Jede mi se sve u ovoj trudnoci 😂 Nekad slatko, nekad slano, nemam stalnu preferenciju, bitno da se nesto zvace 😂🙈 Sve me strah vaganja na pregledu.
I meni prica o starim trudnicama digne tlak, necu nista dalje reci osim da je i meni u tridesetima bolje nego u dvadesetima 😎
Sve ste divne i svaki trbuh na svoj nacin 😍😍😍 Ja stavim sliku kad ulovim muza da me slika 😊
4Mommy i mene si nasmijala s komentarom za face 😂😂 Da, nemam ga ni ja tako da ostajem s Pepeljugama 😂 A i cini mi se tu zgodnije ovako kad preskocim svasta, lakse mi je naknadno citati redom i pohvatati.
Citam vase price o obiteljskim odnosima i ne mogu vjerovat koliko ljudi mogu bit cudni. Zapravo mogu ali zao mi je vas koje to morate trpiti. Mi smo svi stvarno u dobrim odnosima i osim povremenih musica nema patologije (zasad barem 😁)
Dobrodosle nove cure!
Za zivotinje potpisujem cure, to su sve gluposti. Nemam osobno kucnog ljubimca ali znam puno primjera predivnog suzivota djece i zivotinja od najranije dobi 😍
Strudlice vjerojatno te probava zeza i od toga ti bolovi. Javi ako ne prode 😘
Svjesna super vijesti s pregleda 😊😊
Allie mozda je pritisak maternice na tetive misica, hint mi je popustanje boli dok si na ledima.
Oprostite na litanijama, trebalo mi je sto godina da sve nadoknadim. Ne smijem vise izostajati jer je sustici vas olimpijska disciplina 😅😅
Saf ja...hahah..Vako kako san danas malo aktivnija bila.. anije to nesto posla autom do Biograda..Inace san rodena zadranka ali udana u predgrade Zadra pa mi je sad Biograd pet min autom..I ja posla zmaci do Biohrad banka kava mesnica napravila dir po rivi..I sad ka osjetim onaj nelagodan osjecaj ko ono pred mengu..to mi je znalo bit na pocetku trudnoce taj osjecaj drzao me do neka 2mjt.I sad znaci nema boli samo ta nelagoda..SAD DA LI KOD VAS IMA JOS UVIK TAKAV OSJECAJ..I MISLJENJE JEL TO ZA ZABRINUT..😣
url=https://lilypie.com]
Ispricavam se se na pogreskama...🤣ugl..da poblize objasnim..Nema bolova samo onaj osjecaj kao da ce te dobit..Da li kod vas zna bit takav osjecaj..Mene je to drzalo do neka 2mjt.I sad kako san bila aktivnija danas cilii dan to osjetim..
Zadranka,
i opet se ja javljam 😂 Za sve vrste boli i ziganja, Salatica je tu. Kad mi se to desi, osjetim da sam pretjerala i u krevet :) Tako i ti, i reci doktoru na kontroli, i zbog pregleda, eventualno terapijice, itd. Ja pijem Duphaston i Magnezij direkt :)
Miranda,
uzivam citajuci tvoje romane haha :) Sve fino poslozis :) Koristan info za tablete :)
Maggie85 hvalaa. Termin je 21.11 i cura je :)
Ja sam isto za face pa samo javite kako i sta
žene, jeste otvorile grupu u međuvremenu? čitam 5 str unazad i ne vidim jeste li ili ste se samo dogovarale 😂
Zadranka,
i opet se ja javljam 😂 Za sve vrste boli i ziganja, Salatica je tu. Kad mi se to desi, osjetim da sam pretjerala i u krevet :) Tako i ti, i reci doktoru na kontroli, i zbog pregleda, eventualno terapijice, itd. Ja pijem Duphaston i Magnezij direkt :)
Miranda,
uzivam citajuci tvoje romane haha :) Sve fino poslozis :) Koristan info za tablete :)
Salatice neka meni tebe...i ja pijem dufaston od pocetka cisto preventivno..i magnrzij direkt..reci mi od koliko pijes taj magnezij..ja onaj od 300..Ali na pocetku san imala grcebe sto je doktor reka kao siri se maternica..i Dao mi zaj direkt i sve bilo ok..ima dest dana poceli opet tipa ako se dignem naglo okrenem u krevetu uhvati me doli grc..racun mozda da mi triba jaca doza..Od koliko ti uzimas
375mg kod mene, jer sam procitala da trudnicama treba oko 500mg dnevno, ali racunam da valjda nesto unesem i hranom i to je to. Inace sam ga isla provjeriti i na donjoj granici je, 0,69, a normalno od 0,68... Znaci mozda je i skoro manjak njega krivac za te grceve. Provjericu ga opet ove sedmice i mozda ne bi bilo lose da sve cure koje pate od grceva/bolova provjere, da vidimo da li se tu krije zec😁 Kod nas je 2 eura privatno, nije skupo :)
Barbie,
mislim da ce biti otvorena, ali ceka se Maggie ili ce Matea, ne znam sad. :)
375mg kod mene, jer sam procitala da trudnicama treba oko 500mg dnevno, ali racunam da valjda nesto unesem i hranom i to je to. Inace sam ga isla provjeriti i na donjoj granici je, 0,69, a normalno od 0,68… Znaci mozda je i skoro manjak njega krivac za te grceve. Provjericu ga opet ove sedmice i mozda ne bi bilo lose da sve cure koje pate od grceva/bolova provjere, da vidimo da li se tu krije zec😁 Kod nas je 2 eura privatno, nije skupo :)
Barbie,
mislim da ce biti otvorena, ali ceka se Maggie ili ce Matea, ne znam sad. :)
Draga jesi to na svoju ruku uzela 375..meni ginic reka taj od 300 ja pijem njega..ali mislim da meni treba vise..Spmenut cu ja to doktoru na kontroli opet..on ka nije pridodao paznju neku kad san mu rekla..ali mene to muci..jbg moram basd pazit svaki pokret jer me bass u trbuhu doli uhvati jak grc..On kaze to je od rastezanja maternice..🤔🤔provjerit cu ja to za jacu dozu
Sortiraj odgovore
Najstariji