Cure bok dok sam citala vasa jela i sama sam ogladnila i u kuhinji zavrsila...tek kada sam pojela sjetila sam se da idem raditi KKS i da je u tome i secer te da nista nisam smjela jesti iza 7....ah nema veze kaj bude bit ce...cekam jos nalaze urinokulture i moram ponovo ici vaditi krvnu grupu...ima neka cura da joj je termin pocetkom drugog mjeseca i da ce roditi u petrovoj?😘
Ja danas obavila uzv, sve je ok beba je sva na mjestu 😂😂 ugl dokica je bila.sva raznjezena i muci buci kada sam usla kod nje, pa kao kak ste mladi, kolko mi je godina, i sva je neka njezna bila,pa kada sam rekla da je treca beba je prasnula u smijeh, da sam ja iskusnija od nje, kaj ona mene tu tetosi 😂😂😂 joj umrla sam od smijeha….
Odlične vijesti 😀Mene moja dr. U KBC- u isto tetoši. Ona me je i tješila prije godinu dana kad sam morala na one užasne zahvate - emobolizacije 😫, asistirala je na operaciji, već me jednom šivala, nosila mi je kefire i jogurt kad me mučila žgaravica od antibiotika. Sad mi vodi trudnoću, sve mi objasni, osobno radi sve pretrage i tako. Bitno je svojim doktorima vjerovati.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hvala na povjerenju cure 😘
Za hranu sam uvijek! 😋😋😂
Maggie lako moguce da je to manifestna sideropenija, ako je i zeljezo u meduvremenu malo palo. To je stanje prije anemije jer se hemoglobin jos drzi ali je feritin na izdahu. Ovisi kakva ti je dr i hoce li ti dati za to terapiju jer nema pravila, odlucuje se individualno i prema simptomima. S obzirom na trudnocu nema sanse da ce se feritin samostalno dici samo s prehranom i po meni nema smisla cekati da padne jos jer onda samo produzavamo vrijeme terapije bezveze. Heferol je dobar, samo ga neki tesko podnose jer zna utjecati na probavu. Ja ga pijem i meni je probava tuga kao i inace pa ne vidim promjenu 🙈 Dobra zamjena je kendura C, kazu da on manje ubija probavu. Bitno je samo piti tablete uz vitamin C nataste uvijek jer je bolja apsorpcija.
Vadila sam danas željezo ponovo pa ćemo vidjeti da li je još palo. Kad kažeš da treba piti vitamin C, znam da ga treba piti sa željezom, ali kako da tu kombinaciju pijem natašte kad ujutro natašte pijem Euthyrox, a na onom linku koji sam zalijepila piše da se željezo treba odvojiti od terapije za štitnjaču barem 3-4h? Sorry što uvijek imam potpitanja
Teatoni divan stomacic.
Maggie slikaj nam svoj napredak sa stomacicem kad budes stigla 🤗🤗🤗🤗
Ja danas obavila uzv, sve je ok beba je sva na mjestu 😂😂 ugl dokica je bila.sva raznjezena i muci buci kada sam usla kod nje, pa kao kak ste mladi, kolko mi je godina, i sva je neka njezna bila,pa kada sam rekla da je treca beba je prasnula u smijeh, da sam ja iskusnija od nje, kaj ona mene tu tetosi 😂😂😂 joj umrla sam od smijeha….
Super za pregled 😊😊 lijepo cete izmjenjivat teoretska i prakticna znanja i iskustva.
Pepe mislim da vise ne mjere bebe od nekog tjedna, tesko im ih je uhvatit. 😁
Maggie bit ce ti super, 7 dana je taman da se maknes od svakodnevnice i uzivas 😍
Slazem se za Mirandu, uvijek je tu za nas spremna nam pomoci i lijepo sve objasni. 😊
Mina sto se kolica tice, slazem se da je tezina bitna. Meni je osobno tezina kolica bitna, cisto radi lakseg rukovanja, kao i kotaci itd.. ja sam bila gledala maxi cosi addora, ta su mi se cinila u redu. Pogledaj i ta, mozda su laksa od ovih tvojih.
Super za pregled 😊😊 lijepo cete izmjenjivat teoretska i prakticna znanja i iskustva.
Maggie bit ce ti super, 7 dana je taman da se maknes od svakodnevnice i uzivas 😍
Slazem se za Mirandu, uvijek je tu za nas spremna nam pomoci i lijepo sve objasni. 😊
Mina sto se kolica tice, slazem se da je tezina bitna. Meni je osobno tezina kolica bitna, cisto radi lakseg rukovanja, kao i kotaci itd.. ja sam bila gledala maxi cosi addora, ta su mi se cinila u redu. Pogledaj i ta, mozda su laksa od ovih tvojih.
Ma ove imamo u ponudi malo koristena od frendova, iako ja nisam odusevljena koliko sam uspjela nac info o njima jer mi je najbitnija tezina i prakticnost
Ma ove imamo u ponudi malo koristena od frendova, iako ja nisam odusevljena koliko sam uspjela nac info o njima jer mi je najbitnija tezina i prakticnost
Jesi ih probala uzivo? Mozda ce ti odgovarat kad ih probas 😊
Curke bokkk..pretpostavljam da smo sve tu negdje s tjednim pa me zanima koliko ste tjedana i jeste li osjetile bebace i s koliko tjedana tocno..Nije mi prva trudnoca ali isto volim cuti i druga iskustva...Mislim da bi za koji tjedan mogla ocekivati i ja svoju bebusaru a sad smo 14+3....ajmo curke pisiteeee🤓🤓🤓😘😘😘😘😗😗😗
url=https://lilypie.com]
Imam pitanje za cure koje su vadile feritin.
Da li se vadi natašte i da li se treba najaviti za vađenje i u kojoj bolnici ste ga vadile?
Tnxxxx
P.s. za sta se pije B Complex?
💟 it's a girl 💟
Imam pitanje za cure koje su vadileferitin.
Da li se vadi natašte i da li se treba najaviti za vađenje i u kojoj bolnici ste ga vadile?
Tnxxxx
P.s. za sta se pije B Complex?
Ne znam je li obavezno vađenje natašte. Ja sam bila zbog drugih nekih pretraga. Ako bih pogađala, rekla bih da ne moraš biti, ne vjerujem da može skočiti ili pasti u tako kratkom periodu od neke hrane koju ćeš ujutro pojesti.
Ja sam ga vadila u Zagrebu, u biokemijskom laboratoriju u Vinogradskoj (onaj labos u prizemlju kod pekare), ne moraš se naručiti, bilo koji dan od 7.30 do 9.30.
B kompleks ja pijem radi štitnjače, a ima i folata u njemu. Prije godinu dana sam vadila B12 i bio je jako loš pa sam prvo pila samo njega, a sad sam prešla na B kompleks jer ima i folnu i druge korisne oblike.
Sortiraj odgovore
Najstariji