Kad se kace slike evo i naseg malog harambase 😁💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Da vas sve malo razveselim jer ova faca rijetko koga ne nasmije 😍
Ovo je moj prasac star 6,5godina i inace mu je mladja kcer glavna sefica a kad je muz doma on je njegov Bog, ali posljednjih dana to se promjenilo i ovo blesavo cudoviste prati me posvuda, cak i dok idem pi-pi!
Ovu facu ugledam kad zaspim na kaucu pa odjednom otvorim oci! 🤪
O sunce slatko!!! 😍😍😍😍
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Prasići su vam preslatki 😍
Meni je moj debeljuco nekad jedino društvo,cure u vrtiću/školi, mm na poslu i onda nas dvoje krčimo frižder 😂
UnaNuna jesi piskila vec test?
Klupko je preslatko 😍
Piskila sam, piskila. Prije 5 dana. Bilo je ovakav... Beta mi je nakon 17 dana nakon O 114. Sutra idem ponovno na betu i zovem ginica.
Super su vam svima peseki 😍 ja imam pinča, u prvoj trudnoci je poceo ko manijak trgati stvari doma, inace ko stene nije to nikad radio, i to samo u pocetku trudnoce, a kasnije je jako pazio da mi ne stane na trbuh. Inace on skace ko manijak kad lezimo na kaucu🤣 za sad nije jos nista skuzio ili ne primjecujem. Nadam se da sve odmarate, danas je bas dan za dekicu 😀
Cure, pozdrav za sve. Evo me sa druge teme, od simptoma nakon embrio transfera do ove divne teme 😊 I mi spadamo u zimske, danas smo po ultrazvuku 6+6, a po zadnjoj menstruaciji 6+4. Od simptoma imam još ponekad blage bolove od stimulacije, a sad i mučnine, po cijeli dan. Sva hrana mi se gadi, jedva čekam da prođe taj period i da normalno jedem 😁
Nadam se samo da će sve biti u redu, još uvijek sam skeptična i nisam svjesna da sam trudna, jer ipak mi je ovo prvi postupak bio, pa je teško povjerovati u toliku sreću 😊
Cure jeste vi imale temperaturu na pocetku? Ja bih trebala biti 5+5 i zadnjih tjedan dana na vecer imam 37.4. I ne prestaju mi grcevi...
Iva4 bebica se pocne vrtiti i plesati po stomaku, kako cure obicno kazu, oko 9-te, 10-te sedmice, ali je beba premalena da bi to mi osjetile. Tek tamo 16-ta,17-ta sedmica i malo kasnije, zavisi od puno faktora, a to sad sto osjecas je vjerovatno probava 😄
Lala27 dobro dosla i vjeruj u sebe i u svoju mrvicu, uspjet cete.. jos jedna lala i pravimo halvu 😄, tako mi kazemo
Sortiraj odgovore
Najstariji