Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    23. Svibanj 2019. 22:00

Stelle123 dobrodosla, nek su bebice zdrave, godine nisu bitne 😉... ko ono jos sutra ide na kontrolu, javite se 🙂.. mene je neki strah uhvatio, ko ce docekati 5 poslijepodne, uh.. sutra radimo skrining, da vidimo je li beba dobro, pa vjerovatno zato trema... maybebaby cestitam na decku i ja bih voljela sutra saznati sta nosim, mada nek je ono zdravo, sta god je voljet cu ga...

lala3
    23. Svibanj 2019. 22:01

Tinika cestitam

23. Svibanj 2019. 23:50

Jooj cure hvalaa vam svima 😊 
    ma meni je najbitnije bilo da je sve oke a onda dal je decko il curica  ♥️♥️ 
    Želim Vam svima urednu trudnoću 

Nasty
    23. Svibanj 2019. 23:52

Stelle dobro nam došla! I ja imam 38. Neka nas starih koka 💪💪💪
    Cure čestitam na odličnim rezultatima s pregleda, neka samo tako i ostane do kraja!🤞🍀💗
    I ja sam bila popodne na pregledu, sve je super, točno 9tt i na uzv, srce kuca junački. I konačno me naručio za 4 a ne za 2 tjedna, jupiii! Imam uputnicu i za probir. Trebala bi se idući tj. naručiti. Pusa svima!😘

Nasty
    23. Svibanj 2019. 23:54

MaybeBaby

Jooj cure hvalaa vam svima 😊
    ma meni je najbitnije bilo da je sve oke a onda dal je decko il curica ♥️♥️
    Želim Vam svima urednu trudnoću

Čestitam na dečkiću!👏👏👏

Aristea
    24. Svibanj 2019. 06:56

tinika

Bokic…evo nass..
    Do sad smo malo slavili…
    6tj+2 smo, vidi se plod u maternici, uredna rana trudnoca, i vidi se odjek (srceko❤). Dobila sam i slikicu.presretna sam.za 2 tj idem natrag 💚💚

Ooo šećer maleni!! Neka je dobro :) 💕

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    24. Svibanj 2019. 06:57

lala3

Stelle123 dobrodosla, nek su bebice zdrave, godine nisu bitne 😉… ko ono jos sutra ide na kontrolu, javite se 🙂.. mene je neki strah uhvatio, ko ce docekati 5 poslijepodne, uh.. sutra radimo skrining, da vidimo je li beba dobro, pa vjerovatno zato trema… maybebaby cestitam na decku i ja bih voljela sutra saznati sta nosim, mada nek je ono zdravo, sta god je voljet cu ga…

Samo pozitivno lala! Drzim ti fige da sve prode besprijekorno! :) :*

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    24. Svibanj 2019. 07:32

Tinika bravo i cestitam!! Bas mi je drago da ste odmah i ❤️ culi!! Vidjela sam da ti je odmah dao komplikacijeeee 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 tako se to radi! Sad uzivaj u trudnoci bez stresa i straha 🥰

Dalindas
    24. Svibanj 2019. 07:44

Tinika čestitam ❤️ Mi smo tjedan dana stariji :)

Nasty
    24. Svibanj 2019. 08:36

Red Fox disi ti, jeli sve ok? Kako si?
    Hrabrice kako si, jeli sve ok? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.