Niky po ovom linku sam ja dobro rekla, jer ovdje pise da sa 12 punih tjedana zavrsava prvo, a ulaskom u 13 pocinje drugo.
Niky po ovom linku sam ja dobro rekla, jer ovdje pise da sa 12 punih tjedana zavrsava prvo, a ulaskom u 13 pocinje drugo.
Ja sam na puno mjesta naišla da piše da se završetkom 13og tjedna ulazi u drugo, a što se mene tiče ja sam ga završila :)))
I doktor mi je rekao da od 14 tjedna prestaje najveći rizik i da od tada tu i tamo mogu popit deci crnog domaćeg vina.
Što vi mislite o tome?
U prvoj trudnoći mi je bivši ginekolog rekao da pače da popijem crnog vina kad već imam domaćeg, a da su i stari govorili da je bolje trudnici za opuštanje popit dva guta konjaka nego tabletu...
Koliko ja shvaćam, po tom linku cijeli tjedan 12 se podrazumijeva pod prvo, a onda od 13+0 ide drugo. Znači, na mom primjeru konkretno - od danas sam u drugom, ne od prošlog tjedna.
Luka ❤
Sfo se tice kolica stvarno je ogroman izbor. Meni su tezina, velicina kotaca i nacin sklapanja najbitniji. Voljela bi da su sto laksa, veci kotaci tako da mogu za sve terene (grad,priroda,plaza). Muz i ja smo dosta aktivni. Vec planiramo prvi izlet u Kranjsku goru na bicikle s malom kad poraste. 😁😁 A sklapanje jednom rukom dusu dalo kad drzis bebu u drugoj ruci 😊 bitno mi je da je i kosara za stvari dolje velika.. imam par favorita, vidjela sam ih sve uzivo.. sad jos trebam odlucit. Nadam se i nekom popustu 😍
evo me s pregleda. kaže doktorica da u zadnje vrijeme dosta trudnica ima ureoplazmu. veli skoro svaka. što me fakat iznenadilo. i da zato ona sad u startu sve šalje na briseve. dobila sam antibiotnik koji moram pit 2 dana pa opet za tjedan dana ponoviti kuru. preporučila je puno acidofila i probiotike. malo me umirila jer je rekla da smo našli na vrijeme i da će biti ok.
Bebaca ni ja jos ne osjecam, nadam se uskoro. Cesto imam unutra ko neke baloncice ali nisam sigurna jel to od bebe ili crijeva 😂 pa se ne zelim nadat previse, kad bude mala sigurno cu osjetit 😍
Ulazak u drugo tromjesečje iliti 4 mjesec pocinje sa 13+0.
Npr ja sam sutra 18+0 i ulazim u 5 mjesec trudnoce 😍
Haha. Bila sam na vaganju kod svog soc ginekologa. Dobila sam u 5 tjedana 2 i 400. Neka. Mislim da sam u standardima 😀. I tlak 100/60 haha...skora nesvijest 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Shvatila sam. Samo jos nesto curke, ako sam zadnju M imala 14.04 i to je bila subota, je li ja subotama punim pune tjedne trudnoce ili petkom? Je li se taj dan M broji kao nulti dan ili prvi dan prvog tjedna?
Znaci ja sam danas punih 12 tt i zavrsilo mi je prvo tromjesecje,a nije pocelo drugo.
Ono full ste me zbunile 😂😂😂
Necu da se zamaram s tim 😂
Mina, mislim da je veličina i težina kolica bitna. kolica koja imaju sama po sebi 15 kg i još dijete unutra….nepraktično, pogotovo nakon 6+ mjeseci. osim ako živiš negdje gdje ima puno neravnog terena.
mi ćemo, po svemu sudeći, uzet Inglesinu Trilogy. sklapaju se jednom rukom i ne zauzimaju ni doma puno mjesta. a živim na asfaltu i ne trebaju mi kotači oklopnog tenka 😂
Barbie glrdala sam ta kolica na internet i cine mi se dobra ,jesi li ih ti gledala uzivo drugaciji je dojam zanima me to AS?
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji