Maybebaby cestitam na malom pisulincu 🥰
Ja jedva cekam otkrit dal je mm u pravu da je ovaj put “smuckao” malog frajera 🤪
Danas dok sam izasla malo na zrak sretnem staru susjedu i vidim ima trbuscic, ma mrvicu veci nego moj. I tak ja njoj cestitam, kazem da sam i ja trudna kad veli ona da nosi blizance i da je bas usla u 16-i tjedan!! 😱
Veli mi dobila dve kilice, a ja vec sad u 9-om tjednu sam na +3 🙈
Joj cure, ja sam još daleko od spola, tek mi je u pon drugi uzv k trenutno samo razmišljam da je sve u redu, mučnine opadaju, a tek smo 10+1.. koliko primjećujem dečki su u vodstvu 🥰
Joj cure, ja sam još daleko od spola, tek mi je u pon drugi uzv k trenutno samo razmišljam da je sve u redu, mučnine opadaju, a tek smo 10+1.. koliko primjećujem dečki su u vodstvu 🥰
I ja sam 10 plus 1😁😁 drugi pregled u srijedu hehe. Procitala sam negdje da je nekome za mucnine pomogao sok dvojni c, haha. Mozda glupo zvuci al ja sam ga jutros popila i puno mi je manja mucnina bila.
Ivana, inace kako ti je u 10.tt?😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Evo i nas s pregleda, sve je u redu, srceko kuca, rastemo.. kontrola za 3 tjedna ❤
Sretno, ja idem sutra u 15 h na prvi pregled 😍😍😍
Tinika gdje si??
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Bokic...evo nass..
Do sad smo malo slavili...
6tj+2 smo, vidi se plod u maternici, uredna rana trudnoca, i vidi se odjek (srceko❤). Dobila sam i slikicu.presretna sam.za 2 tj idem natrag 💚💚
Citam vas al ne usudim se prijavit. U skupini 35+, sokirao me plus. Trebalo mi je jedno vrijeme da dodjem sebi. O strahovima i ne treba pricati. No, evo navrsili 10, zasad sve po ps-u, osim muuucccnnniiinnnaa.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji