Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    05. Svibanj 2019. 13:36

Piba draga držim fige na najjače da će biti sve ok. Cure su već dosta toga napisale. Samo se nastoj smirit i odmarati. Znaju se dešavati krvarenja od hematoma a može ti biti i zakašnjela implatacijska. A možda ti je i ovulacija bila kasnije. Isto tako i duphastone u nuspojavama ima neka krvarenja. Bit će to sve u najboljem redu!😘

• piba7
    05. Svibanj 2019. 13:48

Hvala vam svima ❤

Nasty
    05. Svibanj 2019. 14:04

Mi imamo 2 mace 11 god. Hoće mi u krilo u paru, al i prije su htjele pa ne vidim razliku. 

annika
    05. Svibanj 2019. 14:12

piba htjedoh ti napisati da sam ja u trudnoći sa sinom imala neki roskasti iscjedk- mislim da se ponavljao neka dva tjedna kroz 5. i 6. tjedan. dobila i progesterone i svejedno se pojavljivao. mirovala i sve bilo ok 

[iimg]

• piba7
    05. Svibanj 2019. 14:20

Hvala, znam da su takve stvari ceste,
    Ali zbog prethodnog iskustva sam jednostavno sva izvan sebe.
    Pogotovo i zbog toga jer se na uzv ne vidi plod..

Angie1205
    05. Svibanj 2019. 14:27

Piba probaj se smiriti kolko god je to sada moguce. Moguce je da imas manji hematom koji je ujedno i razlog krvarenja a mozda se radi njega plod slabije i vidi...postoji milijon varijanti i gledaj sada na onu sto pozitivniju. Toliki stres ti nece pomoci, to znas.

Angie1205
    05. Svibanj 2019. 14:30

Da vas sve malo razveselim jer ova faca rijetko koga ne nasmije 😍
    Ovo je moj prasac star 6,5godina i inace mu je mladja kcer glavna sefica a kad je muz doma on je njegov Bog, ali posljednjih dana to se promjenilo i ovo blesavo cudoviste prati me posvuda, cak i dok idem pi-pi! 
    Ovu facu ugledam kad zaspim na kaucu pa odjednom otvorim oci! 🤪

Nasty
    05. Svibanj 2019. 14:37

Angie ajme što je sladak zgužvanac😍 baš mi se sviđa tvoj prasac! 

UnaNuna
    05. Svibanj 2019. 15:49

Hej! Evo prikljucih se malo. Meni je danas 6 dan izostanka M, ali 8 dan da me prate grcevi. Isti su kao PMS, ali kraci i intenzivniji. Jos nisam obavila prvi pregled. Zovem sutra ginica. Veselim se svemu! 

ovo je moj kup 1 od 2 😂
    ovo je moj kup 1 od 2 😂
    Angie1205
    05. Svibanj 2019. 15:52

UnaNuna jesi piskila vec test? 
    Klupko je preslatko 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.