Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    23. Srpanj 2018. 18:29

Salatica9192

Mozda AllieH misli da ce se neko predstaviti lazno i iskoristiti nasa dopisivanja? A imamo socnih tema, tipa ja bih se morala iseliti, itd hahahah 😂😂😂😂 Pa da je najbolje da to bude otprilike to za zatvorenu grupu, ko se ovdje prijavi sada? Jesam li dobro shvatila, AllieH?

Ma ne znam ni sama sto sam mislila  Nije da mi tu sad ne znam sta pricamo, ali stvarno svakakvih budala i svega ima po netu, pa ono... Sto diskretnije, to bolje. I svakako da je grupa tajna, a ne da nam svi fb prijatelji mogu vidjeti u koje grupe smo ukljucene (pa taman ime bilo neko potpuno random). 

Luka ❤

23. Srpanj 2018. 18:30

Volim ja vas i falit će te mi ali ipak nisam za Facebook. Ja ću čuvati kuću ode 

url=https://lilypie.com]

mmama2
    23. Srpanj 2018. 18:31

Ja sam Matea Lukaric, posto sam pisala tu na klokanici par puta neke clanke nazovimo to nije tajna 😬😬 pa evo javite se meni u inboks koja ste i koji vam je tu nick pa cu slozit grupu ha? 

Ana89
    23. Srpanj 2018. 18:32

Strudlica

SarahZg

Strudlica

Da li je koju bolio predio jajnika kad bi dizala nogu? Mene već dva dana u intervalima zna tako zabolit kad idem dignut lijevu nogu taj dio malo niže di bi bio lijevi jajnik? Ne znam je to normalno,ali malo me lagano plaši?

Mene nekad i lijevo i desno. Kad me muči odlazak na WC onda je čak i intenzivnija bol. Ne znam šta je i meni je kod jajnika najlakše opisati. Možda se samo malo širimo pa smo malo više osjetljive

Inače kad se beba širi to osjećam ko neki pritisak i onda odmaram, a ovo mi je malo nepoznato.onfa gledam dal' sam se nahladim,ali mi je čudno da mi se to dogodi samo kad želim nogu podić

Pritisak je od širenja, pogotovo u toj fazi. U 18.,19. tjednu cca je još jedan nagli rast i dizanje maternice pa i onda ima pritiska, probadanje u preponama i grčeva. Tako da, be ready. Od 20 TT nadalje maternica se širi 1 cm svaki tjedan, ali ja još nisam osjetila neugodu u smislu pritiska, osim povećavanja težine bebe s tim i mamino navikavanje 😉.
    Dobrodošle nove cure :) 😍Sve najbolje u trudnoći.

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    23. Srpanj 2018. 18:35

Salatica9192

Kani07

Salatica9192

Teme tipa glavobolja, kolica, oprema, how to get away with murder (zaova-svekrva edition), rodiliste hahahahaha 😂 Malo sale 😂
    A slazem se, super ideja :))) Samo u ovu svrhu, nista drugo da koristite :)

Salatice ti si meni kraljica ,ja sam ti se sviju rjesila prije 3-4 god odselili u inozemstvo moraju se svi najavit sad .Gdje si u BiH ako mogu pitat😁

Hahahaha, joj i ja sam zaovu skoro, ali i od tamo nadje nacina da me iznervira xD Ali jeste lakse nego kad je bila ovdje.
    Inace sam iz Banja Luke :))) Stalno se tripam da nekom mozda ne smeta to, ali vidim da ste svi normalni ljudi (kao i sama sto sam haha), jer mi se bas svidja ovaj forum i vi svi :))) Imamo i _svjesnu iz Sarajeva (mislim da je na moru trenutno, pa se zato ne javlja) i joj Du ili Blaza, neko je iz Hercegovine, mozda grijesim. :))

Ja ha ha samo smo u De otisli ,ljeti idemo dole ali ove godine ne idem nigdje ,Banja luka je divna,moj muzic ima prijatelje tamo bila sam par puta.
    Ne znam zasto bi nekom nesto smetalo ,ja tude postujem i meni je bitno da je neko covjek,a to da ja kazem da sam hrvat i stojim iza svog porjekla je drugo isto postujem tude i imamo dosta prijatelja koji su iu drugi drzava i nacionalnosti ali toliko divni stvari u zivotu ima da bi se zamarali glupostima.Tako samo pozitiva .

