Je, je, stvarno odlican doktor. I UZV mi je napravio. Ima promjena na stitnjaci, ali nije ista znakovito. Ne podivlja li opet tokom trudnoce, kad rodim ce me polako skidat sa tableta. Ma doooobro je sve 🙂🙂
Cak su mi i mucnine i povracanja koje su trajale punih 5 dana prestale.
Kupila sam si 3 donja dijela kupaceg i spremna sam za more punom parom (dosad sam se samo "bucnila" 2 puta) 😎
Pepe probala sam i s mlijekom ali ni to mi ne pase.. samo kisele jabuke i breskve mogu jest da ne bljucnem hah.. snaci cu se nekak ak nista otici cu u petrovu
Je, je, stvarno odlican doktor. I UZV mi je napravio. Ima promjena na stitnjaci, ali nije ista znakovito. Ne podivlja li opet tokom trudnoce, kad rodim ce me polako skidat sa tableta. Ma doooobro je sve 🙂🙂
Cak su mi i mucnine i povracanja koje su trajale punih 5 dana prestale.
Kupila sam si 3 donja dijela kupaceg i spremna sam za more punom parom (dosad sam se samo "bucnila" 2 puta) 😎
Kod kojeg doktora ides?
Maggie, slazem se ovo za bocice... evo moj mali u zivotu nije iz bocice popio, jednostavno nije bilo potrebe za njom jer smo bili na sisi cijelo vrijeme. A kad smo krenuli s dohranom i vodom kupila sam neku kljunasicu u Ikei i davala mu vodu na nju prvo vrijeme, nakon par mjeseci se prebacili iz case. Caj nikad nije pio, znaci sisa 15 mjeseci i kasnije voda na casu. Tako da curke koje imate u blizini trgovine, ljekarne, dm i slicno, a namjeravate dojiti, stvarno mislim da nema potrebe da kupujete bocice unaprijed, pogotovo ove skuplje, u slucaju da vam zatreba uvijek lako skoknete po to il posaljete nekog... takvo je barem moje iskustvo bilo 😅
Maggie potpisujem ovo za bočice, moje iskustvo s mlađom je isključivo dojenje prvih 6 mj bez dodavanja vode i kasnije je odbijala i bocu i dudu, znači uopće ih nismo koristili, tako da ima i takve djece. U slučaju da vam treba lako kupite. Žao mi je samo da se zamarate s recenzijama dj bočica jer nijedna nije čudotvorna i ne može spriječiti kolike, to mi se sve čini kao papilova. Pojednostavnimo sebi život 😘
url=https://lilypie.com]
Jos da se nadovezem, znam ja da sve mi imamo nekako potrebu SVEE pripremit i sve bi kupile jer nas povuce ta neka baby shopping euforija, al stvarno sam misljenja da trziste nudi hrpetinu gluposti za bebe koje su zapravo totalno nepotrebne i koriste se mozda mjesec dva a kostaju ko suho zlato... ne mislim sad konkretno na bocice, al ono stvari tipa neka perverzna 10 u 1 kuhala za kasice od par tisuca kuna... sjecam se da sam gledala tak nesto sva fascinirana prije nego smo kretali s dohranom i kombinirala kak da kupim i onda na kraju zahvaljivala bogu kaj nisam pljunula novce jer mi je dijete pojelo valjda dvije kasice u zivotu, gadilo mu se sve miksano i odmah smo isli na sitne sitne komadice 😅
Tako da moj vam je savjet da kupite ono stvarno neophodno, a sve te super cool gadgete dvaput promislite i pricekajte uvijek tjedan dva prije nego impulzivno potrosite novce, velike su sanse da u tom periodu shvatite da vam to fkt ne treba 😂
I kad smo vec kod toga kaj vam stvarno treba, sjetila sam se onih Vir ulozaka 😂😂😂😂😂😂 muka me odmah ulovila kad pomislim na njih i jednokratne gacice 🤣 i sjetim se odmah i muza koji je svaki drugi dan iso u ducan po par paketa i ispitivao pa dobro kolko ce toga jos trebat, ovo ispada skuplje od pelena 🤣🤣🤣
I ja imam slicno iskustvo, bocicu do 6 mj nismo trebale uopce, tek kasnije kljunasice. Imala sam doma jednu malu za svaki slucaj ali nije nikad iskoristena tako da mislim da nema smisla unaprijed previse kupovati, pogotovo setove u kojima ima svega i svacega a pola ce ostati neiskoristeno.
Maggie dobri ste, nama 10 jaja traje tjedan dana. Uzivas 😍
Hvala pticice 😘 razmisljam da promjenim svoju pa svaki savjet dobro dodje 🤗
Nalaz je dobar i to je najbitnije 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji