Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    04. Srpanj 2018. 09:06

jutro :) danas je baš odvratno vrijeme u Zg, pala je kiša, ali je sparno i ljepljivo.

_lily_0
    04. Srpanj 2018. 09:15

Nelly1107 dobrodosla 🤗

• Strudlica
    04. Srpanj 2018. 09:17

Nelly dobro došla :)
    Meni je cerviks otišao u 34om tjednu skroz,iako nije mjerljivo sa tvojom situacijom,ali razumijem strah...
    I definitivno liječnički nadzor je najbitniji i zahvaljujući njima sada imam zdravog i predivnog dvogodišnjaka 
      Bit će sve odlično!

04. Srpanj 2018. 09:22

Ja se nadam da hoce. Samo pozitivno razmisljati :)

Nelly1107

Blaza26
    04. Srpanj 2018. 09:25

Jutro curee
    Nelly dobrodosla,neka ovaj put bude sve u redu.
    Ja sam evo taman s kontrole 😍😍😍😍 zaljubila sam se hahaha,mahnuli smo mamici,mamica leti od srece. Vec micem rukicama nogicama, veliki smo 4,76 cm,manji za 3 dana,ali sve je u redu. Cak sam se i ja zdebljala 800 grama hahahhaa,ni puno kilo 😂😂😂
    Hematom je jos uvijek 3,54x2,40 ali kaze doktor da se kolonizira(mislim da je tako rekao). Tj.da postaje gusci i da bi mogao malo po malo uskoro nestat. Eto nadamo se najboljem 😍💕💕💕💕

• iamhappy
    04. Srpanj 2018. 09:27

Ana89

_lily_0

HvalaManuella 😘🤗Anaovo za pampers jesi se samo registrirala ili si jos negdje pisala na mail…

Ja sam od Nive dobila povratni mali znaci vas sam im pisala i tam svasta nesto ispisala i rekli su mi da ce mi poslati paketic i da cestitaju itd… onak bas mi je to bilo simpa pa eto cekamo kad ce sta doc 😂🙈

Registrirala sam se 😀

gdje se registrira za niveu?

Ptičica
    04. Srpanj 2018. 09:38

Jutro mamice 😊
    Welcome nove cure.
    Ana, bravo! Guraj naprijed 😘 Sjecam se da je meni malac davao nadljudsku snagu sta se tice privodenja faksa kraju. Zmajevi smo mi zene ❣

Ptičica
    04. Srpanj 2018. 09:40

Blazaaaa 🤗🤗🤗 ooodlicne vijesti!

barbiemama
    04. Srpanj 2018. 09:50

Blaža, drago mi je da je sve na pregledu prošlo dobro. i da si vidjela mrvicu kako maše. jedva čekam opet vidjeti svog pišulinca :)

truskawka
    04. Srpanj 2018. 09:53

iamhappy

Ana89

_lily_0

HvalaManuella 😘🤗Anaovo za pampers jesi se samo registrirala ili si jos negdje pisala na mail…

Ja sam od Nive dobila povratni mali znaci vas sam im pisala i tam svasta nesto ispisala i rekli su mi da ce mi poslati paketic i da cestitaju itd… onak bas mi je to bilo simpa pa eto cekamo kad ce sta doc 😂🙈

Registrirala sam se 😀

gdje se registrira za niveu?

Za Niveu posalji njima direktno mail. 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.