Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    23. Srpanj 2018. 17:53

Blaza26, vidiš po komentaru iznad kako mi mozak ovih dana funkcionira pa oprosti što pitam, zaboravila sam, jesi li ti imala naziv blaza.14b i da ti je termin 19.1.2019., ili je to neka druga cura?

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 17:53

Teme tipa glavobolja, kolica, oprema, how to get away with murder (zaova-svekrva edition), rodiliste hahahahaha 😂 Malo sale 😂
    A slazem se, super ideja :))) Samo u ovu svrhu, nista drugo da koristite :) 

Nunii
    23. Srpanj 2018. 17:55

Kako psa naucis takav ces i biti. Zeus je razmazen da boli. Kad klinci stanu pored njega za glavu i pol je visi od njih,ali pazi na njih jako.
    Ako ih postepeno upoznate nece biti nikakvog problema.
    Mala sestra mi obozava zivotinje i nije ju strah nista primiti u ruke osim opasne muhe 😂 Baka na selu ima psa od 14 godina. I prema sestri je super,divan i pazljiv.  Susjedi iznad mene imaju maltezera i mala ga gnjavi da meni zivce zvace,a on nista. Pusta da ga maltretira.

Ko ce onda napraviti grupu? I neka stavi za ulazak ono da obavezno mora odgovoriti na pitanje da se zna da smo s klokanice.

Pticaselicazgst
    23. Srpanj 2018. 17:56

Ajme tko ce sad popamtit tj povezat nadimke sa klokanice i prava imena 😟😟😂😂 ne znam jel nam mozak spreman za to u ovoj fazi 😂😂😂

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 17:59

Pticaselicazgst

Ajme tko ce sad popamtit tj povezat nadimke sa klokanice i prava imena 😟😟😂😂 ne znam jel nam mozak spreman za to u ovoj fazi 😂😂😂

Hmm, garantujem da mi je jedinoj ime na cirilici hahahaha, tu se krije moj identitet 😂😂😂😂 Nema mijesanja mene hahaha 😂

Maggie85
    23. Srpanj 2018. 18:05

Pticaselicazgst

Točno to sam i ja pomislila!!! Da mi je netko rekao da ću biti ovako zmotana, ne bih mu vjerovala.

AllieH
    23. Srpanj 2018. 18:10

Predlazem da Maggie onda i napravi grupu. Buduci da svakako ima evidenciju svih cura i tablicu... I predlazem neko random ime, a ne Zimske bebe, ne znam kako je s tajnim grupama i kako ih se moze pronaci, ali cisto eto za svaki slucaj. Maggie, mozda najbolje da ti imena i prezimena (ili linkove svojih profila) posaljemo na mail, a ti nam vratis link s grupom il tako nesto. Je li ti to previse posla? 

Luka ❤

Maggie85
    23. Srpanj 2018. 18:12

Trenutno stanje je DEČKI 13: CURE 10!!
    Sutra stavim tablicu s imenima... ostala sam sat vremena duže na poslu da sve ažuriram
    Btw. kaj se kućnih poslova tiče, ja sam nakon 15. tj. baš živnula i imam osjećaj da bih sve mogla, i onda spremam luda cijeli dan, ništa mi nije teško, ali drugi dan sam krepana, tako da se moram unaprijed štediti. Jučer sam tako bila na nogama od 8-23, bila na placu, kuhala gablece sebi i mužu za cijeli tjedan, radila bućnicu, nosila mužu bućnicu na posao, radila domaću granolu, 3 mašine rublja riješila, i onda još navečer od 19-23 povadila s polica sve knjige koje imamo, da malo presložim i odlučim što će ići u šupu (knjige s faksa i sl.). Na kraju me ipak slomilo pa me te iste knjige čekaju kad sam dođem doma, ali ok, sortirala sam sve, samo ih vratim na police. Uglavnom, kad sam napokon oko ponoći legla, imala sam osjećaj da su mi stopala kao hobitska, i nisam od umora mogla zaspati, a jutros se u 5h za wc nisam mogla ustati iz kreveta. Bilo je na ho-ruk, pa istezanje na balkonu pa onda nekako šepajući. Tako da, treba se štediti unatoč "ja to mogu" osjećaju.

• Strudlica
    23. Srpanj 2018. 18:12

Salatica9192

Strudlica,
    ja imam isto svakakve bolove od samog pocetka i do sad je uvijek bilo ok na kontrolama. I sad ih imam bar 2 puta sedmicno, pa nmg docekati kontrolu. Trebalo bi da je to sve normalno, dok nema nikakvog krvarenja, ili da te sastavi bas bas jaka bol, a vjerujem da nije. Kad imas kontrolu? Ja u petak i namjeravam se opet zaliti doktoru haha (sve i jedna kontrola, ima lo tegoba? imaju bolovi xD)

Nadam se da je,da beban raste i to glasno najavkjuje. Evo u srijedu idem tako da me to tješi pa ću mu i ja napomenut.Samo fa sam zatvorena i da kaže beba vam je veća :) hahaha luda sam

Maggie ja te totalno razumijem,jučer sam umjesto hrane za mačku kupila za psa i dođem doma i gledam sliku psa,a doma mačka hahaha

Maggie85
    23. Srpanj 2018. 18:15

AllieH

Predlazem da Maggie onda i napravi grupu. Buduci da svakako ima evidenciju svih cura i tablicu… I predlazem neko random ime, a ne Zimske bebe, ne znam kako je s tajnim grupama i kako ih se moze pronaci, ali cisto eto za svaki slucaj. Maggie, mozda najbolje da ti imena i prezimena (ili linkove svojih profila) posaljemo na mail, a ti nam vratis link s grupom il tako nesto. Je li ti to previse posla?

Hahaha, nema problema. Nego ima li neki razlog da ovdje javno ne kažemo ime grupe, a ja ću onda odlučivati koga puštam, a koga ne? Tj. ima li potrebe za slanje profila na mejl? Da, svi će moći vidjeti o kojoj se grupi radi, ali neće moći ući dok ja ne odobrim.
    Možda sam već toliko prolupala da ne kužim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.