Dobro jutro curke! Jesmo naspavane il nenaspavane??
Val drago mi je da je sve u redu, ajd barem si bebicu vidjela 😍
Ja brojim jos 9 dana do uzv-a i sve sam nestrpljivija, stvarno mi se cini dugooo 😔
Jutro!
Dobrodosle nove cure 🤗 Mogle bi napraviti tablicu s terminima kad dobijemo sluzbene termine?
Piba potpisujem cure. Znam da se nije lako strpiti ali probaj okupirat misli necim drugim. Lagana krvarenja su jako cesta u ranim trudnocama, sto zbog hematoma ili nekih puknutih kapilarica ili mini rana a sto zbog neobjasnjenih razloga. Mislimo na tvoju mrvicu 😘
Val sto god da je bilo, drago mi je da je sve dobro 🤗
Preslatki su vam cupavci 😍
Hvala ❤
Noćas su me prestale boliti cicke i splasnule su 😕
Javim se sutra nakon pregleda, a do tad mislite na mene.
Piba drzimo fige da sve bude kako treba i da se sa nama druzis do kraja 😌😌😌😌😊😊😊😊
Angie jesam, skoro sam se rasplakala hahhahahaha 3.21cm je beba. A bas u srijedu idem ujutro kod gin na pregled i bris pa cu opet vidjet 😁 htjela mi je med.sestra slikat Al su dobili novi aparat pa je slucajno izbrisala 😀😀🤣🤣
Livia ja sam si izdracunala 1.12 ali budem pitala dr u srijedu jel je 1.12
Bok cure! ¸
Evo da se i ja javim, danas sam 5+2, piškila test prije 10ak dana. U ginekologa naručena tek 15.5., ne mogu od znatiželje dočekati. Ovo mi je druga trudnoća, imam već dijete od 3 godine. Nadam se da ćemo se malo družiti kroz ovih duuugih 9 mjeseci :)
Iščitala sam sve od početka, želim vam svima jaaako lijepe trudnoće, zdrave bebe i lagan porod
Piba jako mi je žao što prolaziš kroz taj stres, biti će sve u redu, samo misli pozitivno i nedaj se
Florence dobrodošla i nadam se da ces bit sa nama do kraja pa da komentiramo i pelene i kremice 😁
E cure odite u dm po paket za trudnice. Super je. Ja sam jucer podigla. Dobila sam platnenu vrecicu sa biobaza mama kremu za strije i jgl kremicu za bebinu guzu.,knjizicu sa kuponima za pelene koji vrijede do 2. mj 2020, moj prvi dnevnik za bebu (kak se zove kolko je teska itd itd) I knjizicu sa savjetima za mame. A za đabe. Ja cu slat jos okolo za uzorke kad se udam u 8.mj jer mi se neda sad stalno mjenjat prezime. Hipp I dalje moram njuškat. Također cu se prijavit u dm babybonus dobiju se I pampers pelene za novorođenče i maramice i jos nesto. To je kao paket dobrodošlice.
jutro curkeee…..selim se iz kreveta do kauca …ova kisa i hladnoca su bas za dekicu cijelo vrijeme
kako se vi zabavljate danas??
Iva ja sam si popila caj od mente jer me zeludac jos uvijek boli I sad lezim I gledam crtice na domi tv, a mislim da cu tak cijeli dan 😁
Jutro cure <3 Kako ste danas? Kakvi su planovi?
Ja pokušavam kratiti vrijeme pa sam otvorila excellicu i radim popis i kategorizaciju opreme za mrvicu (potrebne i one vjerojatno nepotrebne ali još nemam pojma da su nepotrebne
) Fino ubacila i napomenu, max cijenu i mjesto za linkove gdje sam to pronašla
Parola: besposleni pop i jariće krsti
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Jutro cureee...ima li itko usporenu probavu? Meni je pocelo😐 inace imam redovnu stolicu, ovo mi je mucenje...sto preporucujete osim donata?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji