Paket je napravljen tako da ima bočice i dude unutra po uzrastima zato je toliko.
Malo blejanja u 3 sata haha :D Istrazivanja gelova za bolna i otecena stopala, citanja ispovijesti, listanje Instagrama... A gledam muza, spava kao beba, dodje mi da ga "slucajno" probudim hahaha :( solidarnost (pokvarena sam xD)
*Snaga, autocorrect haha.. ( dokad ćeš se na njega izvlačiti 😂😂)
Hahaha bas si me nasmijala. Ja se nekad izvlacim na autocorrect iako ga nemam upaljenog 🤣🤣
Imam disleksiju pa znam napisati nesto sto nema veze s vezom pa me bude sramota 🙄😔
Dobar izgovor zlata vrijedi 🤪🤪
❤N i V💙
Malo blejanja u 3 sata haha :D Istrazivanja gelova za bolna i otecena stopala, citanja ispovijesti, listanje Instagrama… A gledam muza, spava kao beba, dodje mi da ga "slucajno" probudim hahaha :( solidarnost (pokvarena sam xD)
Haahaha to bi i ja tako.."slucajno" probudila cisto tek tako da mi pravi drustvo..al ima srece sto nije pored mene jos 2mj 🤣🤣
❤N i V💙
jutrooo 😘 na Plitvicama je bilo prekrasno, ali puno previše ljudi. bili smo u 10. i 3. mj i to je bilo nešto posve drugo. mogli smo normalno prošetati. jedna vodičica nam je kupila karte preko reda jer bi inače čekali satimaaaa. ljudi stoje na stazama, ne možeš normalno hodati. iako je priroda predivna, nisam sigurna da ću više ikad ići po ljeti. jednostavno ne možeš uživati s toliko ljudi. s tim da na pojedinim dijelovima smrdi na kakicu, što je užas i potvrđuje priču iz medija o zagađenju 😪
jutrooo 😘 na Plitvicama je bilo prekrasno, ali puno previše ljudi. bili smo u 10. i 3. mj i to je bilo nešto posve drugo. mogli smo normalno prošetati. jedna vodičica nam je kupila karte preko reda jer bi inače čekali satimaaaa. ljudi stoje na stazama, ne možeš normalno hodati. iako je priroda predivna, nisam sigurna da ću više ikad ići po ljeti. jednostavno ne možeš uživati s toliko ljudi. s tim da na pojedinim dijelovima smrdi na kakicu, što je užas i potvrđuje priču iz medija o zagađenju 😪
Predivno!! Ja još nisam imala čast vidjeti Plitvice, ali valjda budem 😀. Sigurno ste se odlučno zabavili bez obzira na zagađenje zraka. Ali šteta da im Plitvice tako propadnu zbog otpadnih voda i masovnog turizma. Sve što čovjek dotakne, milijun godina stvarano od prirode, nažalost eksploatira i uništi.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Predivno!! Ja još nisam imala čast vidjeti Plitvice, ali valjda budem 😀. Sigurno ste se odlučno zabavili bez obzira na zagađenje zraka. Ali šteta da im Plitvice tako propadnu zbog otpadnih voda i masovnog turizma. Sve što čovjek dotakne, milijun godina stvarano od prirode, nažalost eksploatira i uništi.
ma odlično nam je bilo, dragi je bio sretan što sam bila u dobroj formi pa sam bez problema prohodala pola dana. odmorili se i pojeli domaću klopu. ali definitivno šteta zbog masovnog turizma. preporučam da za prvi posjet izabereš bilo koje godišnje doba osim ljeta. šteta da ih doživiš prvi put kroz gužvu.
s tim da smo prošli pored Rastoka i tamo nema toliko ljudi. mislim da ćemo uskoro i tamo skoknuti na izlet 😊 ljudi se kupaju u Slunjčici masovno. vidjeh iz auta. no, mislim da ću to preskočiti jer su rijeke ipak puno hladnije.
Trusawka,
hahahaha ovaj moj da ne radi, padalo bi budjenje 😂 Ovako, gdje ce mi dusa xD
Barbie,
prehodala si pola dana na vrucini, bole li te stopala i jesu oticala? Haha, ja u toj fazi, i samo to istrazujem xD
Evo ujutru normalne i ruke i noge, ali koliko me boleeeee, tabaniii, kada stanem na pod xD i zglobici u prstima na rukama, tipa artritis imam jbt 😶😂
Inace, cure sa dioptrijom, znam da ste se dopisivale oko poroda. Moja komsinica ima dioptriju i usla u 9 mjesec, i sada ce ici kod ocnog na kontrolu da se vidi hoce li prirodno ili na carski. Kada saznam, javim vam ako hocete, koja je dioptrija i sta su joj odlucili.
nisu mi oticala stopala i nisu me čak ni noge bolile. prije trudnoće sam stvarno bila u super formi što se hodanja tiče, pa možda zato. no, par mj sam pila Logest pilule i baš sam imala problema sa zadržavanjem vode. popodne bi mi gležnjevi bili puni vode i traperice bi se usjekle. tako da kužim kako to može biti neugodno.
jučer sam prvi put koristila trudnički jastuk za spavanje. super je 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji