Alkohol u trudnoci nikad nije bio u "dapace" kategoriji 😬
Nece bebi nista biti od jedne case tu i tamo ali meni je dovoljno da odustanem kad se sjetim da bebin mali organizam mora razgraditi jednaku koncentraciju alkohola kao i moj, s tim da je njena jetra u razvoju i nema jos ni petinu funkcije kao odrasla jetra tako da joj za istu koncentraciju treba x puta duze.
U pravu si Miranda i u normalnom stanju nije mi dapace jednostavno nisam taj tip ni cigarete ali nedavno pivo inace mrzim ali pije mi se i gotovo i pitam dr mogu li i dobijem odgovor da se moze dcl vina ,piva i vise,ali tu zene ne da piju one locu😂😂😂.
Ispunila zelju s pivom i nakon 3 gutljaja noge mi se odsjekle i smjeh me uzeo ,mislim da bi se od jedne pive ukomirala.
Hahaha naravno da nije zdravo,sve smo toga svjesne,ali opet mi se čini bolje popit taj decić jednom na mjesec kad mi dođe gušt ili ako se moram ko Kani malo opustiti i nasmijati....ma da i meni dosta 3 guta i već sam gotova,tako da nije riječ ni o punom decu hahaha
Opet smeđi iscjedak 😩😩😩😩😩😩
Moze li to biti od pregleda jucer? Zadnji put me nije gledao vaginalno,ovaj put je.
Znaci bas je tamno smeđi,i nema krvi
A prosli put je sve krenulo sa smeđim iscjetkom 😩😩😩😩
Jucer mi je rekao da se hematom kolonizira i da ce najvjerovatnije nestat. Al nije mi rekao kako ce nestat,oce li iscurit ili? 😱😩
Blaza nemoj panicarit ako nemas bolova i svjeze krvi,to je vjerojatno hematom poceo curit ,samo miruj dok ne ode,moja su oba iscurila znaci dobrih 6 tjedana sam imala smede ,smiri se dan dva onda opet ,variralo je od tamno smedeg do svjetlo smefeg.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Alkohol u trudnoci nikad nije bio u "dapace" kategoriji 😬
Nece bebi nista biti od jedne case tu i tamo ali meni je dovoljno da odustanem kad se sjetim da bebin mali organizam mora razgraditi jednaku koncentraciju alkohola kao i moj, s tim da je njena jetra u razvoju i nema jos ni petinu funkcije kao odrasla jetra tako da joj za istu koncentraciju treba x puta duze.
U pravu si Miranda i u normalnom stanju nije mi dapace jednostavno nisam taj tip ni cigarete ali nedavno pivo inace mrzim ali pije mi se i gotovo i pitam dr mogu li i dobijem odgovor da se moze dcl vina ,piva i vise,ali tu zene ne da piju one locu😂😂😂.
Ispunila zelju s pivom i nakon 3 gutljaja noge mi se odsjekle i smjeh me uzeo ,mislim da bi se od jedne pive ukomirala.
Hahaha naravno da nije zdravo,sve smo toga svjesne,ali opet mi se čini bolje popit taj decić jednom na mjesec kad mi dođe gušt ili ako se moram ko Kani malo opustiti i nasmijati….ma da i meni dosta 3 guta i već sam gotova,tako da nije riječ ni o punom decu hahaha
Eto mene zelja prosla od tri gutljaja i odsjekla mi noge i da ismijali su se svi s menom😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Evo nas na današnji dan. Skužila sam da mi buša raste i po nekim kretnjama koje su mi sad otežane, recimo vezanje cipela ili depiliranje. Znam da je rano za gunđanje jer kako će tek biti za 2, 3 mjeseca?!!!
blaza, meni je na proslom pregledu rekao da se ne uplasim ako opet krene smeđe, da je moguce i od pregleda (radio je vaginalno), a i da hematom nema trecu opciju-ili ce curkati, ili ce se resorbirati. Tako da mislim da je to sve ok dok nemas grceva i bolova! Veselit cu se skupa s tobom kad ga se napokon rijesis! 😊
url=https://lilypie.com]
A evo i nalaza od jučer:
Baci oko Miranda, ako stigneš, kako je sve ostalo? (sad me već stvarno sram što te gnjavim )
Nadam se da je tako,sama sebi govorim da se smirim,jer takav me je nemir obuzeo.
Cure, samo mirno. Sve je u redu dok nema boli i drugih još neugodnijih curenja.
Ja se već polako osjećam teže. Prebačena mi je težina na trbuh pa se navikavam. Otud i dodatno padanje tlaka, tj. oscilacije u tome koliko je nizak. 😆
Bebon nam već ima 200g u 18. tjednu, a sad će naglo krenuti se debljati i duljiti. A" jučer" je bio točkica i crtica na štapiću 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji