Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    04. Srpanj 2018. 19:52

Pticaselicazgst

pepe1907

Evo da se javim sa pregleda..sve je okej beba je super i jako se migolji..ima 183grama i po mjerama smo tocno 17tj 😁
    u subotu na svadbi imamo baby reveal i ja kao nebi trebala znati spol, nije mi trebala rec ali mi je rekla…tak.da cu sutit da dragom ne pokvarim iznenađenje 😀
    opet mi se pomaknuo termin tako da je sad 14.12 😀

Super za pregled. 😊😊 neka je bebac veliki.. a jesu ti rekli duzinu?
    I da cestitke na deckicu 💙

za duzinu nista, cak nigdje ni ne pise, imam samo obuja trbuha glave i bedrene kosti

Maggie85
    04. Srpanj 2018. 19:53

Pticaselicazgst

Maggie javi dojmove sa uzv, mene bas zanima kako to izgleda i dal radi u 4D. 😊 pa ti si jos malo na polaaaa trudnoce, ajme tek sad vidim 😍😍
    Ma pustit ce te na more, ne sekiraj se. Na koliko dugo idete?

Na par dana, max. 7 (ovisno koliko će kuća biti slobodna), ali nema veze, baš se makar na par dana veselim promijeniti sredinu. Idemo na Krk pa barem ne moramo dugo putovati. 
    Da, sutra sam ravno 20+0, ulazim u 21. tjedan! Ludilo kako vrijeme ide!
    A Mirandi i ja plaćam piće, ma može i ručak!

Maggie85
    04. Srpanj 2018. 19:59

Miranda, hemoglobin je 138 (119-157), a MCV 87.6 (83-97). Kakva bi terapija bila primjerena tome? Koji bi bio najbolji oblik željeza?
    Ja inače od suplemenata ne uzimam nikakve prenatalne kombinacije. Uzimam samo B kompleks i ulje jetru bakalara (omega 3 masne kiseline), i to uzimam na svoju ruku jer mi moja doktorica nije ništa savjetovala, a nije ni mogla kad me na ništa nije slala. Sad sam zapravo ljuta jer samovoljno sam vadila i KKS i sve ostalo. Bude me čula u petak! Napisat ću sva pitanja na papir i pokazat joj nalaze. Baš me zanima što će reći. 
    Jel normalno da mi uopće u trudnoći nisu radili briseve?? Vidim da vas nekoliko ima te beštije bakterije, a ni simptomi se ne moraju pokazati.

Ana89
    04. Srpanj 2018. 20:06

Maggie85

Miranda, hemoglobin je 138 (119-157), a MCV 87.6 (83-97). Kakva bi terapija bila primjerena tome? Koji bi bio najbolji oblik željeza?
    Ja inače od suplemenata ne uzimam nikakve prenatalne kombinacije. Uzimam samo B kompleks i ulje jetru bakalara (omega 3 masne kiseline), i to uzimam na svoju ruku jer mi moja doktorica nije ništa savjetovala, a nije ni mogla kad me na ništa nije slala. Sad sam zapravo ljuta jer samovoljno sam vadila i KKS i sve ostalo. Bude me čula u petak! Napisat ću sva pitanja na papir i pokazat joj nalaze. Baš me zanima što će reći.
    Jel normalno da mi uopće u trudnoći nisu radili briseve?? Vidim da vas nekoliko ima te beštije bakterije, a ni simptomi se ne moraju pokazati.

Meni su radili bris pred par dana. Ja još ni ne znam svoj nalaz 😗 Sad sam baš znatiželjna.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    04. Srpanj 2018. 20:07

Pepe, čestitam na dečkiću. ipak si onaj put bila u pravu kad ti se učinilo da je dečkić 😊

Maggie85
    04. Srpanj 2018. 20:14

Evo našla sam zanimljiv članak o feritinu i kako utječe na štitnjaču, što bi moglo zanimati dosta cura ovdje: https://isandra.weebly.com/381eljezo#

Miranda
    04. Srpanj 2018. 20:26

Hvala na povjerenju cure 😘
    Za hranu sam uvijek! 😋😋😂
    Maggie lako moguce da je to manifestna sideropenija, ako je i zeljezo u meduvremenu malo palo. To je stanje prije anemije jer se hemoglobin jos drzi ali je feritin na izdahu. Ovisi kakva ti je dr i hoce li ti dati za to terapiju jer nema pravila, odlucuje se individualno i prema simptomima. S obzirom na trudnocu nema sanse da ce se feritin samostalno dici samo s prehranom i po meni nema smisla cekati da padne jos jer onda samo produzavamo vrijeme terapije bezveze. Heferol je dobar, samo ga neki tesko podnose jer zna utjecati na probavu. Ja ga pijem i meni je probava tuga kao i inace pa ne vidim promjenu 🙈 Dobra zamjena je kendura C, kazu da on manje ubija probavu. Bitno je samo piti tablete uz vitamin C nataste uvijek jer je bolja apsorpcija. 

pepe1907
    04. Srpanj 2018. 21:44

barbiemama

Pepe, čestitam na dečkiću. ipak si onaj put bila u pravu kad ti se učinilo da je dečkić 😊

vidiš dobro pamtiš 😉 zamisli da mi za mj.dana kazu da je ipak cura..nemoguce jer smo vidle pisulinca..ali ko zna 😁

Mina93
    04. Srpanj 2018. 21:46

Cure moze misljenje za kolica maxi cosi mura 4?
    Koliko vidim su teska i to me muci

mmama2
    04. Srpanj 2018. 21:55

Ja danas obavila uzv, sve je ok beba je sva na mjestu 😂😂 ugl dokica je bila.sva raznjezena i muci buci kada sam usla kod nje, pa kao kak ste mladi, kolko mi je godina, i sva je neka njezna bila,pa kada sam rekla da je treca beba je prasnula u smijeh, da sam ja iskusnija od nje, kaj ona mene tu tetosi 😂😂😂 joj umrla sam od smijeha.... 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.