Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    05. Svibanj 2019. 19:56

lala3

Lala27 dobro dosla i vjeruj u sebe i u svoju mrvicu, uspjet cete.. jos jedna lala i pravimo halvu 😄, tako mi kazemo

Haha, da, baš kad sam čitala i vidim još jedna lala 😁 Hvala puno 😄

annika
    05. Svibanj 2019. 20:27

iva4

lala3

Iva4 bebica se pocne vrtiti i plesati po stomaku, kako cure obicno kazu, oko 9-te, 10-te sedmice, ali je beba premalena da bi to mi osjetile. Tek tamo 16-ta,17-ta sedmica i malo kasnije, zavisi od puno faktora, a to sad sto osjecas je vjerovatno probava 😄

naravno…mozda sam se krivo izrazila pa je ispalo da mislim da osjetim micanje,naravno da ne osjetim jer je jos rano…nego sam danas rekla kolegici dozivljaj iz ordinacije kako smo doktorica i ja vidjele bebu kako plese i mice se sa rukicama i nogicama pa se kolegica sva zaprepastila kako je to moguce da to nesto nije dobro da se vec mice a tek je 9. tjedan…
    a kako mi je ovo prva trudnoca neznam sta je normalno sta ne…mislim na kraju da nesto nije ok da bi mi doktorica to i rekla…

Joj sorry ali kako moze tako blebnuti da mozda nesto nije dobro da se vec mice? Sto, mase u pomoc? Naravno da je sve ok

[iimg]

Nasty
    05. Svibanj 2019. 20:34

Lala27 dobro nam došla! Bit će to sve u najboljem redu. Vjeruj u svoju mrvicu koja je tu da će se izboriti do kraja. Sretno draga!
    Iva4 sama si sebi odgovorila na pitanje, naravno da je sve u redu. Pa beba uživa ima prostora ko u priči di se neće micat😉

kzeli
    05. Svibanj 2019. 21:16

UnaNuna

Cure jeste vi imale temperaturu na pocetku? Ja bih trebala biti 5+5 i zadnjih tjedan dana na vecer imam 37.4. I ne prestaju mi grcevi…

Ubacujem se al čitam vas pa da utjesim ja sam prva 2 mjeseca imala temeperaturu preko 37 , grceve i konstantne treskavice kao da me viroza hvata ...

UnaNuna
    05. Svibanj 2019. 21:22

kzeli

UnaNuna

Cure jeste vi imale temperaturu na pocetku? Ja bih trebala biti 5+5 i zadnjih tjedan dana na vecer imam 37.4. I ne prestaju mi grcevi…

Ubacujem se al čitam vas pa da utjesim ja sam prva 2 mjeseca imala temeperaturu preko 37 , grceve i konstantne treskavice kao da me viroza hvata …

joj ajd 😊 lakse mi je kad neko kaze da je to normalno. ja sam se sad sagnula i tako me probolo kod lijevog jajnika! bas ono, sijevnulo. nemrem biti nikako nego ispruzena...

lala3
    05. Svibanj 2019. 21:45

iva4

lala3

Iva4 bebica se pocne vrtiti i plesati po stomaku, kako cure obicno kazu, oko 9-te, 10-te sedmice, ali je beba premalena da bi to mi osjetile. Tek tamo 16-ta,17-ta sedmica i malo kasnije, zavisi od puno faktora, a to sad sto osjecas je vjerovatno probava 😄

naravno…mozda sam se krivo izrazila pa je ispalo da mislim da osjetim micanje,naravno da ne osjetim jer je jos rano…nego sam danas rekla kolegici dozivljaj iz ordinacije kako smo doktorica i ja vidjele bebu kako plese i mice se sa rukicama i nogicama pa se kolegica sva zaprepastila kako je to moguce da to nesto nije dobro da se vec mice a tek je 9. tjedan…
    a kako mi je ovo prva trudnoca neznam sta je normalno sta ne…mislim na kraju da nesto nije ok da bi mi doktorica to i rekla…

A mozda sam i ja skuzila pogresno 😄, al stvarno je za nepovjerovati kakvi su ovi nasi dr.. ja sam isto u prve dvije trudnoce imala dr kojeg manje-vise nista nije zanimalo sem kilaze.. svaki mjesec ides, da bi se izvagala tamo kod njih, na pocetku po neki nalaz i to je to.. uh.. za uzv doslovno sam morala moliti i opet je odgovor bio ni jedan uzv na svijetu ti nece pomoci vise nego to da se ne udebljas puno.. stvarno zalosno

kzeli
    05. Svibanj 2019. 21:47

Ma je , tijelu treba prilagodba pa je cesta pojava temperatura mene je zbunjivala jer sam ju doslovno od zaceca imala al nisam povezivala s tim tek sa 6 tjedana kad sam saznala da sam trudna sve je imalo smisla 😊 proci ce i grcevi..  Samo treba vremena

UnaNuna
    05. Svibanj 2019. 22:04

kzeli

Ma je , tijelu treba prilagodba pa je cesta pojava temperatura mene je zbunjivala jer sam ju doslovno od zaceca imala al nisam povezivala s tim tek sa 6 tjedana kad sam saznala da sam trudna sve je imalo smisla 😊 proci ce i grcevi.. Samo treba vremena

hvala ❤❤

06. Svibanj 2019. 01:07

Evo ja dosla iz vinogradske, osjećala se lose i otisla na hitnu. Na kraju sve odlicno a beba made rukicama I pozdravlja😁😁😁

Livia
    06. Svibanj 2019. 08:01

Jutro! 
    Dobrodosle nove cure 🤗 Mogle bi napraviti tablicu s terminima kad dobijemo sluzbene termine? 
    Piba potpisujem cure. Znam da se nije lako strpiti ali probaj okupirat misli necim drugim. Lagana krvarenja su jako cesta u ranim trudnocama, sto zbog hematoma ili nekih puknutih kapilarica ili mini rana a sto zbog neobjasnjenih razloga. Mislimo na tvoju mrvicu 😘
    Val sto god da je bilo, drago mi je da je sve dobro 🤗
    Preslatki su vam cupavci 😍

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.