Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    23. Srpanj 2018. 14:30

Ja nema problema sa svojim sogoricama i sogorima..imaju 6,11,15,23 godine 😂 najstariji ima sina od 2 mj...tj. imam problema s svekrvom i ostalima iz nj.obitelji jer imamo 3 mačke i nećemo ih izbaciti kad se beba rodi..eto to ie glavna tema i njihova dnevna briga...jako me ljute i jedva cekam da odemo u drugu drzavu 🤨 uf sad sam ljuta

Pticaselicazgst
    23. Srpanj 2018. 14:32

A jel ima tko iskustva sa splitskim rodilistem? Cula sam da je super opremljena ali mene zanima stav i ponasanje djelatnika prema rodilji. Kak gledaju na carski itd.. 
    Dvoumim se jos uvijek dal da rodim u zg ili st, zg petrova deff. 
    Mnama 2 nismo jos otisle nigdje na face 🙂🤗

Ana89
    23. Srpanj 2018. 14:34

Ja idem u Rijeku jer su tamo sposobni humani doktori, a medicinske već znam i jer mi je bolja alternativa Puli. A i imaju opremu sve vrste 😀. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    23. Srpanj 2018. 14:38

Salatica9192

Ma sta sam od nje prezivjela "niko tebe ne voli ko tvoja sestra" itd. Jbt, kao suparnica mi haha, nekad pomislim da je bolesna xD Na nasem vjencanju je ladno kupila vjencanicu (ono nije balska, vec pada niz tijelo) u vjencanica shopu i hvalila se kako su poslije na afteru u klubu mislili da je mlada hahaha 😂 Pjevala onu neku "najvisee te volii tvoja sestraaa" pjesmu, sto ja ne volim te pjesme, i ona i svekrva to gledaju i placu, kao jaoo koliko ga voli hahaha 😂 Za bebu je dala komentar, kako je jedna zena saznala za trudnocu i izjavila "mogu misliti kako je N. koliko joj je drago" a ona je odgovorila "a tek meni" znas li koliko ja volim djecu hahahaha, ispade da ce ona vise voljeti moju bebu od mene, mame xD A naj najnovije, upoznala momka, i toliko puta je ponovila da lici na muza mog (njenog brata), da je bolesno postalo xD I do sutra bih mogla pisati, ovako kad sastavim na jednom mjestu, skontam da stvarno nije uredna i svaka mi cast sto je nisam zabila u pm, iz nekog postovanja prema muzu.
    Izvinjavam se na dugom postu.

Salatice sestro odj.to u troskoku ,i nemoj se zivcirat

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    23. Srpanj 2018. 14:48

Pticaselicazgst

A jel ima tko iskustva sa splitskim rodilistem? Cula sam da je super opremljena ali mene zanima stav i ponasanje djelatnika prema rodilji. Kak gledaju na carski itd..
    Dvoumim se jos uvijek dal da rodim u zg ili st, zg petrova deff.
    Mnama 2 nismo jos otisle nigdje na face 🙂🤗

Ptico ako imas priliku Zagreb,Split nemam dobro iskustvo i dosta poznanica mojih isto ,mozda se nesto promjenilo zadnjih par godina ali ja ne bi.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 14:54

Kani,
    😂😂😂😂😂 pa to se izgleda samo tako moze rijesiti xD
    Opet moj mozak, neko je fino srocio, zab ko, da je neka patologija i da samo on moze to zaustaviti i jeste, samo on moze, ali samim tim se prekida i njihov odnos i na to je tata mislio "nije ni njemu lako".
    Stomak me zaboli, opet moji grcevi dosadni, sad cu da citam sta pisete zanimljivo, zatvoricu temu "vrsta edipovog sindroma" xD Hvala vam cure svima 😍😍😍😍

• valentina10
    23. Srpanj 2018. 15:40

Bok cure. Ja vas citam od kad smo saznali da smo trudni ali evo tek sad sam skupila hrabrosti (recimo to tako) da se ukljucim.
    Sve ste divnee i vi i trbuscici 😍 
    Mi smo danas bili na pregledu i ponosni buduci tata je prvi put bio s nama i jos je pod dojmom da leti po kuci 😍 nego htjela sam pitati jel ima netko od vas kucnog ljubimca? S obzirom da nama svi govore da bi s emi trebali rijesit naseg psa prije dolaska bebe jer ce bit problema bla bla. Ja mislim da su to gluposti ali bas me zanima i neko drugo misljene. 

• Marti8
    23. Srpanj 2018. 15:57

Bok djevojke! Evo i ja vas ko i Vale citam vec neko vrijeme.. Pa cu se i ja sada pridruziti vama,valjda me primate :) Ps. Vale mi imamo papigu i isto bi htjeli da ostane sa nama..

Nunii
    23. Srpanj 2018. 16:01

Vale92 dobrodosla. Ovako,mene uzasno JAKOOOOOO naljute ljudi koji kazu da u trudnoci nije dobro imati kucne ljubimce.Odrasla sam uz kucne ljubimce pa ce tako i moji klinci. Imala sam macka na pocetku trudnoce.On je zapravo prvi i znao da sam trudna.Nikada mi nije lezao na trbuhu i naglo  hoce samo na trbuhu i nista drugo.
    Prohodala sam uz irskog setera. U prvom osnovne dobila sam njemackog ovcara. Cijelo vrijeme sam imala macke i uvijek ih gnjavila. Kod bake na selu i psa,zeceve,svinje i niceg me nije bilo strah.Uzivala sam biti sa zivotinjama. 
    U srednjoj mi je ovcar uginuo i kupili smo malamuta. Bio je dvije godine star kada su dosli blizanci i lud je za njima.Frajer ima preko 50 kg i ogroman je,ali prema klincima je njezan div pun ljubavi. Buduci da nemam nikakvog kucnog ljubimca trenutno,razmisljamo izmedu psa i macke. U planu mi je oduvijek bilo imati staffa,ali tu bas nisu najbolje prihvaceni i zivim u stanu tako da ce biti neki manji psic. Uzela bi maltezera ili mini pudla kod provjerenog uzgajivaca ili nekog domaceg mjesanca niskog rasta.
    Molim te,ne slusaj pizdarije o tome da se moras rijesiti ljubimca zato sto ti beba dolazi.To su pizdarije ciste!

23. Srpanj 2018. 16:07

Nuni slažem se, mi imamo cane corsa i one ju obožavaju. Prezaštitnički je raspoložena prema njima i sve im dopušta, doslovno jašu na njoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.