Meni je to bockanje u jajnicima vise kao neko kratkotrajno probadanje, bol otprilike jednaka onoj kad vam stave iglu kad vadite krv. Traje 2 sekunde mozda. To je valjda sirenje organa…bar mislim😁
to se i meni događa..gin mi je rekla da nesmijem još osjetit nikakve bolove,a šogorica dok je bila trudna nju je stalno bolilo a gin joj je rekao da je to normalno jer se maternica širi,na kraju je bilo sve okej :)
I ja imam povremeno bockanje i kao neko stezanje u abdomenu. Gin mi je rekao da je to ok.
Eto jucer se prezderavala a danas za rucak puretina i odmah mi zlo! Svaka cast sveki na rucku dva dana za redom al perad me u zadnjih mj dana tolko odbija da je to strasno!! Inace se davim u bijelom mesu al danas sam pojela pola protve mlinaca i jedva dva zalogaja mesa 🙈 Jedina hrana od koje mi je zlo da me glava pocne bolit, stvarno sam prosvikala a tek sam na pocetku trudnoce, ajme meneeee
Da ne pijem tabletu idem sad prilec i probat odmoriti.
Meni je to bockanje u jajnicima vise kao neko kratkotrajno probadanje, bol otprilike jednaka onoj kad vam stave iglu kad vadite krv. Traje 2 sekunde mozda. To je valjda sirenje organa…bar mislim😁
to se i meni događa..gin mi je rekla da nesmijem još osjetit nikakve bolove,a šogorica dok je bila trudna nju je stalno bolilo a gin joj je rekao da je to normalno jer se maternica širi,na kraju je bilo sve okej :)
Ja isto mislim da treba biti nekakvih znakova sirenja maternice i sl. Nisu to bolovi kao klasicni bolovi, to je vise neka popratna radnja jajnika koji sigurno moraju dozivjeti promjene...
Jedino ne smije biti jakih bolova i krvarenja...to sam nazalost prosla u prvoj T, tako da sad znam razlikovat bolove od peckanja i grcenja.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Eto jucer se prezderavala a danas za rucak puretina i odmah mi zlo! Svaka cast sveki na rucku dva dana za redom al perad me u zadnjih mj dana tolko odbija da je to strasno!! Inace se davim u bijelom mesu al danas sam pojela pola protve mlinaca i jedva dva zalogaja mesa 🙈 Jedina hrana od koje mi je zlo da me glava pocne bolit, stvarno sam prosvikala a tek sam na pocetku trudnoce, ajme meneeee
Da ne pijem tabletu idem sad prilec i probat odmoriti.
I mene sveki drzi na zivotu haha. Ja sam preumorna i muka mi je pa nisam u stanju kuhati. Ja sam mesozderac a sad mogu samo leso piletinu...jucer mi zalutao u usta komadic crvenog mesa, nista odvratnije nisam progutala...moram li naglasit da sam to prije obozavala😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam u prvoj trudnoći, dok još nisam ni sumnjala da sam trudna, imala takve užasne bolove nisko u leđima da sam uzimala voltaren za bolove- inače nikad, ali nikad ne uzimam nšta protiv bolova a imam stvarno bolne mjesečnice. Bila sam uvjerena da je neka upala. Trudnoća zdrava da nije mogla btiti zdravija
[iimg]
Bas prestrasno da mi se tako pocela gadit bas perad i to i piletina koju sam jela skoro svakodnevno.
Joooj a neki dan si mm pekao janjetinu, inace ju ne jedem al nije sad da moram jest za drugim stolom jer mi smrdi il nekaj. Al kad je on pojeo taj rucak, sat vremena poslije krenuo mi dat pusu, u sekundi sam bila na wc-u i grlila skoljku, dakle miris me ubio u milisekundi! 🤪
Da vas pitam nesto a da nije vezano uz hranu 😱
Ima koja od vas kakvog ljubimca? Jel primjecujete kakve promjene ponasanja prema vama otkako ste trudne?
Ja mogu jesti sve možda mi na trenutke bude mrvicu mučnina ali i kuham i jedem
[iimg]
Ja zivim u kuci i imamo vani psa. Poceo je skakati na mene ko da mi grli trbuh i stalno mi njusku stavlja na trbuh. A mica je pocela jako oko mene ic da se mazi. Sad jel to zato sta se tjera ili ne, nemam pojma 😂😂
Ja sam upravo došla s hitne.
Danas je točno 6 tjedan i ujutro sam primjetila svjetlo smedi iscjedak i odmah sam se spremila i otišla na hitnu. To me posebno brine, jer pijem duphaston.
Na uzv se vidi gest.vrecica i zumanjcana vrecica, ali se ne vidi plod. Rekli su mi da su im uređaji za uzv jako loši, pa da je moguće da se zato ne vidi. Ili je prerano. Ili nešto nije u redu :(
Sad slijedi čekanje..
Sortiraj odgovore
Najstariji