Zadranka sok i kava mene dignu iz te glavobolje i preniskog pritiska i nesto slano tipa stapica trebalo bi da ti bude bolje.. meni je prirodno nizak pa sam navikla mislim da ne bi trebalo imati uticaja na bebu ali evo javice se neko
Zadranka zao mi je da se tako osjecas, ali najbolji savjet ti moze dat tvoj doktor.
Ono sto ja znam da je bolje imat niski nego visoki tlak, probaj si pomoc prirodnim metodama. Naci ces svasta online, ali svakako se posavjetuj sa doktorom. On ima najbolji uvid u tvoju trudnocu, opce fizičko stanje itd..
Mozda je ovo samo i ta faza trudnoce i proc ce samo od sebe, zao mi je da se mucis toliko. Stvarno se nadam da ce te brzo proci 🙏
Zadranka pij sto vise vode i pojedi nesto slano ako tako nisko padne. Kavu radije izbjegavaj jer ona brzo digne tlak ali onda ga jako brzo i srusi jos nize nego sto je bio. Moguce da te zbog tako niskog tlaka boli glava, izbjegavaj sunce i ove lude temperature vani i laganini sve. Ne znam jesi li provjeravala hemoglobin i feritin, anemija moze biti povezana s niskim tlakom. Bebi ne moze nista biti, bez brige.
Sto da radim s 40 jaja? 😅 Buduca susjeda se vratila sa sela nedavno, dala mi je danas 30 jaja a vec imamo 10 u frizideru. Sve mi se cini da cu pola proslijediti, ne mozemo to sve potrositi.
Kad sam kod buducih susjeda, evo treci tjedan zavrsava otkad smo predali papire za dozvolu. Procjena od 2 tjedna moze macku o rep 🙈😬
Miranda ja sam jedan put pravila kolac od 30 jaja. Ledeni vjetar. I u koru ide 10 bjelanjaka,i ta se kora takno ispece i prereze na 3 dijela,pa dobijes "strucu" kolac. Medutim meni bio rodendan i puno gostiju trebalo biti,i ja svaku koru posebno pekla pa dobila veeeliku tortu. A zutanjci idu u kremu . ugl savrsen kolac,prepun sezonskog voca.... Jao sad bi jedan komadic 😫
Zadrankapij sto vise vode i pojedi nesto slano ako tako nisko padne. Kavu radije izbjegavaj jer ona brzo digne tlak ali onda ga jako brzo i srusi jos nize nego sto je bio. Moguce da te zbog tako niskog tlaka boli glava, izbjegavaj sunce i ove lude temperature vani i laganini sve. Ne znam jesi li provjeravala hemoglobin i feritin, anemija moze biti povezana s niskim tlakom. Bebi ne moze nista biti, bez brige.
Sto da radim s 40 jaja? 😅 Buduca susjeda se vratila sa sela nedavno, dala mi je danas 30 jaja a vec imamo 10 u frizideru. Sve mi se cini da cu pola proslijediti, ne mozemo to sve potrositi.
Kad sam kod buducih susjeda, evo treci tjedan zavrsava otkad smo predali papire za dozvolu. Procjena od 2 tjedna moze macku o rep 🙈😬
Uskrsnju pogacu 😁😂 znam da nije sezona al meni se tako jede, ja ju obozavaaaaaam, a muz nista, pojede krisku i gotovo, al bolje, vise za mene, jer meni mama oduvijek oko Uskrsa radi vise tura pogaca jer se pojede u sekund, navikli smo otkad smo bili mali i sad mi u zg nema ko radit, morat cu mamu pitat recept i probat dogodine, a sad razmisljam da ju probam nagovorit da ih napravi 😂
Bok curke.. vidim danas svi muku mucimo s tlakom, ja osjecam da mi je tolko nizak da se jedva s kauca dizem, da ne pricam ako moram po stepenicama, samo mi se crni. Kad malog uspavam popodne idem i ja k njemu, malo da nadodem 🙊
Mene je inace ulovila neka zelja da krenem sve pripremat za malca, a jos mi ranoo 🤣 Najradije bi izvukla svu robicu od starijeg, oprala, slagala i sopingirala kaj mi treba al se suzdrzavam jer stvaaarno jos stignem 🤣
Iako sam danas sa H&M-a narucila par stvarcica, bodice, hlacice i pidzamu za sebe, bilo na snizenju pa mi bilo zao propustiti a svakako ce trebati.
