Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valentina10
    23. Srpanj 2018. 16:56

pepe1907

vale92

Bok cure. Ja vas citam od kad smo saznali da smo trudni ali evo tek sad sam skupila hrabrosti (recimo to tako) da se ukljucim.
    Sve ste divnee i vi i trbuscici 😍
    Mi smo danas bili na pregledu i ponosni buduci tata je prvi put bio s nama i jos je pod dojmom da leti po kuci 😍 nego htjela sam pitati jel ima netko od vas kucnog ljubimca? S obzirom da nama svi govore da bi s emi trebali rijesit naseg psa prije dolaska bebe jer ce bit problema bla bla. Ja mislim da su to gluposti ali bas me zanima i neko drugo misljene.

imamo 3 mačke koje su stalno u stanu i poludim na takve priče..jedino moze doći do ljubomore..i malo teze ce vam bit kombinirati setnje ali nemojte odustati..i on je clan obitelji bio prije dolaska bebe i sad nakon..sve ostalo pricaju ljudi iz neznanja i mjesaju se di ne trebaju

Sto se ljubomore tice ja nekako mislim da ako budemo imali normalan odmos prema njemu kad dode beba (a imat cemo) i ako ga ne budemo sklanjali od nje onako na ruzan nacin da nebi trebalo biti problema s ljubimorom. Sto se setnji tice nikad necemo ici sami nego svi zajedno jer ja necu sama moci i kolica i psa i sve aktivnosti okolo na koje on obraca paznju. Sve u svemu snaci cemo se i nitko nece biti zanemaren. 
    Hvala vam svima kao sto rekoh odma se ne osjecam vise kao nemajka zbog toga 😊

Blaza26
    23. Srpanj 2018. 16:59

Pepe neki dan sam negdje procitala kako su neki stavili mrezu neku na vrata od sobe,da macka ne moze unutra bebi u krevetac,ali da svejedno moze gledat njih,i bit prisutna bar na neki nacin. A ne stite bebu od macke,cijeli dan su skupa,samo eto da im u sobi nije.
    Moja tetka je imala perzijsku... Koja je to ljubav bila,jos pogotovo kad su blizanci dosli. Nevjerovatna macka,sve je stvar kako je naucis.
    Kao sto je Bruna rekla pas je bio moja beba prije ove bebe,i meni je nas, dobili ga sa 2 mjeseca, sad ima oko 2 godine. Blago receno kao tele je,ali takva dobrica,nevjerovatno bice 😍😍😍
    Jedva cekam da mi i beba poraste pa da se druze,Max je vec nekako osjecajan prema meni,prije bi skakao na mene,sad nece,samo milo dode i mazi se. Dok muzu do glave skoci 😂😂😂

SarahZg
    23. Srpanj 2018. 17:04

Strudlica

Da li je koju bolio predio jajnika kad bi dizala nogu? Mene već dva dana u intervalima zna tako zabolit kad idem dignut lijevu nogu taj dio malo niže di bi bio lijevi jajnik? Ne znam je to normalno,ali malo me lagano plaši?

Mene nekad i lijevo i desno. Kad me muči odlazak na WC onda je čak i intenzivnija bol. Ne znam šta je i meni je kod jajnika najlakše opisati. Možda se samo malo širimo pa smo malo više osjetljive

• Strudlica
    23. Srpanj 2018. 17:07

SarahZg

Strudlica

Da li je koju bolio predio jajnika kad bi dizala nogu? Mene već dva dana u intervalima zna tako zabolit kad idem dignut lijevu nogu taj dio malo niže di bi bio lijevi jajnik? Ne znam je to normalno,ali malo me lagano plaši?

