Piba draga držim fige na najjače da će biti sve ok. Cure su već dosta toga napisale. Samo se nastoj smirit i odmarati. Znaju se dešavati krvarenja od hematoma a može ti biti i zakašnjela implatacijska. A možda ti je i ovulacija bila kasnije. Isto tako i duphastone u nuspojavama ima neka krvarenja. Bit će to sve u najboljem redu!😘
Mi imamo 2 mace 11 god. Hoće mi u krilo u paru, al i prije su htjele pa ne vidim razliku.
piba htjedoh ti napisati da sam ja u trudnoći sa sinom imala neki roskasti iscjedk- mislim da se ponavljao neka dva tjedna kroz 5. i 6. tjedan. dobila i progesterone i svejedno se pojavljivao. mirovala i sve bilo ok
[iimg]
Hvala, znam da su takve stvari ceste,
Ali zbog prethodnog iskustva sam jednostavno sva izvan sebe.
Pogotovo i zbog toga jer se na uzv ne vidi plod..
Piba probaj se smiriti kolko god je to sada moguce. Moguce je da imas manji hematom koji je ujedno i razlog krvarenja a mozda se radi njega plod slabije i vidi...postoji milijon varijanti i gledaj sada na onu sto pozitivniju. Toliki stres ti nece pomoci, to znas.
Da vas sve malo razveselim jer ova faca rijetko koga ne nasmije 😍
Ovo je moj prasac star 6,5godina i inace mu je mladja kcer glavna sefica a kad je muz doma on je njegov Bog, ali posljednjih dana to se promjenilo i ovo blesavo cudoviste prati me posvuda, cak i dok idem pi-pi!
Ovu facu ugledam kad zaspim na kaucu pa odjednom otvorim oci! 🤪
Hej! Evo prikljucih se malo. Meni je danas 6 dan izostanka M, ali 8 dan da me prate grcevi. Isti su kao PMS, ali kraci i intenzivniji. Jos nisam obavila prvi pregled. Zovem sutra ginica. Veselim se svemu!
Sortiraj odgovore
Najstariji