Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    20. Srpanj 2018. 10:03

Jutro svima 😊

Barbie super za Plitvice, hodanje, izlet i domacu klopu😍 sto kazes najbolje ic u proljece ili jesen, nije guzva.
    Bruna hahaha samo se ti ispucaj na fejsu, ima stvarno svakakvih ljudi da ti muka dodje 🙄

Sto se tlaka tice meni je uvijek oko 125-85 i to mi je ok. Cim padne osjetim to za poludit, odmah sjedam i casa vode za pocetak. 🙂 slazem se sa salaticom, svatko ima svoj normalan tlak i osjeti svaku vecu promjenu. 
    Kakvi su planovi za vikend? Mi cemo napokon na kupanje 😁😁😁😍😍 ajme jedva cekam. 
    Da i s vama podjelim, malena se pocela javljati. Lupka svako malo. 😍😍 prekrasan osjecaj. Muz je jucer stavio uho na trbuh kao osluskuje i lupila ja tri puta.  Bio je presretan 😍 tako da nam je bas veselo 🤗

Mina93
    20. Srpanj 2018. 10:04

AllieH

Dobro jutro! Mrtva sam, mrtva. Kuma je noćas rađala, bila je u rađaoni od jučer poslijepodne, na kraju je noćas oko 4 rodila na carski. Cijelu noć sam se budila i čekala neke vijesti. Najbitnije da je na kraju sve dobro prošlo i stiglo mi je kumče na svijet. Savršena je i preslatka i jedva čekam da ju vidim!
    Što se tiče bočica, dudica i ostalog, nisam još ni počela gledati, nekako mi je prerano i kao što je netko rekao, jednostavno se ne usudim pozabaviti tim stvarima ovako rano. Dobila sam neki dan od prijateljica Tommee Tippee dude kao 2 u pakiranju, ali sam ih brže bolje spremila u ladicu. Pregled mi je za tjedan dana i ne mogu dočekati, jednostavno se predobro osjećam da mi stalno prolazi kroz glavu je li sve ok.

Cestitke na kumcetu 😍😍
    Meni pregled u pon, i tocno znam kako ti je, toliko sr dobro osjecam da me strah svakog pregleda da ce mi rec da nesto nije u redu.. 

Pticaselicazgst
    20. Srpanj 2018. 10:11

Allie cestitke 😊 di je kuma rodila? 
    Znam kako vam je i da je cudno da nema simptoma, zato kazu da je drugo tromjesečje najbolje i najljepse. Sigurna sam da je sve u redu s bebicama 😍

Miranda
    20. Srpanj 2018. 10:16

Salatice slazem se, raspon urednog krvnog tlaka je velik i klinicki znacajan nizak tlak je tek 90/60 tako da je nekima 100/80 super a nekima je s takvim tlakom vec lose, bez obzira sto je samo nizi od uobicajenog. 
    Allie cestitke kumi 😍😍
    Bruna ja sam se bas zbog toga maknula s facea 🤦‍♀️ Pogotovo jos kad vidim da mi netko poznat prosipa takvu pamet odmah mi tlak skoci. 
    Barbie super su slike 😍 A da, tijekom sezone nema dana u tjednu kad nije guzva. 
    I ja sam vec nestrpljiva za pregled, jedva cekam. 

Salatica9192
    20. Srpanj 2018. 10:21

Allieh, 
    cestitammm :))) Neka je ziva i zdrava 😊😊😊😊
    Mina93, 
    ti si u metropoli hahah, ja kada bih po svom naselju setala u 2,3 bilo bi izludili hahaha, mi i mozda po koji duh (pored groblja zivim xD) i poneka pijanica hahaha :D Ali da se malo solidarise i procaska sa mnom, to bi mogao 😂
    Ptica, 
    ti si kao i jaaa 😊😊😊😊 Bas mi je drago, obicno svima nizak ili ono ako povisi nekom trenutno, kod mene je to stalno tako i bolje podnosim 135 sa 90, nego 100 sa 70 haha, kada se slucajno nekad dese te promjene. A super za bebacaaa, premocno jee, i ja stalno osjetim, ne moram vise lezati da samo tada :) Puno smo mirnije sad 😊 A ja sam sutra na svadbi i radujem se dobroj corbi i nicemu drugom hahaha (inace ne gotivim to, ne plesem, sjedim i caskam, a ako imam lose drustvo, umirem od dosade xD) 

barbiemama
    20. Srpanj 2018. 11:18

Allie, čestitam na kumčetu :)

i ja sam nekada svađalački raspoložena kad vidim glupe komentare na fejsu, ali prođe mi kroz glavu da se nema smisla svađati pa ipak ne ulazim u diskusiju. budale ostaju budale. to kaj se ja živciram neće promijeniti tu činjenicu.

AllieH
    20. Srpanj 2018. 11:28

Hvala cure! Ptico, u VK je rodila. 
    Po pitanju fejsa, apsolutno nikad ne komentiram ništa ispod ikakvih javnih članaka i bilo čega, smatram da nema smisla.  
    Ajme vi što ćete na kupanje, ja ne mogu dočekati, mi na more idemo tek druge nedjelje. Nadam se da će nas vrijeme poslužiti. 

Luka ❤

Ana89
    20. Srpanj 2018. 11:31

Prži i prži 😫😫😫 Bila sam kod soc gin. po doznake za komplikacije, na zavodu, u jednom trenu sam ostala bez zraka i počelo mi se crnit. Da sam idem mjeriti tlak ne bi mi bio veći od 80/50 😂
    Sad sam sjela. Mali me pošteno lupnuo 😍😍😍 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Enna010
    20. Srpanj 2018. 11:40

Kako vi osjetite bebu ja kao slabije i nekad malo jace vibracije vecinom u donjem dijelu stomaka i na lijevoj strani, stvarno je sreca najveca❤️ispocetka sam bila ubjedjena da se nesto cudno desava sa crijevima.. 😄

zadranka86
    20. Srpanj 2018. 12:07

Drage moje..PODIZEM TEMUUU..Vidim bass ste raspravljale o tlaku..Ja danima patim od glavobolje pritiska u celu ocima nosu i zadnjem djelu galve..Jutros odvezla malu doktoru ima virozu i upitam njenu doki za tu moju cudnuu glavobolju..Kaze provjerite tlak..Reko uvik mi je bio ok..Prije dva dana na kontroli noralan skolski..I aj odem ja u apoteku i teta izmjeri 90/70 nakon burreka i kave on 90/80 dodem kuci on 80/50..sad san se prestrasila..Takoooo nisko...Koje posljedice mogu bit za bebu..sto mi je cinit i jel to alarmantno..Ja se osjecam ok samo glavobolja koju cak ne bi prepidala tome nego sinusima..Dajte cure zene savjet nesto bar malo me ohrabrite..osjecam se😣😣😣😥😥

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.