Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    19. Srpanj 2018. 21:26

Kani07

truskawka

niky1107

truskawka

niky1107

Bokic svima 😉😁😁

Imam pitanje za cure koje su na cuvanju trudnoce, tj.one koje moraju strogo mirovati.. kako obavljate higijenske potrebe, tusiranje, pranje kose, brijanje….
    Ja pošto konstantno lezim tesko mi je i tri minute stajat i sve to obavit bez necije pomoci… nemam snage za nista a di je jos kraj , kak se osjecate po tom pitanju…🤨🤔

Ja cekam da mi bude koliko toliko dobro..napijem se vode prije tusiranja i ostavim propuh u kupaoni i uvijek kazem mami da se idem tusirati jer mi je pozlilo jednom dok sam se tusirala i od onda dobro pazim da se pripremim prije i onda se na brzinu samo splahnem kolko mogu..brijanje obavim samo prije pregleda i to nekako uspijem kolko tolko..ali ako se ne osjecam dobro onda radije nejdem u kadu nego da se srusim..

Pa tako i ja u principu. Uvijek sve radim dok je muz doma… al sam sva za nista, ne mogu nista samostalno… moras strogo mirovat?

Da..strogo mirovanje od pocetka i izgleda do kraja..ali ja se krecem koliko mogu ipak nemrem bas stalno lezati i spavati pa secem po kuci najvise, a nekad odem i do ducana s nekim malo prosetat i protegnut noge..

I kod mene je tako ionako mi je lose od tog mirovanja ali nek bebac bude dobro proci ce i to.Lakse mi je kad cujem da i vi nemate force bas ja se sve pocnem mislit kako cu rodit ovako mlitava😂😂😂

Vrati se s aha čim malo hodaš. Ja doma imam cardio po stepenicama do kuhinje i donjeg wc- a ako je gornji zauzet 😂😂 Praktički sam ležala donedavno, osim taj cardio. I snage napretek 🏋️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• niky1107
    19. Srpanj 2018. 21:26

Kani07

truskawka

niky1107

truskawka

niky1107

Bokic svima 😉😁😁

Imam pitanje za cure koje su na cuvanju trudnoce, tj.one koje moraju strogo mirovati.. kako obavljate higijenske potrebe, tusiranje, pranje kose, brijanje….
    Ja pošto konstantno lezim tesko mi je i tri minute stajat i sve to obavit bez necije pomoci… nemam snage za nista a di je jos kraj , kak se osjecate po tom pitanju…🤨🤔

Ja cekam da mi bude koliko toliko dobro..napijem se vode prije tusiranja i ostavim propuh u kupaoni i uvijek kazem mami da se idem tusirati jer mi je pozlilo jednom dok sam se tusirala i od onda dobro pazim da se pripremim prije i onda se na brzinu samo splahnem kolko mogu..brijanje obavim samo prije pregleda i to nekako uspijem kolko tolko..ali ako se ne osjecam dobro onda radije nejdem u kadu nego da se srusim..

Pa tako i ja u principu. Uvijek sve radim dok je muz doma… al sam sva za nista, ne mogu nista samostalno… moras strogo mirovat?

Da..strogo mirovanje od pocetka i izgleda do kraja..ali ja se krecem koliko mogu ipak nemrem bas stalno lezati i spavati pa secem po kuci najvise, a nekad odem i do ducana s nekim malo prosetat i protegnut noge..

I kod mene je tako ionako mi je lose od tog mirovanja ali nek bebac bude dobro proci ce i to.Lakse mi je kad cujem da i vi nemate force bas ja se sve pocnem mislit kako cu rodit ovako mlitava😂😂😂

I meni je lose al kaj mozemo! Istisnule bumo nekak 😂😂😂

Lora

Ana89
    19. Srpanj 2018. 21:29

Ana89

Kani07

truskawka

niky1107

truskawka

niky1107

Bokic svima 😉😁😁

Vrati se s aha čim malo hodaš. Ja doma imam cardio po stepenicama do kuhinje i donjeg wc- a ako je gornji zauzet 😂😂 Praktički sam ležala donedavno, osim taj cardio. I snage napretek 🏋️

*Snaga, autocorrect haha.. ( dokad ćeš se na njega izvlačiti 😂😂)

Mina93
    19. Srpanj 2018. 21:40

Nunii

Gledala sam kimbace malo.
    Ovaj za 129 mi je dobar zato sto je super i za kasnije.
    Najskuplji mi je super kad je komodica i za preslacene odma i ovaj jedan dio se moze maknuti da bude kasnije kao normlan krevet.
    Ovaj za 139 mi je presladak i to sam htjela. Znaci u svakom mi je nesto super 😂 Vidjela sam u jednoj grupi da je neka mama na normlan kimbac kupila ovaj gore dio za preslacenje i stavila na kimbac. Zakon mi izgleda.

