Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    05. Srpanj 2018. 09:48

Super Barbie 😘
    Blazo u prvom si jos 😁 S 13+0 ulazis u drugo
    Svjesna rekla bi subotom 🤔 Mada nisam nikad razmisljala jel dan M nulti i cak nema bas smisla jer je to 1 dc, nema nule. Pretpostavljam da ti termin pada u subotu, onda subotama i punis tjedne, tako ti je najlakse skuzit 😬

barbiemama
    05. Srpanj 2018. 09:52

Kani07

Barbie glrdala sam ta kolica na internet i cine mi se dobra ,jesi li ih ti gledala uzivo drugaciji je dojam zanima me to AS?

vidjela sam ih i uživo. na moru smo baš promatrali kolica jer je bilo dosta beba. skužila sam da su u trendu poljska kolica Tako, Kunert i recimo Bebetto. i ne mogu reći, djeluju kvalitetno, nisu preskupa. ali su stvarno glomazna. široka i teška. i svi ih imaju. a meni se taj dizajn čak ni ne sviđa. i ostali proizvođači ih isto kopiraju, tipa ona Mea ili tako nešto. sve su na istu foru.

ova Inglesina sam spazila i onak ostala ... ajme koja su ova, predobra su. kao neki miks su kišobran kolica i kolica. imaju takav neki look. lagana su, lagano se sklapaju, jednom rukom, ne zauzimaju puno mjesta. i Inglesina je jako cijenjena, pogotovo u Italiji. za autosjedalicu sam našla pozitivne recenzije. odnosno, pouzdana je. 

mislim naručiti kolica sljedeći tjedan jer su sada neke akcije na njih, a u biti ne znam do kada će te akcije trajati. nekako to smatram najvećom investicijom. a krevetić i ostalo ne bih kupovala prije jeseni jer će mi samo smetati doma.

• Kani07

Strudlica

_svjesna

Niky po ovom linku sam ja dobro rekla, jer ovdje pise da sa 12 punih tjedana zavrsava prvo, a ulaskom u 13 pocinje drugo.

Ja sam na puno mjesta naišla da piše da se završetkom 13og tjedna ulazi u drugo, a što se mene tiče ja sam ga završila :)))
    I doktor mi je rekao da od 14 tjedna prestaje najveći rizik i da od tada tu i tamo mogu popit deci crnog domaćeg vina.
    Što vi mislite o tome?
    U prvoj trudnoći mi je bivši ginekolog rekao da pače da popijem crnog vina kad već imam domaćeg, a da su i stari govorili da je bolje trudnici za opuštanje popit dva guta konjaka nego tabletu…

Strudlice mozes dc slobodno,ili piva uz hranu😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Sss87

Pozdrav mame, zanima me koliko je mm bio nuhalni nabor u vaše dječice. Meni je jučer, u 12 tjednu izmjeren u jedne bebe 
    1,2 mm i u druge bebe 0,8 mm. Jel ok da ima razlike u veličini tog nabora kod beba. Ove mjere su ok? Ne trebam na daljne pretrage?

Nunii
    05. Srpanj 2018. 09:54

Pepe meni je termin 15.12. i isto decko 😂 A na pocetku sam bila tjedan manje od tebe trudna. Bitno da nam bebaci rastu 

Sto se tice jastuka zadnjib par dana mi je preporod. Spavam ko top,ne budim se uopce osim oko 6 ujutro kad mjehur vec tjera i dalje spavanac. Sex- prva tri mjeseca sam bila toliko nesigurna,pa ne znam koja poza,ne mogu se toliko opustiti,pa me boli i tako je bilo samo jednom tjednom kad sam se opustila. Rekla mi prija sto vise sexa i kretanja da je lakse roditi. Jel to samo meni strah u glavi bio ili? 
    Strije do sad sve ok i prije dva dana,idem pod tus,gledam si busicu i primjetim cudno na lijevoj sisi. Popucala mi toliko da je ko da me netko izudarao i ko da je puklo nesto. 

• Kani07
    05. Srpanj 2018. 09:59

Ana89

Haha. Bila sam na vaganju kod svog soc ginekologa. Dobila sam u 5 tjedana 2 i 400. Neka. Mislim da sam u standardima 😀. I tlak 100/60 haha…skora nesvijest 😂😂

Ana ja sam 2😂😂od pocetka ukupno 4,5 znam da ce bit i vise samo nek je beba dobro poslije kad se pocnem kretat +vjezbanje rjesit cu kile💪.A tlak 85/60,90/60 ,jos do dr hodam malo ,ja mislim kad bi mi blizu normale bio da mi bas dobro ne bi bilo😂.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• niky1107
    05. Srpanj 2018. 10:01

Bila vizita i dobila sam dozvolu za ic doma! Cekam otpusno pismo.
    I dalje mirovanje al sam sam opustenija kad sam zašivena. 
    Stavila me na ctg i cula sam otkucaje. ❤❤ malo srceko kuca ko veliko , bas sam sretna i skroz sam se raznjezila.
    Zeljezo mi malo nisko pa ide neka terapija plus standardno utrogestani :)

Lora

• niky1107
    05. Srpanj 2018. 10:02

Inace, i moj tlak je nizak , isto takve vrijednosti odprilike..

Lora

Ana89
    05. Srpanj 2018. 10:02

Kani07

Ana89

Haha. Bila sam na vaganju kod svog soc ginekologa. Dobila sam u 5 tjedana 2 i 400. Neka. Mislim da sam u standardima 😀. I tlak 100/60 haha…skora nesvijest 😂😂

Ana ja sam 2😂😂od pocetka ukupno 4,5 znam da ce bit i vise samo nek je beba dobro poslije kad se pocnem kretat +vjezbanje rjesit cu kile💪.A tlak 85/60,90/60 ,jos do dr hodam malo ,ja mislim kad bi mi blizu normale bio da mi bas dobro ne bi bilo😂.

Lako ja skinem sve. Pogotovo sa energetičnim dečkićem. Od početka sam i ja 4 i pol skupila 😃

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    05. Srpanj 2018. 10:04

i mene muči nizak tlak. iako kod doktorice uvijek ispadne da imam normalan tlak jer sam uvijek uzbuđena prije pregleda :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.