Btw, htjela sam pitat vas mame kojima je ovo drugo, trece dijete, jel nosite svoje starije klince? Meni je nezamislivo da ga ne nosim, ne osjecam da mi je to neki preveliki napor i obzirom da je s trudnocom sve ok mislim da nemam razlog da ga ne nosim... ali na dnevnoj bazi dobivam iscudavanja tipa “ajmee zakaj ga nosis”, “dizes maloga?”, “joj ne bi ga smjela nosit”... vec su mi se popeli na vrh one stvari 😅
miranda meni moji kad dodju iz slavonije ponesu po 50 jaja...drzim u frickasu i trosim po potrebi. bez beda mogu stajati 4-5 tjedana tako da stignes potrositi. Ja napravim provjeru jesu li dobra tako da ih stavim u vodu i sve dok ne plutaju su dobra! provjereno 😂
url=https://lilypie.com]
Bok curke.. vidim danas svi muku mucimo s tlakom, ja osjecam da mi je tolko nizak da se jedva s kauca dizem, da ne pricam ako moram po stepenicama, samo mi se crni. Kad malog uspavam popodne idem i ja k njemu, malo da nadodem 🙊
Mene je inace ulovila neka zelja da krenem sve pripremat za malca, a jos mi ranoo 🤣 Najradije bi izvukla svu robicu od starijeg, oprala, slagala i sopingirala kaj mi treba al se suzdrzavam jer stvaaarno jos stignem 🤣
Iako sam danas sa H&M-a narucila par stvarcica, bodice, hlacice i pidzamu za sebe, bilo na snizenju pa mi bilo zao propustiti a svakako ce trebati.
Btw, htjela sam pitat vas mame kojima je ovo drugo, trece dijete, jel nosite svoje starije klince? Meni je nezamislivo da ga ne nosim, ne osjecam da mi je to neki preveliki napor i obzirom da je s trudnocom sve ok mislim da nemam razlog da ga ne nosim… ali na dnevnoj bazi dobivam iscudavanja tipa “ajmee zakaj ga nosis”, “dizes maloga?”, “joj ne bi ga smjela nosit”… vec su mi se popeli na vrh one stvari 😅
Ja imam necaka sad ce 2god, stariju nećakinju ne dizem jer kazem da mi je teska da ne smijem, al ovog stalno i bez problema.. Iako mi na prvu muz prigovara, ali malo je popustio, a njegovi da ne kazem, oni bi me svi zatvorili pod stakleno zvono, strasno, zadnji put smo se posvadjali jer sam rekla da ga mogu dizat i da cu ja to sama odlucit pa se njegov stari nafunjio, al nemam zivaca uopce se suzdrzavat sad
Zadrankapij sto vise vode i pojedi nesto slano ako tako nisko padne. Kavu radije izbjegavaj jer ona brzo digne tlak ali onda ga jako brzo i srusi jos nize nego sto je bio. Moguce da te zbog tako niskog tlaka boli glava, izbjegavaj sunce i ove lude temperature vani i laganini sve. Ne znam jesi li provjeravala hemoglobin i feritin, anemija moze biti povezana s niskim tlakom. Bebi ne moze nista biti, bez brige.
Kremsnite 🤗🤗
❤N i V💙
Cure probavm evo nalivam se bode jutros san slani butek poila sad cu rucat pa cu si izmjerit..zvala san dok.kaze sestra to je kao ok tlak nije za uzbunu..Za glavibolju kao da ako nastavi tako da slobodno odem u bolnicu na hitni prijem da ce mi tamo napravit obradu labaratorijsku..izvadit krv urin..Pa eli da se vidi mozda tu uzrok tolike glavobolje..Ja se iskreno nadam da necuuu doc do toga..Uzela san more u bocu od 1.5l....I sto bi ja to po svom rekla usmrkavam se s morem..Pokusat cu s tim..ukoliko su sinusi moralo bi popustit i procistit..Kupila san Lupocet ne volim nikakve tablete u trudnici ali mislim da cu bit primarna popit..Sad mi je bass naj vise pritisak nos oci i celo..Srica trenutno ne udara u glavu..Do kad..nemam pojma..Ufff zene moje sastavilo brate i gotovo..Onda mame lupocet mogu znaci bez problema siknut sad posli rucka🤔🤔nadam se da ce popustit do ponediljka..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji