezanja (uvijek sam na desnom boku)...
    Najgore mi je guglat jer je dijagnoza uvijek neka tragedija🙄

Nasty
    06. Svibanj 2019. 10:34

Jutro cure moje. Za probavu je osim donata dobar i šumeći magnezij recimo iz dm-a tako kažu cure sa mpo teme. A ja sam znala kratko piti probiotike za obnovu crijevne flore dok nisam bila trudna, međutim ne znam dali se smiju uzimati u trudnoći. Ja kao i Iva potpisujem serije danas. Rano mi je još za razmišljati o kupovini za bebicu. To ćemo malo kasnije ipak.. Lijepo se odmarajte cure i jedite zdravo! 🤗🤗
    Piba sretno sutra! 🤞🍀

Red Fox
    06. Svibanj 2019. 10:35

mala.le.90.

iva4

mala.le.90.

Jutro cureee…ima li itko usporenu probavu? Meni je pocelo😐 inace imam redovnu stolicu, ovo mi je mucenje…sto preporucujete osim donata?

jaooo molim te nemoj o probavi mucim se vec tjedan dana sa njom…vise sam luuudaa doktorica kaze pi samo sto vise tekucine ujutro jogurt i vidjet ces da ce bit bolje….hmmm i nije bas

Ma meni je vise muka od tekucine, pijem je bas puno…al doduse jedem zadnjih 7 dana najvise suhu hranu jer mi je od nje najmanja mucnina..

Meni uvijek pomogne Redovita, to su skroz prirodne psilijum ljuskice u prahu koje se otope u vodi. Ima za kupiti u ljekarnama, razliciti okusi, mislim da ima naranča i šumsko voće.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.