Ej cure.
Imam pitanje... Od pocetka trudnoce sam do prije 2 tjedna povracala jednom do dvaput tjedno, otkad sam u 12om tt svaki dan povracam po 4-5 pa i 6 puta. Nista sto pojedem mi ne odgovara pa cak ni sama obicna voda. Mrzim povracat cijelo lice i vrat mi je ljubicast od naprezanja... Preporuke kaj da radim?
Ej cure.
Imam pitanje… Od pocetka trudnoce sam do prije 2 tjedna povracala jednom do dvaput tjedno, otkad sam u 12om tt svaki dan povracam po 4-5 pa i 6 puta. Nista sto pojedem mi ne odgovara pa cak ni sama obicna voda. Mrzim povracat cijelo lice i vrat mi je ljubicast od naprezanja… Preporuke kaj da radim?
Joj stvarno mi je zao,i ja od 12 tt povracam bar jednom dnevno. A do 12 je bili 1-2 puta tjedno.
Nezz kako bi ti pomogla? Promijeni malo prehranu bar tjedan,vidi oce ti pomoc,jedi nesto lagano i vise puta dnevno,sto ti god ne pase izbaci.
Sad imaju neki cajevi to ce ti cure bolje rec,mislim da je od đumbira.
Nadam se da ce ti sve tegobe uskoro proc 😘
meni je đumbir pomogao za mučninu. kad bih osjetila mučninu, uzela bih bombon i cuclala. nije pomoglo svaki put, ali dosta puta. inače nema nekog recepta, nažalost. ali za utjehu, jednog dana jednostavno prođu mučnine :)
Zadrankapij sto vise vode i pojedi nesto slano ako tako nisko padne. Kavu radije izbjegavaj jer ona brzo digne tlak ali onda ga jako brzo i srusi jos nize nego sto je bio. Moguce da te zbog tako niskog tlaka boli glava, izbjegavaj sunce i ove lude temperature vani i laganini sve. Ne znam jesi li provjeravala hemoglobin i feritin, anemija moze biti povezana s niskim tlakom. Bebi ne moze nista biti, bez brige.
Sto da radim s 40 jaja? 😅 Buduca susjeda se vratila sa sela nedavno, dala mi je danas 30 jaja a vec imamo 10 u frizideru. Sve mi se cini da cu pola proslijediti, ne mozemo to sve potrositi.
Kad sam kod buducih susjeda, evo treci tjedan zavrsava otkad smo predali papire za dozvolu. Procjena od 2 tjedna moze macku o rep 🙈😬
Hvala draga..samo da uspijem ovu glavobolju i pritisak rijesit…Nadam se ..Uzela san si mora za kuci pa cu ono provat to u nosu sve procostit ne bi pomoglo..A za bolove san kupila Lupocet pa cu stvarnoo morati popit…Jer to je vec danima bez stajanja bol..tako da vise ne mogu trpit..😣😐
Ja sam imala takve glavobolje pet dana u komadu nije prestajalo. Tlak samo jedan dan skočio. Ali se smirio. Bila na hitnoj ( ali.irska ) tako da mi nisu pomogli čak me ni pregledali. I onda je prošlo. Tri dana bilo mirno i evo danas opet. Urin je ok tako da neznam od čega.
Bila na kontroli stitnjace. TSH je sa 5.33 pao na 3.06 u 3 tjedna. Ja sretna. Povecalo mi dozu euthyroxa sa 25 na 37.5, vikendom 50.
Budala sam se prepala da nije mozda da nesto nije u redu sa bebom kad je to tako brzo regulirano. Doktor kaze da manje gledam google 🤣
Sve u svemu, sad sam u iscekivanju 02.08. i kombiniranog.
Ej cure.
Imam pitanje… Od pocetka trudnoce sam do prije 2 tjedna povracala jednom do dvaput tjedno, otkad sam u 12om tt svaki dan povracam po 4-5 pa i 6 puta. Nista sto pojedem mi ne odgovara pa cak ni sama obicna voda. Mrzim povracat cijelo lice i vrat mi je ljubicast od naprezanja… Preporuke kaj da radim?
Ja sam živila na hladnom mlijeku i čoko ljuskicama iz lidla...😁 jer sam negdje pročitala da je nekoj ženi hladbo mlijeko pomoglo, ja sak i od đumbira povratila, eno imam punu kutiju tih tableta
Bila na kontroli stitnjace. TSH je sa 5.33 pao na 3.06 u 3 tjedna. Ja sretna. Povecalo mi dozu euthyroxa sa 25 na 37.5, vikendom 50.
Budala sam se prepala da nije mozda da nesto nije u redu sa bebom kad je to tako brzo regulirano. Doktor kaze da manje gledam google 🤣
Sve u svemu, sad sam u iscekivanju 02.08. i kombiniranog.
Super za tsh 😊😊 bitno da se smanjuje i da je pod kontrolom 🤗 hihihi dobar ti je doktor 😂😂
Doletit ce i taj pregled, vrijeme prebrzo prolazi 🙂
Hvala na prijedlozima 😘😘 Ledeni vjetar mi je najvise zapeo za oko 😍 Kremsnite ne volim ali mogu vama napraviti ako cete doci 😂
Du hvala na info, bome nisam mislila da mogu stajati 5 tjedana. Super, onda stignemo potrositi.
Strudlice inace je ali s obzirom da su joj se u 15 min stalno mijenjale vrijednosti, vjerujem da je samo u tom trenu ulovila takvog. Nije bas ni pouzdano mjeriti tlak odmah s ceste, ovisi i u kojem polozaju se mjeri i kakvi su otkucaji srca jer sve to utjece.
Daja pazi da ne dehidriras. Ako povracas toliko puta dnevno i ni s vodom ne mozes na kraju bilo bi dobro da odes na hitnu, dat ce ti infuziju i vjerojatno ces se osjecati bar malo bolje i sprijeciti dehidraciju. Meni je isto dumbir najvise pomagao, u kombinaciji s limunom.
Pticice super za stitnjacu 😊😘
Ajme dok vas ja polovim...
Pepe je čini mi se pitala "kako to misliš?" na nečiji komentar da ne treba kupovati dude i bočice, a nisam zamijetila odgovor. Ja uglavnom ne planiram kupovati ni dude ni bočice dok ne vidim kako će beba papati. Koliko sam ja shvatila, ako beba redovito sisa, ne treba joj davati ni vode ni čaja pa čemu onda bočica do 6. mjeseca... Ako se pokaže da treba, poslat ću muža u dućan, nazad je za 15 min. Nek me isprave iskusne mame ako to nije ok razmišljanje.
Miranda, muž i ja smažemo 30 jaja u tjedan dana. Ja ću ti olakšati, ne moraš peći kolače, samo pošalji za N. Zagreb . Ako ti se baš rade kolači, preporučam creme brulee (ne znam kak se piše), a ne bih se bunila ni protiv ledenog vjetra. Iako, nije ni meni sad loše (sjela na sladoled u Vinceku s friško kupljenom knjigom):
Ja sam bila na slancima, krekerima i jogurtu. Dugo vremena. Nisam ništa mogla stavit u sebe, a kamoli osjetit miris svježe kuhane hrane. Povratila sam sve skupa 5 puta, ali muka po cijele dane do 11,12. tt
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji