Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    05. Svibanj 2019. 12:22

Ajoj piba ne mora biti uopćće ništa ali sada strepiš. Kad se trebaš javiti dr?

[iimg]

mala.le.90.
    05. Svibanj 2019. 12:24

piba7

Ja sam upravo došla s hitne.
    Danas je točno 6 tjedan i ujutro sam primjetila svjetlo smedi iscjedak i odmah sam se spremila i otišla na hitnu. To me posebno brine, jer pijem duphaston.
    Na uzv se vidi gest.vrecica i zumanjcana vrecica, ali se ne vidi plod. Rekli su mi da su im uređaji za uzv jako loši, pa da je moguće da se zato ne vidi. Ili je prerano. Ili nešto nije u redu :(
    Sad slijedi čekanje..

Probaj se smiriti draga. Imas li bolove? Jel ti bio prvi pregled kod gin.? 
    Zna smedji iscjedak biti i prolazan i bez losih posljedica, miruj i probaj dobiti svog dr.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• piba7
    05. Svibanj 2019. 12:29

Bila sam kod svog ginekologa u ponedjeljak ali me nije ni pregledao ni radio uzv, jer je prerano. Samo mi je dao duphaston da pijem.
    Na hitnoj su mi rekli kontrola u petak, ali sam naručena privatno u utorak pa ću otici tada.
    Nemam nikakve bolove, samo ogroman strah, jer u prošloj trudnoći je isto tako krenulo sa smeđim iscjetkom koji se pretvorio u krvarenje koje je završilo pobacajem.

Angie1205
    05. Svibanj 2019. 12:38

Piba draga samo se smiri, bude sve ok, samo sto vise lezi i odmaraj. Moj savjet ti je da ne cekas i ne nabijas si jos vise stresa tako, da odes svom ginu odmah sutra da te on pogleda na uzv ako ima imalo bolji nego ovi na hitnoj. Ako je ti je gin ok vjerujem da ce tako i napraviti. 
    Znam da je lakse reci nego uraditi al probaj se umiriti i misliti pozitivno. ❤️

• piba7
    05. Svibanj 2019. 12:42

Ma moj gin u ordinaciji u domu zdravlja uopće nema uzv. Užas. Nego privatno ima ordinaciju. 
    Pričekati ću utorak, samo se nadam da neću prokrvariti do tad. 
    Kao što su mi rekli na hitnoj, već pijem duphston, ne može se ništa dodatno napraviti ovako rano, nego samo čekati i vidjeti što će biti.

• Tonkica1
    05. Svibanj 2019. 12:43

annika

Tonkica1

Annikapa ti i ja smo u dan 🤗

DaaaKad ideš na pregled? Ja u četvrtak

Idem sutra popodne poslije posla jer mi je rekla da se vidimo kad mi izostane m. Zvala sam ju u petak ali ju nisam uspjela dobiti.

• piba7
    05. Svibanj 2019. 12:43

Hvala vam svima na ohrabrujucim rijecima, stvarno ste divne ❤

• Tonkica1
    05. Svibanj 2019. 12:47

piba7

Ma moj gin u ordinaciji u domu zdravlja uopće nema uzv. Užas. Nego privatno ima ordinaciju.
    Pričekati ću utorak, samo se nadam da neću prokrvariti do tad.
    Kao što su mi rekli na hitnoj, već pijem duphston, ne može se ništa dodatno napraviti ovako rano, nego samo čekati i vidjeti što će biti.

Drzim ti fige da sve bude u redu. Samo miruj i pokusaj se opustiti..

Hrabrica
    05. Svibanj 2019. 13:10

Piba7 probaj što više mirovati. Meni je kolegica pričala da je u prvim tjednima trudnoće lagano curkala sa grčevima (isto je bila na duphastoneu) i sve je bilo kasnije ok, smirilo se. Čitala sam da ima dosta curka kojima se to pojavi u tim prvim tjednima i kasnije bude sve ok. Vjerujem da si sad u panici ali probaj se što više opustit i ne micat se previše, lezi, pusti si film ili nešto da si misli skreneš. A bebać je vjerojatno još maaaleni pa se zato ne vidi na uzv-u. Samo polako, bit će sve ok

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Hrabrica
    05. Svibanj 2019. 13:16

Angie1205

Da vas pitam nesto a da nije vezano uz hranu 😱
    Ima koja od vas kakvog ljubimca? Jel primjecujete kakve promjene ponasanja prema vama otkako ste trudne?

Mi imamo udomljenog mješanca od 11kg, malog bahatog galamđiju kojeg obožavamo, koji je uvijek i svugdje s nama i koji za sad još niš ne kuži  ne benda me pol posto na neki drugačiji način al kako je općenito slatko handrasta, uopće me to ne iznenađuje  

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.