Mene nekad i lijevo i desno. Kad me muči odlazak na WC onda je čak i intenzivnija bol. Ne znam šta je i meni je kod jajnika najlakše opisati. Možda se samo malo širimo pa smo malo više osjetljive

Inače kad se beba širi to osjećam ko neki pritisak i onda odmaram, a ovo mi je malo nepoznato.onfa gledam dal' sam se nahladim,ali mi je čudno da mi se to dogodi samo kad želim nogu podić

• Strudlica
    23. Srpanj 2018. 17:16

Ana89

Ja idem u Rijeku jer su tamo sposobni humani doktori, a medicinske već znam i jer mi je bolja alternativa Puli. A i imaju opremu sve vrste 😀.

Ne bi te htjela razočarati,ali unatrag godinu dana znam za 3 loša iskustva meni bliskih osoba i to poprilično ružna što se Rijeke tiče. Kažu da je tamo u biti lutrija koji je doktor i babica u smjeni kad dođeš rodit...

luks
    23. Srpanj 2018. 17:29

Ja sam rodila prije 4 god u Splitu, i sad ću opet... Nikakvo neugodno iskustvo nisam doživila, dapače svi su se ljudski ponijeli prema meni. Bila sam 11 dana, jer je malac završio na neonatologiji pa kako je bilo mjesta, ja sam ostala dok on ne bude pušten. Sve u svemu, ja mislim da je to nažalost puka sreća i slučajnost u svakoj bolnici, na kojeg dr nabasaš... Žalosno ali tako je... 

Lovre

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 17:32

Strudlica,
    ja imam isto svakakve bolove od samog pocetka i do sad je uvijek bilo ok na kontrolama. I sad ih imam bar 2 puta sedmicno, pa nmg docekati kontrolu. Trebalo bi da je to sve normalno, dok nema nikakvog krvarenja, ili da te sastavi bas bas jaka bol, a vjerujem da nije. Kad imas kontrolu? Ja u petak i namjeravam se opet zaliti doktoru haha (sve i jedna kontrola, ima lo tegoba? imaju bolovi xD) 

Maggie85
    23. Srpanj 2018. 17:43

Strudlica, oprosti, ali moram komentirati što sam prvo pomislila kad si pitala za bol prilikom dizanja noge. Cure su taman pisale o psima i mačkama i ja pomislim: Pa zašto bi uopće dizala nogu kao pas ili mačka?
    Ne znam za vas, ali ja sam u ovoj trudnoći totalno poblesavila.
    vale92 i marti8, dobrodošle!! Kad su vam termini?

Maggie85
    23. Srpanj 2018. 17:49

Btw. upravo ažuriram tablicu pa sam brojala i tko se izjasnio za grupu na Facebooku. Od preko 90 cura, a brojala sam sve koje su se makar i jednom javile, 15 ih je za grupu, a 4 su rekle da nemaju profil. I ja sam već prije razmišljala o grupi, mislim da bi bilo zgodno jer se može pretraživati po temama pa se ne bi ponavljale iste teme tipa glavobolje, kolica, oprema i sve drugo o čemu smo dosad već puno puta pričale, već bi sve vezano uz jednu temu bilo ispod prvog posta.
    Cure koje nemate Fb, jel bi vam bio problem otvoriti ga samo radi nas? Vaša je prednost što možete staviti i lažno ime i bez ikakvih slika, a mi koje već godinama imamo profil to ne možemo (barem ja nemam namjeru ništa skrivati). I da, još jedna stvar, ako i otvorimo grupu, to ne znači da ne možemo i dalje ovdje biti aktivne.

Pticaselicazgst
    23. Srpanj 2018. 17:52

Moram se slozit s time da sve zavisi na koga naletis u bolnici, da ce o tom ovisit i porod i boravak tamo. Sve je to lutrija i kako se potrefi. Pokusavam gledat globalnu (lokalnu) sliku i probat donijet odluku o tome. Hvala svima na podjeljenim iskustvima 🤗
    Bruna hihihi obavezno podjeli kako je bilo 😂 ako se slucajno ne sretnemo 😃😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.