Kanisakupljam info o tome jos. Hvala 😊

Meni ce seka dat onu podlogu za presvlacenje i isto sam mislila prvo vidit ocu li moc nju samo staviti na kinder jer je i ona tako radila, iako su mi one komodice preslatke i fora je kad ti je sve na ruku

Pticaselicazgst
    19. Srpanj 2018. 21:41

Hvala Ana i Pticice 😘🤗🤗 izgleda da cu morat probat na svim mjestima koje ste navele pa vam javim dojmove 😂😂😋😋 tako da imate info i za ubuduce 🙂🙂

• nali
    19. Srpanj 2018. 22:02

Ptičica

nali

Ja sam isto napravila 4 testa i onda negdje u 8tt ponovo, neznam zasto, nisam ni nakon 2 ultrazvuka vjerovala da sam trudna
    Nego, mene hvata panika, zaboravila sam od ponedjeljka stavit utrogestan, inace ga koristim 3x2 i skroz sam zaboravila, neznam kako.. Ostavila mi ga je najvise zbog kontrakcija i sad se bojim da nisam nesto zeznula.. Glupi trudnicki mozak, pola mozga mi fali.. Jel se moze sta desit?

Ti si vec 15 tt, mislim da ce ti ga na slijedecem pregledu i skinut. I ne vjerujem da si nesto zeznula, pogotovo ako nisi osjetila nikakve tegobe. Opusti se i nastavi gdje si stala. Ako ti je velika panika nazovi ginekologa sutra, al ja laicki mislim da je sve u redu. 

Pitala sam ju prosli put zasto moram dalje, kaze zbog tih mojih jakih kontrakcija, sve dok ih imam, moram bit na utrogestanima. A sudeci po svemu, kontrakcije su i dalje tu, tak da me ne bude tako brzo skinila s utrogesrana. A tegobe iste, boli za poludit al isto i sa utrogestanima i bez. Hvala ti  sutra zovem ipak, makar mislim da je sve ok. Glupo pitanje al ne znam dal ko zna, da li kontrakcije tako rano mogu nastetit bebi, zgnjecit ju il joj ne dat dovoljno prostora za razvoj?

Bruna92
    19. Srpanj 2018. 22:14

Pticaselicazgst

Hvala Ana i Pticice 😘🤗🤗 izgleda da cu morat probat na svim mjestima koje ste navele pa vam javim dojmove 😂😂😋😋 tako da imate info i za ubuduce 🙂🙂

Ja sam isto u potrazi. Super mi je bio "u Mate" ali nije vise, nekako je premekan. Ja volim kad je korica onako hrskava, mljac 😋😂

Salatica9192
    19. Srpanj 2018. 22:15

Nali, 
    ja kad sam istrazivala u vezi njih, jer me isto zna boliti stomak (ali nisu otkrivene kontrakcije), pisalo je da ne moze nista naskoditi, da to beba i ne osjeca, samo jedino se cuvati otvaranja, ono na taj nacin joj moze naskoditi samo. Tako nesto mislim. Javice se i iskusnije cure. :) 

pepe1907
    19. Srpanj 2018. 22:24

Gledam i bočice danas..Avent,Tommie Tippie,Twist and Shake,i najskuplje Mimijumi...avent mi se cine najbolje..ima dobre recenzije... znam dal ste gledale ili koristile neke od ovih. I odlučili smo kupit podlogu za prematanje koja se stavi na krevetić, i sad tražim i ne znam di sam to vidla..🙄😀

Ana89
    19. Srpanj 2018. 22:25

Cureee kako da po duljini femura izračunamo koliko je bebon velik? Ima neka formula?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.