Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    20. Srpanj 2018. 13:23

Zadranka meni sinoć bilo loše i kad je bilo bez pomaka sam žličicu soli u čaši vod, nakon toga legla i prošlo me. definitivno vode puno,iako je ja pijem na hektolitare. 
    I  to mjerenje tlaka opterećuje jer me onda to još više prestraši.Danas sam ustala,svako malo čašu mrzle vode,slaniju juhu i ajmo dalje. Kad imaš već dijete nema tu bolovanja .Mene to najviše onda i prestraši jer sam sama sa sinčićem pa ne daj bože čega...
    U pon idem na kontrolu pa ću baš pitat malo za to.

Sunflower! 🌻
    20. Srpanj 2018. 13:24

Mina bas to, pod stakleno zvono bi nas sve stavili... ko da sam bolesna imam osjecaj, a ne trudna 😅
    Miranda, i ja ti glasam za kremsnite, ni ledeni vjetar ne bih odbila, al kremsnite onak hladne mmmm 😍
    Neki dan mami bio rockas, ja joj pravila cheesecake i prvi put uzivotu lose ispao, ko neka sirna kasa 🤢 Pa sam fino uzela mamu i malca i do Samobora na kremsnite, oobozaaav ih 😅😅😅 Stan kupujemo u Samoboru tako da cu od uskoro svaki dan na kremsnite nadam se 🤪

• Strudlica
    20. Srpanj 2018. 13:26

Miranda šta nije taj 80/70 već malo opasan s obzirom kad su joj bili tako blizu?

Sunflower! 🌻
    20. Srpanj 2018. 13:29

Evo samo da vidite za kaj moj trudnicki jastuk uglavnom sluzi 😂😂

zadranka86
    20. Srpanj 2018. 13:32

Miranda

Zadrankapij sto vise vode i pojedi nesto slano ako tako nisko padne. Kavu radije izbjegavaj jer ona brzo digne tlak ali onda ga jako brzo i srusi jos nize nego sto je bio. Moguce da te zbog tako niskog tlaka boli glava, izbjegavaj sunce i ove lude temperature vani i laganini sve. Ne znam jesi li provjeravala hemoglobin i feritin, anemija moze biti povezana s niskim tlakom. Bebi ne moze nista biti, bez brige.
    Sto da radim s 40 jaja? 😅 Buduca susjeda se vratila sa sela nedavno, dala mi je danas 30 jaja a vec imamo 10 u frizideru. Sve mi se cini da cu pola proslijediti, ne mozemo to sve potrositi.
    Kad sam kod buducih susjeda, evo treci tjedan zavrsava otkad smo predali papire za dozvolu. Procjena od 2 tjedna moze macku o rep 🙈😬

Hvala draga..samo da uspijem ovu glavobolju i pritisak rijesit...Nadam se ..Uzela san si mora za kuci pa cu ono provat to u nosu sve procostit ne bi pomoglo..A za bolove san kupila Lupocet pa cu stvarnoo morati popit...Jer to je vec danima bez stajanja bol..tako da vise ne mogu trpit..😣😐

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    20. Srpanj 2018. 13:53

Mateja, 
    😂😂😂😂😂 uziva :D 

Sunflower! 🌻
    20. Srpanj 2018. 14:00

Palo mi nesto na pamet, ima li medu vama koja iz Karlovca il okolice? 🧐
    Ove godine na more necemo, bazene izbjegavam, pa razmisljam o nekom dobrom kupalistu tipa na Mreznici, da ako nista noge umocimo, suncamo se i brckamo kamencice sa malim... ali ne znam bas neka dobra mjesta, ako ima netko neku preporuku..? Cak mozda i za smjestaj, jednu-dvije noci, tipa neki kamp il tak nesto 😁

• Kani07
    20. Srpanj 2018. 14:20

zadranka86

Drage moje..PODIZEM TEMUUU..Vidim bass ste raspravljale o tlaku..Ja danima patim od glavobolje pritiska u celu ocima nosu i zadnjem djelu galve..Jutros odvezla malu doktoru ima virozu i upitam njenu doki za tu moju cudnuu glavobolju..Kaze provjerite tlak..Reko uvik mi je bio ok..Prije dva dana na kontroli noralan skolski..I aj odem ja u apoteku i teta izmjeri 90/70 nakon burreka i kave on 90/80 dodem kuci on 80/50..sad san se prestrasila..Takoooo nisko…Koje posljedice mogu bit za bebu..sto mi je cinit i jel to alarmantno..Ja se osjecam ok samo glavobolja koju cak ne bi prepidala tome nego sinusima..Dajte cure zene savjet nesto bar malo me ohrabrite..osjecam se😣😣😣😥😥

Moj je nizak najvisi je 90/60,a ako ti je tako blizu ,meni kad se sastanu dadnu mi infuziju za bebu mi niko nije reko da joj moze skodit,kad mi je bas lose infuzija me preporodi .

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    20. Srpanj 2018. 14:28

Miranda evo ti fino napravi kremsnite, a mi dodemo ponjupat 😋😋

❤N i V💙

Blaza26
    20. Srpanj 2018. 14:37

Ti si stvarno zapela za kremsnite... I ja bi kremsnite 😖😖😖😖
    Ili bar neki fiiiini hladni kremasti kolac...
    A Bozeeee😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.