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    23. Srpanj 2018. 18:40

4mommy ostajem s tobom na prvoj crti obrane 😀

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 18:47

AllieH,  
    od kada postoji screenshoot, ne vjerujem ni rodjenom tati na Facebook-u hahaha (stvarno je znao skrinsotovati i slati bratu kad nesto "tracam" xD), tako da si u pravu, opreza nikad dosta, po netu ima svega :)
    Kani,  
    sve znam i isto mislim, imam i tetku u Rovinju, brata u Zagrebu, tetak mi je Hrvat. Moj rodjeni brat kumovao drugu islamske vjeroispovijesti. Ujak ozenio Njemicu. I volim to u svojoj porodici sto je tako :) Ali ono, kako samo nesto po drustvenim mrezama zavadjaju i sire mrznju, da nece neko mi reci, ajmo Salatice voz hahahhaha ima i tamo foruma xD Rekla sam svojima da sam ovdje na forumu, a tata me zeza da se sliftam nekom za more smjestaj hahahhahaha 😂 

• Kani07
    23. Srpanj 2018. 18:50

_svjesna

Evo mene sa neplanskog pregleda 😄
    Otisla po terapiju za klebsiellu, kaze dr na svu srecu samo je u vagini, cerviks je cist, ali posto je opasna bestija najradije bi da napravi uzv da vidi je li sve ok tako da sam imala ranije malo priliku skicnuti bebu, sve je u redu, veselo se koprca.
    Dala mi je antibiotik i vaginalete, iz ispirala me je dolje jodom, pa mi je rekla jos par puta da dodjem na to ispiranje pa cemo nakon terapije ponoviti briseve.
    Ni ja nemam fb profil 🙄

Bolje da je napravio kontrolu ,bebicu si neplanski vidila,sad terapija i drzim fige da ode bestija😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

Maggie85
    23. Srpanj 2018. 18:51

mmama2

Ja sam Matea Lukaric, posto sam pisala tu na klokanici par puta neke clanke nazovimo to nije tajna 😬😬 pa evo javite se meni u inboks koja ste i koji vam je tu nick pa cu slozit grupu ha?

Meni paše da ti složiš grupu, ne bunim se! 

• Kani07
    23. Srpanj 2018. 18:56

Salatica9192

AllieH,
    od kada postoji screenshoot, ne vjerujem ni rodjenom tati na Facebook-u hahaha (stvarno je znao skrinsotovati i slati bratu kad nesto "tracam" xD), tako da si u pravu, opreza nikad dosta, po netu ima svega :)
    Kani,
    sve znam i isto mislim, imam i tetku u Rovinju, brata u Zagrebu, tetak mi je Hrvat. Moj rodjeni brat kumovao drugu islamske vjeroispovijesti. Ujak ozenio Njemicu. I volim to u svojoj porodici sto je tako :) Ali ono, kako samo nesto po drustvenim mrezama zavadjaju i sire mrznju, da nece neko mi reci, ajmo Salatice voz hahahhaha ima i tamo foruma xD Rekla sam svojima da sam ovdje na forumu, a tata me zeza da se sliftam nekom za more smjestaj hahahhahaha 😂

Ha ha ma sredit ce mo i to za more,a mediji su sve samo nisu ono sto bi trebali bit,a politicari svak svoju korist goni za obican narod ih boli briga a bogu hvala imam krug ljudi u kojem mogu bit sta jesam i svi svacije slavimo ,i kod nas ima od Amerike do Hercegovine nemam ja problem sve dok je netko covjek.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.