Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    23. Srpanj 2018. 11:20

mene jedna pitala jel nosim steznik jer mi je trbuh tako mali. nisam baš doživjela kao kompliment :D

Mateja i Anavi, lijepe bušice <3

du1988
    23. Srpanj 2018. 11:20

Vecina foruma je vec dogurala ili presla polovicu, bravo cure!! ❤️❤️Mene opet pucaju moje dobre, stare paranoje je li sve ok s bebacem jer me nista ne zateze, ne mucim se, imam snage za sve i tako.  kad ce taj 8.8. 😳😳

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    23. Srpanj 2018. 11:24

Lijepe busice Mateja i Anavi 🙂🙂 fino rastete 🤩
    Nekako se i meni cini da ljudi ocekuju da u ovim tjednima imamo puno vece buse, mene isto pitaju da di se mala sakrila 😂 jedva cekam da nam doslovno preko noci narastu i budu velike 😍

Ana89
    23. Srpanj 2018. 11:27

barbiemama

mene jedna pitala jel nosim steznik jer mi je trbuh tako mali. nisam baš doživjela kao kompliment :D

Mateja i Anavi, lijepe bušice &lt;3

Pusti ih, samo su zavidne. Ti samo uživaj u trudnoći 😉

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 11:27

Ja sam popizdila, blago receno. 
    Samo da docekam dan da mi se uda zaova xD Da postane normalna sestra hahaha (imam i ja brata, i znam sta je ta ljubav). Zamisli, pise mi, da mu je pisala da idu na more njih dvoje (ono ja sam vec rekla davno da pauziram ove godine), da nema s kim, niko ne moze, zao joj njega, oplete ona pricu. Meni pritisak 200 znaci kad ugleda poruku. Napisem joj, da se ne rastajemo u trudnoci, i da nije fer, da razmisli, zena trudna kuci lezi, kuva se, ne smije ici, a on sa sestrom na moru na gotivi, u fazonu ko te je*e xD I da mu slobodno pise, ali da je dobila odgovor i dobice isti od njega hahahahaha.
    Pa dokle... stvarno nije ok, zamisljam da je od mog brata zena trudna poslije toliko problema i da ja imam zelju da ih razdvojim i da odemo na more xD I da nije trudna ne bih htjela, kamoli da jeste. Sad, jesam ja luda ili ona? Jedna jeste 😂 Inace ima 31 godinu, starija je od nas 4 i 5 godina. Nije klinka znaci. 

Sunflower! 🌻
    23. Srpanj 2018. 11:40

Salatice, ja bi rekla luda ona, i to luda ko siba! Ne znam iskreno kak joj to opce palo na pamet predlozit... i ja bi poludila na tvom mjestu 😳

Ana89
    23. Srpanj 2018. 11:43

Salatica9192

Samo da docekam dan da mi se uda zaova xD Da postane normalna sestra hahaha (imam i ja brata, i znam sta je ta ljubav). Zamisli, pise mi, da mu je pisala da idu na more njih dvoje (ono ja sam vec rekla davno da pauziram ove godine), da nema s kim, niko ne moze, zao joj njega, oplete ona pricu. Meni pritisak 200 znaci kad ugleda poruku. Napisem joj, da se ne rastajemo u trudnoci, i da nije fer, da razmisli, zena trudna kuci lezi, kuva se, ne smije ici, a on sa sestrom na moru na gotivi, u fazonu ko te je*e xD I da mu slobodno pise, ali da je dobila odgovor i dobice isti od njega hahahahaha.
    Pa dokle… stvarno nije ok, zamisljam da je od mog brata zena trudna poslije toliko problema i da ja imam zelju da ih razdvojim i da odemo na more xD I da nije trudna ne bih htjela, kamoli da jeste. Sad, jesam ja luda ili ona? Jedna jeste 😂 Inace ima 31 godinu, starija je od nas 4 i 5 godina. Nije klinka znaci.

Koja likuša. Ne razumiju žene što znači bit trudan i u braku dok to ne iskuse. A muž ako je pametan ostaje doma sa ženom😀. Salatice, sigurna sam da ćeš ti to srediti

url=https://daisypath.com]

AllieH
    23. Srpanj 2018. 11:46

du1988

Vecina foruma je vec dogurala ili presla polovicu, bravo cure!! ❤️❤️Mene opet pucaju moje dobre, stare paranoje je li sve ok s bebacem jer me nista ne zateze, ne mucim se, imam snage za sve i tako. kad ce taj 8.8. 😳😳

U potpunosti razumijem, tako mi je i samoj. Moj pregled je u petak, na rubu sam da nazovem dr. i smuljam kako bih išla na more prije nego smo planirali pa ako može i pregled koji dan ranije. 

Luka ❤

AllieH
    23. Srpanj 2018. 11:49

Salatica9192

Pa dokle… stvarno nije ok, zamisljam da je od mog brata zena trudna poslije toliko problema i da ja imam zelju da ih razdvojim i da odemo na more xD I da nije trudna ne bih htjela, kamoli da jeste. Sad, jesam ja luda ili ona? Jedna jeste 😂 Inace ima 31 godinu, starija je od nas 4 i 5 godina. Nije klinka znaci.

Evo ne ne mogu ni zamisli na koju foru uopće netko dođe na tako neku fiks ideju. 

Luka ❤

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 11:50

Ma sta sam od nje prezivjela "niko tebe ne voli ko tvoja sestra"  itd. Jbt, kao suparnica mi haha, nekad pomislim da je bolesna xD Na nasem vjencanju je ladno kupila vjencanicu (ono nije balska, vec pada niz tijelo) u vjencanica shopu i hvalila se kako su poslije na afteru u klubu mislili da je mlada hahaha 😂 Pjevala onu neku "najvisee te volii tvoja sestraaa" pjesmu, sto ja ne volim te pjesme, i ona i svekrva to gledaju i placu, kao jaoo koliko ga voli hahaha 😂 Za bebu je dala komentar, kako je jedna zena saznala za trudnocu i izjavila "mogu misliti kako je N. koliko joj je drago" a ona je odgovorila "a tek meni" znas li koliko ja volim djecu hahahaha, ispade da ce ona vise voljeti moju bebu od mene, mame xD A naj najnovije, upoznala momka, i toliko puta je ponovila da lici na muza mog (njenog brata), da je bolesno postalo xD I do sutra bih mogla pisati, ovako kad sastavim na jednom mjestu, skontam da stvarno nije uredna i svaka mi cast sto je nisam zabila u pm, iz nekog postovanja prema muzu.
    Izvinjavam se na dugom postu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.