Nego gdje nam je Manuella nestala? Ako mi se dobro cini, nema je vec fest dugo...
❤N i V💙
Manuella gusta na Visu i zaboravila je na nas obicne smrtnike 😂😂😁
Nama je nekih 35 km do "najblize lokve" kako je ja zovem. A imamo mnogo lokalnih kupalista na rijekama, par puta sam bila... Al vise volim more 😍
Salatice nemoj se nervirat. Kad ti dođe muž napravi vam sokić,neku voćnu salatu,iziđite na balkon,umočite noge u lavor,i guštajte 😊😊😊
Manuella gusta na Visu i zaboravila je na nas obicne smrtnike 😂😂😁
Aaaa blago joj se 🤗🤗 mi smo sad niza klasa za nju 🤣🤣 valjda ce nas se sjetiti opet jednom 😋😋
❤N i V💙
Salatice, sličan odnos ima moja mama (i njene sestre) sa svojim bratom. on jedini muški uz tri sestre. one njemu režu meso na sitne komade prije nego što mu serviraju, zovu se 50 puta dnevno, kupuju mu toalet papir bez da pitaju jel mu treba (odnosno, one znaju da li mu treba), itd itd. čovjek ima ženu (pričamo o ljudima koji su svi više manje oko 60 god starosti) koju oni baš ni ne doživljavaju. odnosno, misle samo na njega kao njega, ne na njih kao par. isto tako bi sigurno predložile da ide s njima na more da ona slučajno ne može. navikla sam već na njih, iako nikako ne odobravam. stvarno se ježim od bilo kakvih kolektivnih svijesti, odluka i slično. za vikend sam bila s njima i rekli su da su razmišljali i da im se sviđaju imena Luka, Jan i Noa. eto, vijećali o imenu mog sina :D rekla sam samo ... aha, dobro. više stvarno ne zarezujem taj njihov mentalitet.
ovih dana malo razmišljam u kojoj bolnici bi rodila. mislila sam prvotno u Petrovoj, ali sad mi kolegica ispričala neke dvije nedavne horor priče u Petrovoj, pa nisam ziher.
Moj muž nema sestre, ima samo brata. Sva sreća ,😂😂😂😂.
Kad pročitam ove horor priče o opsesivnim zaovama i obiteljskim vijećanjima za tuđe dijete i njegovo ime, hvalim Boga što su moji koliko toliko normalni 😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
ovih dana malo razmišljam u kojoj bolnici bi rodila. mislila sam prvotno u Petrovoj, ali sad mi kolegica ispričala neke dvije nedavne horor priče u Petrovoj, pa nisam ziher.
Meni su svi koje sam pitala predlozili Merkur
Barbie ajme ja poludim kad mi netko kaze nesto za ime..onak covjece pa ja cu si sama nazvati djecu kako zelim necete mi vi odrediti..najgore mi je kad me netko pita o kojim imenima razmisljam i onda ja glupaca kazem i onda se oni zgrazaju kao joj pa zasto bas to pa zasto bas ovo pa to ime nije bas neko pa ovo pa ono..ma reko odite mi svi u pm!! I jednom sam prije cak nego sam bila trudna rekla kako bi mozda da mi se curica zove Eva i onda sam dobila zgrazanje ajme pa onda moras sinu dati ime Adam..ma reko je li??a zasto??kao pa Eva i Adam moraju biti skupa u paru..i bas sam se bila naljutila i odbrusila sam reko Eva ce si naci svojeg Adama nece joj brat biti Adam.
Kaj se tice bolnice ja cu definitivno u Vinogradsku.
❤N i V💙
Barbieajme ja poludim kad mi netko kaze nesto za ime..onak covjece pa ja cu si sama nazvati djecu kako zelim necete mi vi odrediti..najgore mi je kad me netko pita o kojim imenima razmisljam i onda ja glupaca kazem i onda se oni zgrazaju kao joj pa zasto bas to pa zasto bas ovo pa to ime nije bas neko pa ovo pa ono..ma reko odite mi svi u pm!! I jednom sam prije cak nego sam bila trudna rekla kako bi mozda da mi se curica zove Eva i onda sam dobila zgrazanje ajme pa onda moras sinu dati ime Adam..ma reko je li??a zasto??kao pa Eva i Adam moraju biti skupa u paru..i bas sam se bila naljutila i odbrusila sam reko Eva ce si naci svojeg Adama nece joj brat biti Adam.
Kaj se tice bolnice ja cu definitivno u Vinogradsku.
Ja sam rekla svojoj baki da ako ce biti decko da ce se zvat Marko i ona mi je na to rekla ako ga tako nazovem da joj se vise nikad u zivotu ne obratim. I evo ne pricamo vec 3 mjeseca i super mi je 😁 pusti budale svasta pricaju
Sortiraj odgovore
Najstariji