Hahaha izgleda zaista da nam je ova tema dosla ko narucena, bar smo se malo ispuhale, jedva cekam svoj mir,sa svojim muzem da radimo sta hocemo,ustajemo kad hocemo,jedemo sta hocemo.
Kao da mi se da nakon cijelog radnog tjedna nedjeljom pit kavu u 8-9 sati ujutro s nazovi susjedon kojoj se neda bit kuci. Ma daj skini mi se s vrata 😂😂😂
I zaova koja ima problema sa svojom obitelji,pa pokusava unistit nasu(mene i muza,ne roditelje) unoseci svaki dan nemir u nas zivot. Sreca pa mi muz nije kao ona,ne zanima ga to,kao da nisu brat i sestra. Eto ne pravite gresku kao ja,da lijepo trepecete okicama i zamolite muza da zivite tu,jer ako je on tu zivio 20 i koju godinu bez vas,valjda zna zasto ne bi tu nastavio zivit 😂😂😂😂
Blaza sto ti bi da si ti molila muza da ostanete tamo??ajmeee ja bi pobjegla glavom bez obzira hahahaha i onda, a jos vise i danas..ja od svoje 14e ne zivim sa svojim roditeljima i kuzim kako je to velika razlika u razmisljanjima..iako su me odgojili i super napravili svoj dio posla na cemu cu im vjecno biti zahvalna, ali opet sam ja stekla svoje ja i normalno da nam se razmisljanja razilaze..a pogotovo da ne bi s nekom osobom koju nit poznam nit ju zelim upoznat i jos joj se onda umiljavat 😱😱🙄🙄
❤N i V💙
Truskawka ja jesam molila njega da ostanemo 😂😂😂😂😂 to je najtragicniji dio price,mislila sam da nece bit ovako. Slozila sam mu pricu dok ne ustedimo nesto,pa dignut kredit i kupit stan,ili kucu pravit,al nema zivota ovdje,samo propustamo svoj zivot.
Jucer mi je muz pravio palacinke,a ona samo hodala oko njega i stalno pita:sine oce mama to.. On nece nista da joj kaze,samo suti i ignorira je,a ako kaze,ona se naduri,ma bjezi...
Truskawka ja jesam molila njega da ostanemo 😂😂😂😂😂 to je najtragicniji dio price,mislila sam da nece bit ovako. Slozila sam mu pricu dok ne ustedimo nesto,pa dignut kredit i kupit stan,ili kucu pravit,al nema zivota ovdje,samo propustamo svoj zivot.
Jucer mi je muz pravio palacinke,a ona samo hodala oko njega i stalno pita:sine oce mama to.. On nece nista da joj kaze,samo suti i ignorira je,a ako kaze,ona se naduri,ma bjezi…
Hahaha poznato mi je to..sve ce mamica samo da sinek nista ne napravi..ruke i noge u zrak i onda se mi zene cudimo sto oni nemaju pojma o zivotu ni nicem sto treba napraviti...a zapravo sve to mamica kriva koja im nista neda, a onda jos iz sebe zrtvu napravi kako ona sve mora sama..pa normalno da moras kad si si ih tako odgojila, nisi drugo ni zavrijedila. Jos mi je najgore bilo kad mi je muz tupil da njegov sin nebude prismrdio kucanskim poslovima (sve naravno radi mamice njegove) onda sam mu rekla reko ne nek mi bude djete ko ti nesposoban 🙄🙄 al ajd promjenio je misljenje i sad shvaca zasto sam se borila da se djeca moraju uciti svemu od malih nogu..pa i kuhanju..moraji osjetiti da su vrijedni i da steknu neko iskustvo i znanje u najobicnijim svakodnevnim zadacima
❤N i V💙
Cure, evo mene s pregleda! Nuhalni uredan, hematoma NEMA! Presretna sam, rekao je da se postepeno skidam s utrogestana i kontrola za 4 tjedna! Bebica je preslatka, dugacki smo 5,01 cm. ❤️❤️
url=https://lilypie.com]
Jucer mi je muz pravio palacinke,a ona samo hodala oko njega i stalno pita:sine oce mama to.. On nece nista da joj kaze,samo suti i ignorira je,a ako kaze,ona se naduri,ma bjezi…
Hahaha poznato mi je to..sve ce mamica samo da sinek nista ne napravi..ruke i noge u zrak i onda se mi zene cudimo sto oni nemaju pojma o zivotu ni nicem sto treba napraviti…a zapravo sve to mamica kriva koja im nista neda, a onda jos iz sebe zrtvu napravi kako ona sve mora sama..pa normalno da moras kad si si ih tako odgojila, nisi drugo ni zavrijedila. Jos mi je najgore bilo kad mi je muz tupil da njegov sin nebude prismrdio kucanskim poslovima (sve naravno radi mamice njegove) onda sam mu rekla reko ne nek mi bude djete ko ti nesposoban 🙄🙄 al ajd promjenio je misljenje i sad shvaca zasto sam se borila da se djeca moraju uciti svemu od malih nogu..pa i kuhanju..moraji osjetiti da su vrijedni i da steknu neko iskustvo i znanje u najobicnijim svakodnevnim zadacima
Ajme to mi je najgori dio, sve rade i onda im je tesko al sve za svog sina.. Ja sam perfekcionist i morat cu se opasno potrudit naucit malog da sve sredi sam inace doma jos kao neprimjetno pocistim iza muza 😂 moj je dobro odgojen stvarno sve radi, sad sam bila na moru 2tj kod mojih i on radi i onda jos doma cisti pegla pere, kuha malo manje jer je najgore kuhat za sebe samo, to i ja izbjegavam.. Al nmg se zalit, zato kad smo dole kod njegovih na moru onda mu mama skace oko njega da je to strasno, ka da ne mozr sam otic po nesto i napravit, ono nije invalid.. I meni sad sve zivo brani i on i njegovi, da jel smijem ja dizat necaka malog, ja rekoh da cu sama odlucit sta smijem i onda se nafunjili.. Dobri su al te staracke musice nmg trpit u ovom stanju i vec vidim da ce ocekivat da svaki dan budu tu kad mali dodje, to cu morat odma srezat na startu pa nek se ljute koliko oce, trebat ce i meni odmor od ljudi i svih pa ne zelim da mi odma dr dan vise u kuci, ogranicit to odma..
Cure, evo mene s pregleda! Nuhalni uredan, hematoma NEMA! Presretna sam, rekao je da se postepeno skidam s utrogestana i kontrola za 4 tjedna! Bebica je preslatka, dugacki smo 5,01 cm. ❤️❤️
Konacno lijepe vijesti,super,cestitam ti, i nek vise ne bude nikakvih problema 😘😘😘😘😘
😍😍😍😍 Superrr vijestii du....ajde fala bogu da je otisao hematom sad se draga samoo opustii i uzivajj 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji