Meni je to bockanje u jajnicima vise kao neko kratkotrajno probadanje, bol otprilike jednaka onoj kad vam stave iglu kad vadite krv. Traje 2 sekunde mozda. To je valjda sirenje organa...bar mislim😁
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Annikapa ti i ja smo u dan 🤗
Daaa Kad ideš na pregled? Ja u četvrtak
[iimg]
Annikavidim da si ti iskusna mama 😊 htjela sam te pitati jel ti se trbuh prije vidio u drugoj trudnoci? Meni se u prvoj dosta kasno poceo vidjeti, oko 20.tjedna,a sad mi se cini da ce puno prije
Kasno palim - doslovno kasno. Vidi se da
da odgovorim normalno- u prvoj se trudnoći najkasnije vidi trbuščić naspram ostalih. i meni se u prvoj vidio kasno- s 20 tjedana, a u drugoj ipak dosta ranije. No ima i žena koje su tako građene da im se jednostavno trbuh kasnije vidi- sjećam se mame sa sestrom- tek u 8 mjesecu si mogao primjetiti da je trudna
[iimg]
Annikavidim da si ti iskusna mama 😊 htjela sam te pitati jel ti se trbuh prije vidio u drugoj trudnoci? Meni se u prvoj dosta kasno poceo vidjeti, oko 20.tjedna,a sad mi se cini da ce puno prije
da odgovorim normalno- u prvoj se trudnoći najkasnije vidi trbuščić naspram ostalih. i meni se u prvoj vidio kasno- s 20 tjedana, a u drugoj ipak dosta ranije. No ima i žena koje su tako građene da im se jednostavno trbuh kasnije vidi- sjećam se mame sa sestrom- tek u 8 mjesecu si mogao primjetiti da je trudna
OMG zar sam ja jedina koja ga već sad ima, i to onak pooošteno ima? Doduše imam ga najviše radi slobodne tekućine i utrića pa sam napuhana ko balon al svejedno i to se broji...valjda
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Inače ja u kolovozu punim 35
meni je jučer bila mama koja dodje 2 puta godišnje pa smo muž i ja to iskoristili i zbrisali- neka 3 sata provela vani na craft beer festivalu- dok su drugi mlatili po pivu ja po klopi i nakon toga otišli na avengerse u kino jer je počela kiša. Znači, dobro pa je kino i glasno je jer je mm od 32 min hrkao do kraja filma
[iimg]
OMG zar sam ja jedina koja ga već sad ima, i to onak pooošteno ima?Doduše imam ga najviše radi slobodne tekućine i utrića pa sam napuhana ko balon al svejedno i to se broji…valjda
a napuhana sam i ja ako te to šta tješi
[iimg]
OMG zar sam ja jedina koja ga već sad ima, i to onak pooošteno ima?Doduše imam ga najviše radi slobodne tekućine i utrića pa sam napuhana ko balon al svejedno i to se broji…valjda
a napuhana sam i ja ako te to šta tješi
a tješi malo neka, to su sve slatke tegobe koje sam napokon dočekala <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Pozdrav cure, i ja se budim oko 6 na prvi wc..ali nakon toga zaspem još malo ako nemam nekog posla.. I dalje sam napuhana ali sam protekla 2 tjedna čini mi se bila više napuhana.. Tako da Hrabrice možda ti mrvu splasne pa krene rast s maternicom..
I ja sam ispocetka bila napuhnuta, ali sad je vec splahnulo, onako nista se ne primjeti, samo sto ja primjetim da je kao malo na dnu zaobljen 😁
Meni je to bockanje u jajnicima vise kao neko kratkotrajno probadanje, bol otprilike jednaka onoj kad vam stave iglu kad vadite krv. Traje 2 sekunde mozda. To je valjda sirenje organa…bar mislim😁
to se i meni događa..gin mi je rekla da nesmijem još osjetit nikakve bolove,a šogorica dok je bila trudna nju je stalno bolilo a gin joj je rekao da je to normalno jer se maternica širi,na kraju je bilo sve okej :)
Sortiraj odgovore
Najstariji