Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    10. Srpanj 2018. 11:07

Mina vidis moj nije jedinac, ali ova se ponasa kao da je..cak je jednom to i priznala pred menom, meni je to bilo ono wtf??? Imas jos jednog sina o kojem si pocela brinuti tek nakon sto ti se ovaj maknuo iz kuce nakon 26godina..onak stvarno wtf?? Ali eto sta da kazem sto ljudi sto cudi, zato najbolje maknit se od svih..
    Bruna  i sve ostale trudnice i mame nemojte dati da vam se uplicu u odgoj vlastite djece..dosao je red na nas da stvorimo dobre i postene osobe iz nasih malisana i na nacin na koji mi to zelimo, ako im dopustimo da se upletu kad tad cemo njima, a i samima sebi poceti predbacivati e da nisam dozvolila barem to, e da sam bila pametnija itd..zato sakom o stol i odgojite svoje malisane kako vi zelite to..
    Meni je muka od same pomisli da mi se svekrva gura sad u odgoj..jos mi kaze pa odi ti raditi ja cu ti cuvati djecu..ma reko nema tog Boga koji ce mi dati takvu pamet da to napravim. Imala si priliku sa svoje dvoje djece, neces sad i moje upropastiti. Sto dalje od nje, sto dalje!!!!

❤N i V💙

Salatica9192
    10. Srpanj 2018. 11:11

Barbie, 
    vijece staraca, zamirem hhahahahha 😂😂😂😂 Istina ziva xD
    Vidim da svi imamo isto misljenje o ovome. Nema tu sloge neke, samo ono da jedna strana trpi, a ako progovoris, vidi je vjestice hhhahaha. Finansijski jeste lakse, ali kazem vam, nos su dizale na pomisao vanjskih stepenica da pravimo (imamo unutrasnje za sprat) i podjebavanja zaove "jesam ti rekla mama, koja snajka voli svekrvu" , a onda mozete zamisliti reakcije na odlazak iz kuce - proklece me hahha :D Du, opet ja hahahha. Ovo mi je inace najbolnija i "najinteresantnija" tema hahhahaha. 

Pticaselicazgst
    10. Srpanj 2018. 11:12

Deff ne treba dati ikome da se mjesa u odgoj, to je na roditeljima. 
    Ja ne bi mogla zivit s ikim u istom stanu, osim sa muzem da djelimo kuhinju, kupaonu, dnevni itd.. to mi je nezamislivo. Cak sam kao student jedva cekala da se maknem od doma i budem samostalna. Sad kad mi mama dodje u posjet na 10 tak dana vec mi postane muka nakon par dana.. navikli smo zivjet solo, zakljucamo se i ako nam se ne da ne ustajemo i ne otvaramo vrata. Cak sam uvela to da se najave kad bi dosli tako da nema iznenadnih posjeta 😉 

truskawka
    10. Srpanj 2018. 11:12

nali

Bas super da ste se dotakli teme svekrva..Ja sam mislila da sam jedina tu koja mora trpit svekrvu. Ja zivim sa svojom(nevjencanom svekrvom) vec 3 godine. Odlucili smo se ne vjencat dok se ne preselimo jer svaki put kad se dotaknemo teme vjencanja, ona odmah nabraja 200 ljudi koje mi MORAMO pozvati. A mi zelimo intimno vjencanje sa 20ak najdrazih. Sad nekako mislim da cemo do maticara, a ona nece ni znat. Cijeloj njegovoj obitelji je nepojmljivo sto zelim ic u podstanare (pa i decku), al ne zelim da mi sveki bude blizu bebice.

Draga maknite se od nje sto prije..ja sam imala slicno iskustvo sa vjencanjem..moras zvat ove moras zvat one pa ovo pa ono..dobro da mi nije rekla kak moram biti obucena na svom vjencanju..odlucili smo na kraju otici k maticaru samo sa svjedocima i na kraju smo ajd pozvali mame i tate samo i brata i sestru..i to je to..skroz jednostavno i super..a dok smo rekli svekrvi da se budemo vjencali i da ne zelimo svadbu ona je grcala u suzama 2 sata zato jer necemo pozvati baku i dedu 🙄🙄🙄 meni je doslo da se dignem i odem i nikad ne vratim..umjesto da budes sretna jer ti se sin zeni i jer je on sretan s tim, ne ti cmizdris i glumatas i svasta nesto..ajme meni 🙄🙄🙄 za ludnicu 100%

❤N i V💙

truskawka
    10. Srpanj 2018. 11:17

🤭🤭🤭 digle ste me iz mrtvih s ovom temom 

❤N i V💙

Bruna92
    10. Srpanj 2018. 11:24

truskawka

Hahaha meni samo zivci prorade i tlak skoci kad pocnem o svemu ovome 😂😂

Pticaselicazgst
    10. Srpanj 2018. 11:25

Bruna92

truskawka

Doslo ko naruceno, danas od ove sparine tlak nizak za poludit 🤣

• nali
    10. Srpanj 2018. 11:29

Truskawka e tako mi se cini da cemo i mi, s time da cemo joj rec taj dan: zeno spremi se, ides s nama do maticara, da ne stigne nikog pozvat a ni zvocat puno. Kolko ranije si joj najavila vjencanje kod maticara? Znaci ak je moja ko tvoja- moram ostaviti barem 2 sata od najave do zakazanog vjencanja da se isplace hahahahah 
    Sad sam bas u fazi trazenja stana, preskupi su za kvartove koje bi ja (citaj: sto dalje od nje) i nitko ne zeli trudnice, odmah nisu zainteresirani za najam. Onda se uzrujam i odustanem na par dana od trazenja. I tako u krug.

truskawka
    10. Srpanj 2018. 11:38

Bruna92

truskawka

Hahaha zato me i diglo iz mrtvih..hahahaha

❤N i V💙

truskawka
    10. Srpanj 2018. 11:42

Nali mi smo joj odmah rekli cim smo rezervirali termin za vjencanje, a to moras mj dana ranije kod maticara..i sad si mislim mogli smo i mi tak kak velis, samo rec e spremi se idemo..hahaha
    Paa moj prijedlog ti je ili joj dati tak malo vremena ili ju ono neprimjetno pripremiti, odjecu da ne dode u trenirci hehe rec da ju vodite na rucak ili nesto i nek se spremi i onda fino odete kod maticara i poslije na rucak negdje i ak ce ista prigovarat recite joj pa rekli smo ti da idemo na rucak, samo smo jednu sitnicu izostavili jer smo htjeli da bude iznenadenje 🤪🤭🤭

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.