Barbie glrdala sam ta kolica na internet i cine mi se dobra ,jesi li ih ti gledala uzivo drugaciji je dojam zanima me to AS?
vidjela sam ih i uživo. na moru smo baš promatrali kolica jer je bilo dosta beba. skužila sam da su u trendu poljska kolica Tako, Kunert i recimo Bebetto. i ne mogu reći, djeluju kvalitetno, nisu preskupa. ali su stvarno glomazna. široka i teška. i svi ih imaju. a meni se taj dizajn čak ni ne sviđa. i ostali proizvođači ih isto kopiraju, tipa ona Mea ili tako nešto. sve su na istu foru.
ova Inglesina sam spazila i onak ostala … ajme koja su ova, predobra su. kao neki miks su kišobran kolica i kolica. imaju takav neki look. lagana su, lagano se sklapaju, jednom rukom, ne zauzimaju puno mjesta. i Inglesina je jako cijenjena, pogotovo u Italiji. za autosjedalicu sam našla pozitivne recenzije. odnosno, pouzdana je.
mislim naručiti kolica sljedeći tjedan jer su sada neke akcije na njih, a u biti ne znam do kada će te akcije trajati. nekako to smatram najvećom investicijom. a krevetić i ostalo ne bih kupovala prije jeseni jer će mi samo smetati doma.
Hvala ti ,mislim davno sam rodila prije 17 god za prvu curku sam imala od Inglesina i druga curka naslijedila i prezadovoljna sam bila i dalje sa ih poklonila,As sam odvojeno imala mislim Brevi ali tada je beba do 6 mj bila u nosiljci a sjedalica isla od 6 mj.Tako da sam ispala iz stosa ,a ovde sam i gradu sto kazes na asfaltu i trebaju mi prakticna kolica da ne moram se mucit s njima.Morat cu ovdje pokusat vidjet imaju li u trgovinam da pogledam uzivo.I drzim fige da bestija ode od prve kure antibiotika😉.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Alkohol u trudnoci nikad nije bio u "dapace" kategoriji 😬
Nece bebi nista biti od jedne case tu i tamo ali meni je dovoljno da odustanem kad se sjetim da bebin mali organizam mora razgraditi jednaku koncentraciju alkohola kao i moj, s tim da je njena jetra u razvoju i nema jos ni petinu funkcije kao odrasla jetra tako da joj za istu koncentraciju treba x puta duze.
Pozdrav mame, zanima me koliko je mm bio nuhalni nabor u vaše dječice. Meni je jučer, u 12 tjednu izmjeren u jedne bebe
1,2 mm i u druge bebe 0,8 mm. Jel ok da ima razlike u veličini tog nabora kod beba. Ove mjere su ok? Ne trebam na daljne pretrage?
Oba su uredna, nema veze sto se razlikuju 😊
Bila vizita i dobila sam dozvolu za ic doma! Cekam otpusno pismo.
I dalje mirovanje al sam sam opustenija kad sam zašivena.
Stavila me na ctg i cula sam otkucaje. ❤❤ malo srceko kuca ko veliko , bas sam sretna i skroz sam se raznjezila.
Zeljezo mi malo nisko pa ide neka terapija plus standardno utrogestani :)
i mene muči nizak tlak. iako kod doktorice uvijek ispadne da imam normalan tlak jer sam uvijek uzbuđena prije pregleda :D
Barbie i ja ali eto ne ide gore i meni dodu te slabosti ,nesvjestice i pricala sam s dr kaze uvjek nek imam slatko nesto dosta tekucine kad je bas lose malo slanije ,svi nalazi su uredu i bebica i kaze za moje godine da je bolje da je nizak😂😂😂i eto ga opet moje godine ona se smije ,kaze nema tu pravila ali drugacije vode trudnice sa 35+.Bas me briga ovo su meni nove dvadesete😁.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Nece bebi nista biti od jedne case tu i tamo ali meni je dovoljno da odustanem kad se sjetim da bebin mali organizam mora razgraditi jednaku koncentraciju alkohola kao i moj, s tim da je njena jetra u razvoju i nema jos ni petinu funkcije kao odrasla jetra tako da joj za istu koncentraciju treba x puta duze.
U pravu si Miranda i u normalnom stanju nije mi dapace jednostavno nisam taj tip ni cigarete ali nedavno pivo inace mrzim ali pije mi se i gotovo i pitam dr mogu li i dobijem odgovor da se moze dcl vina ,piva i vise,ali tu zene ne da piju one locu😂😂😂.
Ispunila zelju s pivom i nakon 3 gutljaja noge mi se odsjekle i smjeh me uzeo ,mislim da bi se od jedne pive ukomirala.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Hvala ti ,mislim davno sam rodila prije 17 god za prvu curku sam imala od Inglesina i druga curka naslijedila i prezadovoljna sam bila i dalje sa ih poklonila,As sam odvojeno imala mislim Brevi ali tada je beba do 6 mj bila u nosiljci a sjedalica isla od 6 mj.Tako da sam ispala iz stosa ,a ovde sam i gradu sto kazes na asfaltu i trebaju mi prakticna kolica da ne moram se mucit s njima.Morat cu ovdje pokusat vidjet imaju li u trgovinam da pogledam uzivo.I drzim fige da bestija ode od prve kure antibiotika😉.
hvala ti draga, nadam se i ja da će otići :*
Barbie i ja ali eto ne ide gore i meni dodu te slabosti ,nesvjestice i pricala sam s dr kaze uvjek nek imam slatko nesto dosta tekucine kad je bas lose malo slanije ,svi nalazi su uredu i bebica i kaze za moje godine da je bolje da je nizak😂😂😂i eto ga opet moje godine ona se smije ,kaze nema tu pravila ali drugacije vode trudnice sa 35+.Bas me briga ovo su meni nove dvadesete😁.
frendica mi je rodila s 38 god i kroz cijelu trudnoću su je slali i na više pretraga i čak nagovarali da se makne s posla. no, ona se osjećala ok i slušala je nekako više sebe i svoje tijelo. na kraju je sve odlično prošlo i ima zdravu curicu.
Opet smeđi iscjedak 😩😩😩😩😩😩
Moze li to biti od pregleda jucer? Zadnji put me nije gledao vaginalno,ovaj put je.
Znaci bas je tamno smeđi,i nema krvi
A prosli put je sve krenulo sa smeđim iscjetkom 😩😩😩😩
Jucer mi je rekao da se hematom kolonizira i da ce najvjerovatnije nestat. Al nije mi rekao kako ce nestat,oce li iscurit ili? 😱😩
Moze li to biti od pregleda jucer? Zadnji put me nije gledao vaginalno,ovaj put je.
Jucer mi je rekao da se hematom kolonizira i da ce najvjerovatnije nestat. Al nije mi rekao kako ce nestat,oce li iscurit ili? 😱😩
Imaš bolove kakve?
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Blaza nemoj brinuti, i meni je prije 2 tjedna bilo smedje poslije pregleda, sutradan je prestalo jer me pregledala i vaginalno i uzv. Tako da sam sigurna da ti je od pregleda a imas i hematomcic sve je to normalno.
Imaš bolove kakve?
Ne nista,samo kad sam otisla na wc vidjela.
Evo sada nema nista,sad nezz oce bit od wc-a do wc-a ili obilnije. Pratit cu malo,pa cu nazvat doktora da mu objasnim
Sortiraj odgovore
Najstariji