Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    23. Srpanj 2018. 16:09

Kani hvala na savjetu, pretpostavljam da nisi bila zadovoljna odnosom prema rodilji 😟 kao ni tvoje poznanice..
    Imam mogucnost ic gore da, iz zg sam inace u split sam doselila prije 2 godine..
    Najvise me muci cijela logistika i organizacija svega prije i nakon poroda ako cu rodit u zg. Jos cu se raspitat deff za oba rodilista🙂

• valentina10
    23. Srpanj 2018. 16:15

Hvala vam Nunii i 4Mommy . Ja sam isto odrasla uz zivotinje i stvarno bi htjela da i moja cura odrasta i razvija empatiju. Jako me sve to zivcira. Stvarno si ljudi daju za pravo da se petljaju u sve i svasta. Laknulo mi je sad jer vidim da nisam NEMAJKA vec sada kakvom me pravi moja okolina. 

23. Srpanj 2018. 16:22

Nama je ona u dvorištu, ne u kući ali isto bi bilo. I nama se većina zgraža kad je vidi jer izgleda kao opasno ali samo izgleda. Moram je držati kad mi neke prijateljice dolaze i znam da im je to grozno ali čisto primjera radi i meni bi bilo grozno da mi muž sjedi satima za kompom i igra tenkove pa nisam nijednoj rekl da ga se riješi. Ja se držim one dok mi nitko ne plaća režije, ne hrani me i oblači nema mi se pravo ni petljati u život

url=https://lilypie.com]

• valentina10
    23. Srpanj 2018. 16:27

Nas psic je jos beba. Ima 5 mjeseci i navodno je staff iako odma da napomenem da mi nije bitna rada psa jer imam i malenu mjesanku koja je morala ostat kod mame jer kad sam se odselila nije se nikako mogla priviknut na novu okolinu pa sam ju teska srca vratila tamo i sad se one druze a mi ju posjecujemo. On sa svojih 5 mjeseci ima vec 12 kila i stvarno je ogroman pas i isto mi je ruzno kad smo u setnji a ljudi ga obilaze u sirokom luku ili kad mi dodu necaci koji na sam pogled na njega vriste a on je tolika dobrica da se to ne moze opisat. Dobro smo odlucili nedam ga nikad i nikome. Osobno mislim da je odgoj psa najbitniji i onda sve bude u redu :)

• Kani07
    23. Srpanj 2018. 16:30

Pticaselicazgst

Kani hvala na savjetu, pretpostavljam da nisi bila zadovoljna odnosom prema rodilji 😟 kao ni tvoje poznanice..
    Imam mogucnost ic gore da, iz zg sam inace u split sam doselila prije 2 godine..
    Najvise me muci cijela logistika i organizacija svega prije i nakon poroda ako cu rodit u zg. Jos cu se raspitat deff za oba rodilista🙂

Da ,humanost o bodova,beba ako je na intezivnoj nikakve informacije veze i vezice moras trazit,a na porod kad te primaju pa ne znam sta bi rekla ,mozda je sad bolje ,kao da ih trazis nesto njiihovo ,ruzno skroz.

💜Karla💜Nicol💙Anton

23. Srpanj 2018. 16:34

Vale slažem se to odgoja, ugl budu kakvi i vlasnici. A nekako mi se čini da su ovi mali psi još luđi, mi svaki put kad naiđemo na nekog maltezera ili pudlu i one je žele pomaziti počnu živčano lajati 😂
    I mi imamo još jednog mješanca, ali on je već dosta star, muž ga davno još našao negdje u snijegu pa donio. 

• Strudlica
    23. Srpanj 2018. 16:38

Da li je koju bolio predio jajnika kad bi dizala nogu? Mene već dva dana u intervalima zna tako zabolit kad idem dignut lijevu nogu taj dio malo niže di bi bio lijevi jajnik? Ne znam je to normalno,ali malo me lagano plaši?

pepe1907
    23. Srpanj 2018. 16:44

vale92

Bok cure. Ja vas citam od kad smo saznali da smo trudni ali evo tek sad sam skupila hrabrosti (recimo to tako) da se ukljucim.
    Sve ste divnee i vi i trbuscici 😍
    Mi smo danas bili na pregledu i ponosni buduci tata je prvi put bio s nama i jos je pod dojmom da leti po kuci 😍 nego htjela sam pitati jel ima netko od vas kucnog ljubimca? S obzirom da nama svi govore da bi s emi trebali rijesit naseg psa prije dolaska bebe jer ce bit problema bla bla. Ja mislim da su to gluposti ali bas me zanima i neko drugo misljene.

imamo 3 mačke koje su stalno u stanu i poludim na takve priče..jedino moze doći do ljubomore..i malo teze ce vam bit kombinirati setnje ali nemojte odustati..i on je clan obitelji bio prije dolaska bebe i sad nakon..sve ostalo pricaju ljudi iz neznanja i mjesaju se di ne trebaju

Bruna92
    23. Srpanj 2018. 16:51

Ja isto imam psa i nemam ga se namjeru rijesiti ni pod razno. On je bio moja beba prije ove prave bebe i nemam ga namjeru zanemariti ili bilo sta drugo. On je clan obitelji i to ce i ostati, a ostali nek gledaju svoj zivot i usredotoce se na njega, mene nek zaobidu 😁
    Ptico, javit cu ti ja za cca 5 mjeseci kako je rodit u splitskom rodilistu 😂😂 naravno ako mozes u Zg, idi... Ja nemam izbora a nisam naisla na nekakve pozitivne price iz splitskog rodilista tako da sam spremna na kaos.. 

Blaza26
    23. Srpanj 2018. 16:51

Nove cure dobrodosle 😍😍
    Mi imamo zlatnog retrivera,sada se selimo u stan,a njega teska srca ostavljamo ovdje,al lijepo mu je i siroko,sveki ce se dobro brinut za njega,tako da se ne brinem,kao da osjeca da idemo,nekako mi tuzan djeluje. Al opet cemo ga vidat skoro svaki dan. A macka je uvijek lezala i blizini mene ili muza,a dok jos nisam ni saznala da sam trudna stalno je letila prema meni i legne tako da mi glavu nasloni na stomak. I dan danas to radi 😍😍😍
    Nevjerovatno je koliko osjecaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.