Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    23. Srpanj 2018. 18:17

Evo mene sa neplanskog pregleda 😄
    Otisla po terapiju za klebsiellu, kaze dr na svu srecu samo je u vagini, cerviks je cist, ali posto je opasna bestija najradije bi da napravi uzv da vidi je li sve ok tako da sam imala ranije malo priliku skicnuti bebu, sve je u redu, veselo se koprca.
    Dala mi je antibiotik i vaginalete, iz ispirala me je dolje jodom, pa mi je rekla jos par puta da dodjem na to ispiranje pa cemo nakon terapije ponoviti briseve. 
    Ni ja nemam fb profil 🙄

• Kani07
    23. Srpanj 2018. 18:18

Salatica9192

Teme tipa glavobolja, kolica, oprema, how to get away with murder (zaova-svekrva edition), rodiliste hahahahaha 😂 Malo sale 😂
    A slazem se, super ideja :))) Samo u ovu svrhu, nista drugo da koristite :)

Salatice ti si meni kraljica ,ja sam ti se sviju rjesila prije 3-4 god odselili u inozemstvo moraju se svi najavit sad .Gdje si u BiH ako mogu pitat😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    23. Srpanj 2018. 18:18

Pa ustvari i nema, mozda je moj trudnicki mozak malo previse zabrijao  

Luka ❤

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 18:19

Mozda AllieH misli da ce se neko predstaviti lazno i iskoristiti nasa dopisivanja? A imamo socnih tema, tipa ja bih se morala iseliti, itd hahahah 😂😂😂😂 Pa da je najbolje da to bude otprilike to za zatvorenu grupu, ko se ovdje prijavi sada? Jesam li dobro shvatila, AllieH? 

Nunii
    23. Srpanj 2018. 18:19

Maggie85

AllieH

Predlazem da Maggie onda i napravi grupu. Buduci da svakako ima evidenciju svih cura i tablicu… I predlazem neko random ime, a ne Zimske bebe, ne znam kako je s tajnim grupama i kako ih se moze pronaci, ali cisto eto za svaki slucaj. Maggie, mozda najbolje da ti imena i prezimena (ili linkove svojih profila) posaljemo na mail, a ti nam vratis link s grupom il tako nesto. Je li ti to previse posla?

Hahaha, nema problema. Nego ima li neki razlog da ovdje javno ne kažemo ime grupe, a ja ću onda odlučivati koga puštam, a koga ne? Tj. ima li potrebe za slanje profila na mejl? Da, svi će moći vidjeti o kojoj se grupi radi, ali neće moći ući dok ja ne odobrim.
    Možda sam već toliko prolupala da ne kužim

Moze postaviti pitanje na ulasku u grupu i onda odobriti,a mi ti napisemo da smo iz zimskih beba i nadimak npr 😊

• Marti8
    23. Srpanj 2018. 18:20

Maggie85

Strudlica, oprosti, ali moram komentirati što sam prvo pomislila kad si pitala za bol prilikom dizanja noge. Cure su taman pisale o psima i mačkama i ja pomislim: Pa zašto bi uopće dizala nogu kao pas ili mačka?
    Ne znam za vas, ali ja sam u ovoj trudnoći totalno poblesavila.
    vale92 i marti8, dobrodošle!! Kad su vam termini?

Maggie hvala na dobrodoslici😊 Moj termin je 30.12.

• Kani07
    23. Srpanj 2018. 18:22

Pticaselicazgst

Ajme tko ce sad popamtit tj povezat nadimke sa klokanice i prava imena 😟😟😂😂 ne znam jel nam mozak spreman za to u ovoj fazi 😂😂😂

😂😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 18:25

Kani07

Salatica9192

Teme tipa glavobolja, kolica, oprema, how to get away with murder (zaova-svekrva edition), rodiliste hahahahaha 😂 Malo sale 😂
    A slazem se, super ideja :))) Samo u ovu svrhu, nista drugo da koristite :)

Salatice ti si meni kraljica ,ja sam ti se sviju rjesila prije 3-4 god odselili u inozemstvo moraju se svi najavit sad .Gdje si u BiH ako mogu pitat😁

Hahahaha, joj i ja sam zaovu skoro, ali i od tamo nadje nacina da me iznervira xD Ali jeste lakse nego kad je bila ovdje.
     Inace sam iz Banja Luke :))) Stalno se tripam da nekom mozda ne smeta to, ali vidim da ste svi normalni ljudi (kao i sama sto sam haha), jer mi se bas svidja ovaj forum i vi svi :))) Imamo i _svjesnu iz Sarajeva (mislim da je na moru trenutno, pa se zato ne javlja) i joj Du ili Blaza, neko je iz Hercegovine, mozda grijesim. :)) 

• Kani07
    23. Srpanj 2018. 18:27

Maggie85

AllieH

Predlazem da Maggie onda i napravi grupu. Buduci da svakako ima evidenciju svih cura i tablicu… I predlazem neko random ime, a ne Zimske bebe, ne znam kako je s tajnim grupama i kako ih se moze pronaci, ali cisto eto za svaki slucaj. Maggie, mozda najbolje da ti imena i prezimena (ili linkove svojih profila) posaljemo na mail, a ti nam vratis link s grupom il tako nesto. Je li ti to previse posla?

Hahaha, nema problema. Nego ima li neki razlog da ovdje javno ne kažemo ime grupe, a ja ću onda odlučivati koga puštam, a koga ne? Tj. ima li potrebe za slanje profila na mejl? Da, svi će moći vidjeti o kojoj se grupi radi, ali neće moći ući dok ja ne odobrim.

Maggie85

AllieH

Ja nemam ,po meni je bitno da ne moze uci bez tvog dopustenja i da uvjek mozes blokat ako se neka idiotkinja uvuce ,svasta danas ima😉,valjda sam de dobro izrazila sta sam htjela rec

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    23. Srpanj 2018. 18:28

Ja sam Slavonka, ali smo preselili u Zadar! Mislim da je Blaza iz BiH 😊 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.