Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    05. Srpanj 2018. 05:46

zadranka86

Curke bokkk..pretpostavljam da smo sve tu negdje s tjednim pa me zanima koliko ste tjedana i jeste li osjetile bebace i s koliko tjedana tocno..Nije mi prva trudnoca ali isto volim cuti i druga iskustva…Mislim da bi za koji tjedan mogla ocekivati i ja svoju bebusaru a sad smo 14+3….ajmo curke pisiteeee🤓🤓🤓😘😘😘😘😗😗😗

Hej, većina nas ima ove lilypie trake u potpisu pa iz njih vidiš koliko smo trudne. Ja eto danas ravno 20+0. Sliknut ću se kasnije, kad ustanem. Čini mi se da osjetim bebača zadnja 2 tjedna, ali par puta dnevno, ne prečesto, i sitno jako, nije još da bi se moglo osjetiti izvana, i da ne znam da sam trudna, mogla bih to zamijeniti za probavu. Tako da čekam još 2-3 tjedna da bude onako nogometaški. 
    Ako ti nije prva trudnoća, vjerojatno ćeš osjetiti ranije, tako meni kažu frendice, možda i s 14-16 tjedana. 
    P.S. Pony, googlala sam feritin i piše da ako vadiš samo njega ne moraš biti natašte. Privatno je cca. 150 kn i nalaz je isti dan. (I preko HZZO-a je nalaz isti dan.)

barbiemama
    05. Srpanj 2018. 05:47

Mina, mislim da je veličina i težina kolica bitna. kolica koja imaju sama po sebi 15 kg i još dijete unutra....nepraktično, pogotovo nakon 6+ mjeseci. osim ako živiš negdje gdje ima puno neravnog terena.

mi ćemo, po svemu sudeći, uzet Inglesinu Trilogy. sklapaju se jednom rukom i ne zauzimaju ni doma puno mjesta. a živim na asfaltu i ne trebaju mi kotači oklopnog tenka 😂

Ana89
    05. Srpanj 2018. 05:50

zadranka86

Curke bokkk..pretpostavljam da smo sve tu negdje s tjednim pa me zanima koliko ste tjedana i jeste li osjetile bebace i s koliko tjedana tocno..Nije mi prva trudnoca ali isto volim cuti i druga iskustva…Mislim da bi za koji tjedan mogla ocekivati i ja svoju bebusaru a sad smo 14+3….ajmo curke pisiteeee🤓🤓🤓😘😘😘😘😗😗😗

S kojih 15+ nešto. Ali nešto kao vibracije, slično probavnim grčenjima, ali velika razlika😀 Sad sam već evo 18 po biokemiji, sad će to biti sve češće 😊☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• niky1107
    05. Srpanj 2018. 06:48

AnnaO

Cure bok dok sam citala vasa jela i sama sam ogladnila i u kuhinji zavrsila…tek kada sam pojela sjetila sam se da idem raditi KKS i da je u tome i secer te da nista nisam smjela jesti iza 7….ah nema veze kaj bude bit ce…cekam jos nalaze urinokulture i moram ponovo ici vaditi krvnu grupu…ima neka cura da joj je termin pocetkom drugog mjeseca i da ce roditi u petrovoj?😘

Ja cu u Petrovoj, al pocetkom prvog 😉😁

Lora

• niky1107
    05. Srpanj 2018. 06:54

Cure, ja sam jucer nesto mrdala po profilu i promijrnila si nadimak 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ izbacilo mi neki link 🤔 sad imam novi nick 😂😂

Lora

barbiemama
    05. Srpanj 2018. 06:54

mislim da ću i ja na kraju u Petrovoj. 

idem sad do doktorice uzet te nalaze i terapiju pa vam javim. nadam se da će me malo utješiti jer me medicinska sestra isprepadala na telefon. 

Mina93
    05. Srpanj 2018. 07:00

Pticaselicazgst

Mina93

Pticaselicazgst

mmama2

Ja danas obavila uzv, sve je ok beba je sva na mjestu 😂😂 ugl dokica je bila.sva raznjezena i muci buci kada sam usla kod nje, pa kao kak ste mladi, kolko mi je godina, i sva je neka njezna bila,pa kada sam rekla da je treca beba je prasnula u smijeh, da sam ja iskusnija od nje, kaj ona mene tu tetosi 😂😂😂 joj umrla sam od smijeha….

Super za pregled 😊😊 lijepo cete izmjenjivat teoretska i prakticna znanja i iskustva.

Pepe mislim da vise ne mjere bebe od nekog tjedna, tesko im ih je uhvatit. 😁

Maggie bit ce ti super, 7 dana je taman da se maknes od svakodnevnice i uzivas 😍

Slazem se za Mirandu, uvijek je tu za nas spremna nam pomoci i lijepo sve objasni. 😊

Mina sto se kolica tice, slazem se da je tezina bitna. Meni je osobno tezina kolica bitna, cisto radi lakseg rukovanja, kao i kotaci itd.. ja sam bila gledala maxi cosi addora, ta su mi se cinila u redu. Pogledaj i ta, mozda su laksa od ovih tvojih.

Ma ove imamo u ponudi malo koristena od frendova, iako ja nisam odusevljena koliko sam uspjela nac info o njima jer mi je najbitnija tezina i prakticnost

Jesi ih probala uzivo? Mozda ce ti odgovarat kad ih probas 😊

Nisam, budem sad kad sr vratim u zg 😁

Salatica9192
    05. Srpanj 2018. 07:01

Jutro cure, 
    ja sam pocela osjecati nekad nesto sa 15+ , a sutra sam tacno 18 i imam osjecaj umjesto da se pojacalo, smanjilo se xD Rijetko osjetim sad nesto (ali sam i vise aktivna, ne lezim toliko) i naravno nekad malo crnih misli, ali trudim se da ih izbjegnem. Evo sad vec pola sata lezim i osluskujem :D Jedva cekam da udaraaa :))) 

barbiemama
    05. Srpanj 2018. 07:05

Salatica, ni ja baš ne osjećam bebu. ili nemam iskustva pa to ne znam prepoznat. uvijek mislim da su probavne smetnje 😁 no, čitala sam da je normalno kod prvorotkinja da kasnije osjete bebu. ne brini, sve je ok 😊

Mina93
    05. Srpanj 2018. 07:07

barbiemama

Mina, mislim da je veličina i težina kolica bitna. kolica koja imaju sama po sebi 15 kg i još dijete unutra….nepraktično, pogotovo nakon 6+ mjeseci. osim ako živiš negdje gdje ima puno neravnog terena.

mi ćemo, po svemu sudeći, uzet Inglesinu Trilogy. sklapaju se jednom rukom i ne zauzimaju ni doma puno mjesta. a živim na asfaltu i ne trebaju mi kotači oklopnog tenka 😂

Istina slazem se, ja sam taman jucer malo gledala kolica i vidim da ima ful lagana u ponudi po ducanima, malo sam listala po netu.. I jos ko ce to dizati na drugi kat O.o 
    U zg sam, jedino su moji i viksa na otoku al nastanjenom 😂 salim se, na ugljanu pa ima npr nekih skrovitih plaza i svakakve podloge pa bi htjela i da su veci kotaci zbog tog da nemamo muke u voznji  a ionako volimo ic u prirodu i na sljeme pa su mi i ti veci kotaci na listi prioriteta..
    Super, prakticnost na prvom mjestu 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.