Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    23. Srpanj 2018. 11:54

Ajme Salatice uzas 😲😲 samo ti njoj lijepo odbrusi i po svome. A sva sreca pa ti je i muz normalan pa ne dopusta da se mijesa. 
    A ti bolesni sestrinsko-bratski odnosi su mi katastrofa, roditelji su tu najvise krivi. 
    Ti po svome i na njene provokoacije lijepo odbrusi sa osmjehom pa nek se j... 😊

truskawka
    23. Srpanj 2018. 11:54

4Mommy

Du onda ćemo mi Pepeljuge ostati tu 😂

I ja cu vam se pridruziti i dalje ovdje jer ne koristim fb 😘😘

❤N i V💙

Blaza26
    23. Srpanj 2018. 12:01

Jao Salatice,nemoj se nervirat... Moja zaova zove muza samo kad joj treba love,stalno kuka kako nema,jadna ona, 4. u mjesecu joj placa,ona zove govori vratit cu ti tada,bla bla,cim placa bude ide se na more,gotivi se posvuda... Al sta bi joj kad nazove i kaze da nema sta djeci skuhat,place... A sutra muz postavlja slike na face kao isli na pizzu 😵
    E na to popizdim.

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 12:02

Ptica, 
    ne znam, ispada da ja ne volim svog brata sto zelim da bude samostalan, u smislu, stvori porodicu. Ne kazem svako svojim putem, samo njega imam, ali zna se da sa muzem gradim zivot, a ne sa bratom i njegovom zenomm, itd hahahha 😂
    A inace, nije bas da me je zastitio i prije sam se ljutila, dok mi tata mudrov nije objasnio, da se on mlad ozenio, da mu sigurno nije lako i da mu je cak nekad teze nego tebi, jer ko je ona tebi, sta te briga za njom, a njemu je ipak sestra na kraju. Umalo da mi brak strada zbog nje, ali sam poslusala tatu i "sisla sa glave muzu" xD 
    Joj necu vise, ali znate koliko mi je pomoglo ovo sto sam ispisala... Obozavam ovaj forum 😍

truskawka
    23. Srpanj 2018. 12:02

Curke lijepe su vam busice svima po redu ❤❤ 
    Za mene kad me uzivo vide misle da sam vec pred porodom, kad kazem da sam na pola puta svi se cude i onda kazem da ih je dvoje pa kao aha onda dobro..hahaha..koje ludosti 🤣🤣
    Ja bi vam se slikala ali nemam sirokokutni objektiv 🤣🤣 jedino ak me netko drugi malo iz daljine poslika mozda me uspije uhvatiti 🤣🤣🤣

❤N i V💙

zadranka86
    23. Srpanj 2018. 12:06

Alooo curkee..Ja san aktuvna jutrs od 7h..Taman dosla doma a sad nisam za nista triba kuhat rucak..Vidim spominjete grupu na fb.Ja nemam profila na fb.tako ako odete necu se moci pridruziti..A lipo mi se druziti s vama i diliti savjete i iskustva..Nisam citala od pocetka ali vidim nema me jutros vi ste se bass raspisale..A busica na pretek..Sve su divne da ne znam koju bi posebno izdvojila...Uff ja san se bass nasetala i umorila..ali popila sa ja i kavu na rivi.Ee ..dadaa..sad san mirna tj.dana😂😂Di ste jel kuhate sto kuhate??Ja cu na tavu jer nemam snage za nis drugo

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    23. Srpanj 2018. 12:08

Ja sam nedavno muzu rekla da ide s mojom sestrom na more,ona se nekad poslijepodne zaleti okupat sama,al on nece ni da cuje,kaze kako cu ja tebe ostavit samu tu na vrucini,a da ja idem doli... Probala sam ga slomit na razne nacine,pa to je par sati,al on nece ni da cuje,samo govori da cemo dogodine s bebom ic,i da njemu more ne fali ni malo 😍
    Dusa moja. Mislim to mi je razmisljanje 😍😍😍
    Neki dan nije htio ni sa momcima sa posla,otisli se samo okupat,za max. 2 ipo sata bi se vratili,al on nece pa nece.
    Rekla sam mu da ode s njima bar i da mi donese u boci mora,nece ni to hahaha

pepe1907
    23. Srpanj 2018. 12:10

Krenula danas vadit krv za guk profil...imam 4 epruvete za popunit danas a jedva mi 2 kapi izašle iz prsta za prvu i odma mi se zgrusale na prstu 😑🤨 ...aparatićem sam mjerila valjda će to uvažit ...joj bas me zezaju s tim

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 12:14

Blaza, 
    :O tu stranu ne znam, ova moja je jaca finansijski od nas i naravno svasta kupuje muzu hahha, ali nekad i meni, nmg da ne napisem istinu xD Mogu misliti kako ti dodje, odvajate iz "svojih usta", a ona po restoranima :/ a mozda ti nisi otisla na picu, da se da njoj (u prenesenom znacenju) :/
    Zaove su izgleda nove svekrve hahah 😂 Et, ja jedva cekam da budemmmm i stvarno cu se truditi da ne budem nametljiva, a isto tako ono truditi se da se osjeca prihvaceno. I znam da ce je nervirati moji mama i tata sa vremenom hahaha, i necu joj zamjeriti (bilo bi licimjerno) pogotovo jer mi je mama malo teza kategorija xD 
    Truskawka, 
    hahahhaa 😍😍😍😍 a bas bih voljela vidjeti, da uporedimo blizanacku i jednoplodnu trudnocu :)) ako uhvatis sliku, saljiii :)) 

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 12:19

p.s. ja sam od Crnogorskog mora oko 9h, a od Makarske 5h, autom, ona je to zamislila 5 nocenja, 6 dana, hahahaha :D Zab sam da vas ima dosta na moru :))
    Pepe,
    srecno sa nalazima 😘
    Blaza, 
    muz ti je predivan i bas pazljiv 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.