Stelle123 dobrodosla, nek su bebice zdrave, godine nisu bitne 😉... ko ono jos sutra ide na kontrolu, javite se 🙂.. mene je neki strah uhvatio, ko ce docekati 5 poslijepodne, uh.. sutra radimo skrining, da vidimo je li beba dobro, pa vjerovatno zato trema... maybebaby cestitam na decku i ja bih voljela sutra saznati sta nosim, mada nek je ono zdravo, sta god je voljet cu ga...
Jooj cure hvalaa vam svima 😊
ma meni je najbitnije bilo da je sve oke a onda dal je decko il curica ♥️♥️
Želim Vam svima urednu trudnoću
Stelle dobro nam došla! I ja imam 38. Neka nas starih koka 💪💪💪
Cure čestitam na odličnim rezultatima s pregleda, neka samo tako i ostane do kraja!🤞🍀💗
I ja sam bila popodne na pregledu, sve je super, točno 9tt i na uzv, srce kuca junački. I konačno me naručio za 4 a ne za 2 tjedna, jupiii! Imam uputnicu i za probir. Trebala bi se idući tj. naručiti. Pusa svima!😘
Jooj cure hvalaa vam svima 😊
ma meni je najbitnije bilo da je sve oke a onda dal je decko il curica ♥️♥️
Želim Vam svima urednu trudnoću
Čestitam na dečkiću!👏👏👏
Bokic…evo nass..
Do sad smo malo slavili…
6tj+2 smo, vidi se plod u maternici, uredna rana trudnoca, i vidi se odjek (srceko❤). Dobila sam i slikicu.presretna sam.za 2 tj idem natrag 💚💚
Ooo šećer maleni!! Neka je dobro :) 💕
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Stelle123 dobrodosla, nek su bebice zdrave, godine nisu bitne 😉… ko ono jos sutra ide na kontrolu, javite se 🙂.. mene je neki strah uhvatio, ko ce docekati 5 poslijepodne, uh.. sutra radimo skrining, da vidimo je li beba dobro, pa vjerovatno zato trema… maybebaby cestitam na decku i ja bih voljela sutra saznati sta nosim, mada nek je ono zdravo, sta god je voljet cu ga…
Samo pozitivno lala! Drzim ti fige da sve prode besprijekorno! :) :*
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Tinika bravo i cestitam!! Bas mi je drago da ste odmah i ❤️ culi!! Vidjela sam da ti je odmah dao komplikacijeeee 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 tako se to radi! Sad uzivaj u trudnoci bez stresa i straha 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji